2016-11-11

Lokakuiset ostokset

Tässä viime postauksessa lupaamani ostopostaus. Voimme kilvan jeesustella mitä muuta kaikkea tällä rahalla olisi saanut. Nyt sain mielihyvää, hyvää oloa, matkustin ja valmistauduin ankean talven saapumiseen.
Juoksen kerran kuussa luottokampaajallani värjäämässä sekä leikkauttamassa hiukseni. Volyymiripset lopetin ainakin talven ajaksi, koska silmäni kuivuvat talvella enemmän ja kosteuttavien tippojen käyttö kasvaa eikä sitä geeliä ole kiva repiä irti räpsyistä. 
Toki keksin varmasti tilalle jonkin muun hoidon että voin jatkaa kosmetologilla käyntiä. 
Pakko vähän helliä itseään :)

Lokakuun ensimmäisellä viikolla piipahdin Barcelonassa, joka oli kaunis ja sopiva kelikin suosi. Lämpöä oli n. 23 astetta, 8 asteen lämpö takaisin tullessa ei tuntunut mukavalle. 


KIKOsta tarttui mukaan vain kaksi kynsilakka. Lakat eivät olleet järin suuresti edustettuina eikä niille nyt muutenkaan järin suurta tarvetta ollut. Nappasin kuitenkin alle parin euron kappale hintaan mukaani pari perusväriä. Myös kosteuttavat käsineet (n. 5€) tulivat testiin. Kerron näistä kun olen käyttänyt. 


KIKOsta vielä huulipuna sekä melkein vastapäätä sijaitsevasta Primor-kempparista Sleekin poskari trio. 


Värit ovat kermaisia sekä riittävän pigmenttisiä ja tätä olen jo käyttänytkin ahkerasti. Hintaa kympin tienoilla. Tuossa alla on muuten Rimmelin peiteväriä koska testasin vieläkö se on hengissä. Taustalla näkyy oma ihon sävyni, joka näyttää olevan rutkasti päivettyneempi.



Primorista tarttuivat mukaani myös nama "naamarit" n. 1,50€/kpl. Mielenkiinnolla testaan näitä.


Että piti oikein Espanjaan asti matkata saadakseen Essencen valkoisen leimauslakan! En ole tätä aiemmin käyttänyt ja valkoiset alkavat vedellä viimeisiään niin kuhan nappasin. 

Sen sijaan jos tämä Shea-voita sisältävä käsivoide tulee teitä vastaan, ostakaas pois. Aivan ihanan kosteuttavaa ja maksoikin vain pari euroa! olisi pitänyt ostaa useampi mutta mistäs näistä tiedät etukäteen. 
Essencen tuotteet oli muuten Primorissa teipattu kaikki kiinni, eli melkoisesti vaikeampaa joillekin törtöille testailla myyntikappaleita. Arvostan!


Köhöm, tähän kosteusvoiteeseen ihastuin ensimmäisellä Espanjan matkallani joitakin vuosia sitten. Puolen litran pönikkä maksaa n. 2 euroa ja sopii kuivalle iholleni mainiosti ja tuoksukin on mielestäni miellyttävä. Taisin laahata tätä neljä purkkia :D


Wiklundilla pääsin kerran niin lähelle NYX-hyllyä että sain napattua yhden luomivärin vaikka oli -15% ale kaikesta kanta-asiakkaille! Wau, mikä urheilusuoritus! Tosin sain käydä kerjäämässä alen jo tuotteen maksettuani, hemmetin ärsyttävää. 


Nyt riittää naamioita, mulle alkaa valkenemaan miksei nämä purnukat tyhjene. Taidan ostaa liikaa käyttöön verrattuna, häh?

Käykö kelleen muulle koskaan niin?


Kävin muuten sunnuntaina I love me-messuilla pikaisesti. Olin jo kympin jälkeen hoodeilla, lähdin puolen päivän jälkeen pois. En tavannut ketään tuttua enkä harmikseni ehtinyt käymään edes Cesarsilla, saatika missään muuallakaan. Pasilan asema vain tuli tutuksi! Päädyin kuitenkin tilaamaan pari lakkaa itselleni ja tuo Essence tuli mukaan Barcelonasta.


Messu-ostoksiksi jäi vain muutama Hurraw-huulirasva, kuivan silmän Omega-kapselit ja jotain muuta pientä sivellintä ja kuivashampoota. Jossain sitä on säästettävä :D


Mukavaa viikonloppua ja onnea kaikille isille <3



14 comments:

  1. Wonderful products, especially the essence hand cream and the Picture Polishes are my favorite ones!

    ReplyDelete
  2. Kaikkee kivaa! Oon koittanut tähystellä tota Essencen käsivoidetta mutta eipä sitä ikinä oo jäljellä kun pääsen käsiksi kahden metrin hyllylle:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. No musta tuntuu että kaikki hyllyt huutaa tyhjyyttään aina kun olen Essencen laareilla, eiks oo ärsyy! Kiitos Sissi ja mukavaa viikonloppua :)

      Delete
  3. Tosi kivoja ostoksia! Kokeilin Essencen mustaa leimauslakkaa; aika huonoa on. Onkohan tuo valkea yhtään parempaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just luin Belegwenin blogista että pitäs olla hyvä, toisin kuin se niitten musta! Kiittiksii Taina :)

      Delete
    2. Mä oon tykännyt tosiaan valkoisesta enemmän kuin mustasta, kerro sitten mitä mieltä itse olit! :)

      Kävin itse ostamassa juuri kolmannen pullon tuota, toivottavasti ei ole laatuvaihteluita.

      Delete
    3. Omistan kyllä sen mustankin muistaakseni mutta pullo on pysynyt vielä avaamattomana mutta valkoset oli aivan loppu niin... toivotaan tasalaatua!

      Delete
  4. tuo nyxin luomiväripaletti näyttää aivan superkivalta ! ja PP talisman myös <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, luomiväreistä kaikki olivat mieleisiä, välillä tulee ostettua parin kivan värin takia muttei nyt!

      Delete
  5. Voi tuo Sleekin poskipunapaletin sävyt näyttävät aivan ihanilta! Tahdon kanssa!
    Picture Polishin Talismankin kieltämättä houkuttelisi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Talisman oli kyllä mieleinen, on tullut lakattua vaikkei ole blogissa näkynyt ainakaan vielä. Poskarihullu on samaa mieltä, kiitos Anniina! :)

      Delete
  6. Pasilan asema tällä hetkellä on kyllä vähän hanurista remontin takia, mutta sitä varmasti tulee entistä ehompi. Hyvä jos ehdit oppia suhailemaan siellä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu tuli huomattua että keltakypäräisiä siellä vilisi :) Hyvin meni retki ja kaikki löytyi helposti, kiitos E-S!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!