2017-04-05

Foreo Luna, sileän ihon sanansaattajat

Tervehdys pitkästä aikaa kaikille, onks täällä ketään? Olin alun perin suunnitellut tämän postauksen ensi viikolle mutta huomasin yhden asian joka selviää tämän postauksen viimeiseltä riviltä.

Kirjoittelen täällä kasvojen puhdistuslaitteesta, Foreo Lunasta. 

Kaikki alkoi joulukalenterista tulleesta pienestä Foreo Luna playsta. Olin hyvinkin skeptinen moisesta härpäkkeestä mutta uteliaana otin sen jonkun päivän kuluttua käyttööni. 

0hhoh ja oivoi. Paluuta ei tämän jälkeen ole. 
Olen ennenkin harkinnut Clarisonicin, tuon harjapäisen pesurin hommaamista, mutta pääni käänsi ajatuksen aina tiskiharjaksi naamallani joten jätin väliin.
Täten olen myös jäävi vertaamaan näitä kahta toisiinsa.

Kun olin tovin ajellut tuolla pienen kokoisella, vaaleanpunaisella palleroisella, tuli Elevenille tarjous näistä, -20% ale ja hyvä kokemus kalenterin pesurista auttoivat tekemään päätöksen ja tilasin auringonkukan keltaisen Foreo Luna Mini 2. Miniksi tuota en voi sanoa kalenterista tulleen rinnalla, en kokoon enkä tehoon verraten. 

Ero on kuin haravalla ja lehtipuhaltimella. Onneksi mölytaso ei ole sama. Keltainen tuntui aluksi jätiltä, kuin olisi sateliitilla pessyt nassua MUTTA se on aivan ihana.

Kasvojen iho on aivan eri kuin ilman. Omaan rasvoittuvan sekaihon joka kuitenkin tarvitsee kosteutusta mutta epäpuhtauksia tulee nopeasti. Iho tuntuu sileämmälle ja pehmeämmälle kuin milloinkaan ikinä, siis ihan oikeesti. Jos olen muutaman päivän ilman tätä niin eron kyllä huomaa. 

Suosittelen ehdottomasti hommaamaan vaikka ensin tuon n. 30 euron pikkuruisen mikäli yli satkun sijoitus mietityttää.

Suurempi Foreo on ladattavissa USB-portin kautta ja tuo pienempi kestää sen minkä akku kestää. Tosin siitä saa jälkikäyttöön oivan siveltimien pseuun sopivan apurin.


Suuremmassa voi tehoa säätää, pikkuruinen käy aina samalla värinällä. 

Onko kokemusta, mitäs tuumaatte näistä? Foreo on näköjään tyrkyllä Stockan hullareilla! *klik*

Enjoy!

10 comments:

 1. Jee postaus! Siis mua on houkutellut tämä vaikka kuinka kauan, ihotyyppini on sama kuin sulla ja uskoisin hyötyväni tästä. En vaan ole saanut aikaiseksi hankkia syystä tahi toisesta. Kasvoharjoista tiedän kokeilemattakin, että ihoni vaan riehaantuisi niistä joten en ole edes harkinnut. Mutta tämä. Voi voi.

  ReplyDelete
 2. En ole näistä vielä innostunut vaikka ihoni varmasti tykkäisi...tosi kiva kun postasit, ikävä on ollut <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun ootte yhä täällä, kyllä näitä taas lisää tulee :)

   Delete
 3. Tuo ladattavuus on kyllä plussaa! Itsekin tykkään tuosta pienemmästä, mutta silti mietityttää ostaa uudelleen kun paristot loppuvat. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään tosta isosta nykyään. Tehoa pystyy myös säätämään ja on kivampi käteen. Ensin kesti tottua pari pyöräytystä :)

   Delete
 4. Oo, tää on kyllä mielenkiintonen härpäke! Oon pystynyt vastustaan kiusausta tähän asti, mutta sun postaus kyllä nosti kiinnostusta entisestään. Hmm, pitää vielä tutkia aihetta tarkemmin :)

  Ps. Ihana kuulla susta taas! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon ite tosi tyytyväinen että lankesin tohon suurempaan, tykkään tosi paljon ja tekee ihosta ihanan heleän :) Kiitos Nena Sofia ja mukavaa viikonloppua!

   Delete
 5. Muakin nämä vehkeet kiinnostaa. Hinta ladattavalla kyllä vähän laittaa miettimään, mutta ei oikein luonnonystävää huvittaisi tuollaista x käyttökertaa kestävääkään hommata ihan vain testin vuoksi. Toisaalta tässä on synttärit tulossa, ehkä saisin vaikka lahjakortin elevenille :D Kiva kun postasit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän sitä on kunnon vehkeet ja pelit oltava! Ladattavuus on kyllä ehdottoman paljon plussaa! Synttärit, jee!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!