2017-01-06

Joulukuun ostokset kosmetiikan saralta

Tervehdys!
Koska joulukuussa sain melkein päivittäin avata Look Fantastic joulukalenterin luukun, jäi muu kosmetiikka ostelu maltilliseksi.

Alkupäivinä luukusta paljatui Pixi by Petra-sarjan glow tonic. Käytin pienen pullon heti loppuun ja kun Elevenillä oli -20% ale, tartuin tilaisuuten ja tilasin täysikokoisen tuotteen sekä merkin yönaamion.


Glow Tonic ihatutti siis heti, iho pehmeni ja näytti kuulaammalta. Tuoksukin oli tarpeeksi maltillinen.

Tilasin myös yönaamion, vaikka se sisältää mm. laventelia, ei sen tuoksu ole niin dominoiva että se häiritsisi minua, päin vastoin, tuoksu on rauhallisen eteerinen ja miellyttävä juuri yötä vasten. Tätä käytetään 2-3 kertaa viikossa. 


Kaupan päälliseksi tuli merkin meikkikynä, koska se ei ole veden kestävä, en usko että se tulee omaan käyttööni. En luota lerppaluomiini sen vertaa että uskaltaisin käyttää tällaista ilman että kyttäisin peiliin minuutin välein, joku saattaisi luulla vielä leuhkaksi.


Rauman Pick N Payssa törmäsin 11.90 hinnalla Essieen sekä maltillisen hintaiseen ruusukullan väriseen Maybellinen lakkaan, jonka hommasin leimauksia varten. 

Essiellä olenkin jo ehtinyt lakata, sävy on varsin hurmaava sekä peittävyys sujuu kahdella kerroksella.


Tarvitsin myös uuden, joka aamuiseen nopeaan sutimiseen uuden meikkivoiteen ja se löytyikin alle viidellä eurolla City-Marketin Essence valikoimista. 
Pullo on kätevä käyttää ja annostelu on helppoa. 

Meikkivoide on mukavan peittävä, kivan puuterisen tuoksuinen sekä sävy sulautuu täysin omaan ihooni.


Sitten on vielä tämä viime postauksesta kuuluisa New York, yksi Picture Polishin lakoista jonka olen halunnut ja harkinnut jo kauan. Olen nyt tyytyväinen sen saatuani.


Enhän ostanut paljon mitään joulukuussa, joten voin hyvillä mielin törsätä tammikuussa! Eiks jees?10 comments:

 1. Tosi kivat ja maltilliset ostokset! Pixit kyllä kiinnostaa ja noita on päästä testaamaan jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään noista Pixeistä. Tekee mieli jo jotain yövoidetta tilata!

   Delete
 2. Mäkin varmaan sorrun ostamaan tuon glow tonicin jossakin vaiheessa, ihastuin siihen myös. :)

  ReplyDelete
 3. No niin, nyt vaan sokka irti!
  Mua kuumottaa toi Glow Tonic, en YMMÄRRÄ miten en vaan raaski tilata sitä. Nyt tosin tarttin iHerbistä vähän juttuja ja otin samaan syssyyn hieman samanoloisen tuotteen tilaukseen ja koklaan nyt sitä ensin....kunhan joskus saapuvat....

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, onhan toi Glow Tonic vähän tyyris mutta on se pirskutin hyvä JA koska oli -20% sekä ilmainen toimitus ❤ Kovin kiinnostaa sun korviketilaus myös, oon kuullu että iHerbillä nykyään kestää saapua.

   Delete
 4. Replies
  1. Oh sorry Kaisa ja muut, jäi tekstistä. Essie on Go with the Flowy, talvikokoelmasta!

   Delete
 5. Oikein kivoja juttuja oot kuitenkin saanut ostettua :) Mullahan ei sitten ollut mitään kosmekalenteria väärään hetkeen osuneen budjetti-takapakin takia, joten oon nyt räjäytellyt tammikuun alussa menemään noiden ostosten kanssa melkoisella energialla... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, joo se on kosmen määrä vakio, joskus vaan vähempi ja sitte tasotusta seuraavassa kuussa! Kiitii Nena Sofia :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!