2016-11-25

Picture Polish Holo Sphere

Tervehdys lakkapullon ääreltä. Täällä on pärskitty ja oltu ilman ääntä jo toista viikkoa, eniten nyppii kun ei pääse harjoittamaan liikuntaa. 

Picture Polish Holo Sphere on tällä erää postauksen aiheena.  Ihastuin siihen heti kun se julkaistiin ja laitoin sen tlaukseen. Lakkasin varpaankynnet sillä välittömästi sen saavuttua ja olin ensin ihan että njääh, tää on aika valju enkä oikein pitänyt siitä ja harkitsin jo sen myymistä eteenpäin. 

Annoin sille kuitenkin toisen tilaisuuden ja nyt tykkäsin tästä! Lakkasin alle kerroksen UNT peel off lakkaa jotta poistaminen kävisi helpommin sillä lakka sisältää hex glitteriä ja se kuivuu rosoiseksi joten  myös hyvä päällyslakka on tarpeen. Itse käytin Picture Polishin Gloss On Top-lakkaa


Koska lakka on äärettömän kaunis ja pakattu täyteen IHAN kaikkea kimaltavaa, oli koristelu yritykseni vahintäänkin vaisu. Olen nimittäin leimannut Color Clubin Harp On It-lakalla tähän pienen pieniä tähtösiä jotka eivät mitenkään pomppaa kynsiltä mutta kyllä ne siellä ovat. Erottuvat ehkä pienistä sakaroistaan itse lakan hexa glittereistä.


Tämän sekä muut lakka kaunottaret löydät nyt mm. CesarsShopista Black Friday alennuksella!!!


Yks kuva vielä!


Mukavaa viikonloppua kaikille ja pysykäähän terveinä, aatsiuh!






9 comments:

  1. Totta kai mä jätin just tän tilaamatta viime yönä. Mietin kyllä pitkään, mut pelkään sen olevan niin samantyylinen Anna Gorelovan Sagen kanssa, etten ole viittiny ostaa. Ehkä vielä joskus sorrun, koska onhan tuo nyt ihan mielettömän kaunis - ja vielä Cristinen sunnittelema :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, yllätyin ite jotenkin siitä että ekana olin ihan jees jees ja sitte en muka tykännytkään ja nyt en kyl luopuis tästä. Ehkä se on vaan tää mun vaihteleva mieleni :)

      Delete
  2. Annille: Sagessa on paljon enemmän turkoosia vivahdetta. Jos siitä tykkää niin varmasti pitää tästäkin :)

    http://charmingnails.blogspot.fi/2016/08/picture-polish-holo-sphere.html

    Kiinnitin muuten heti huomiota noihin tähtiin, että mitäs ne on kun lakassa ei sellaisia ole :) Holo Sphere on itse nättimys <3 paranemisia sinne, itse olen nyt säästynyt flunssalta. Mutta kipeä käsi on vähän estänyt salihommat, tänä aamuna kävin pitkästä aikaa nostelemassa :) on se vaan kivaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti sun räpylä paranee myös, mä oon vieläkin kipeenä!

      Delete
  3. Se on sievä! Minäkin tykästyin tähän tapaukseen, vaikka kaikki tummapohjaiset glitter-lakat eivät säväytä lainkaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneks mäkin tykästyin siihen toisella yrittämällä. Kiitokset E-S :)

      Delete
  4. Kylläpä siinä onkin kaikkea! Ja paljon kimallusta! ♥ Sun kynsillä näyttää tosi kauniilta, mutta en oo ihan varma että osaisinko itse käyttää tällaista :D

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!