2017-04-07

Täällä keikutaan yhä!

Heissan hopsan ja terkut Ateenasta. Kynnet napsuu vuorotellen katki eikä koristelut oikein napostele eikä yksivärisiä lakkauksia ole tehnyt mieli esitellä joten tässä vähän ostoksia maailmalta.
Lisäksi shoppasin laukkua, kenkää ja kukkaroa sekä rytkyä joita ei blogissani esitellä. 

Kärsin myös valon puutteesta koska talomme on vuoden vaihteessa huputettu ympäriinsä parveke- ja julkisivurempan takia. Ikkunoissa on pimennysverhot ettei remppareiskan sarveiskalvoille pala kaikki kuvat meidän elämästämme. 


Sephorasta tuli pikkuostoksina korealaisen Tony Molyn Mud Mask Sheet. 
Mutanaamio on kankaalla ja on kahdessa osassa juuri kuten kuvan inkkarin nassukka. Rätin annetaan levätä kasvoilla 40 minuuttia ja sen kuivuttua kokonaan se poistetaan ja kasvot huuhdellaan vedellä. Pitäiskö jo tänään testailla?
Lisäksi Sephoran oman merkin nenunpuhdistuslappu jonka annetaan olla vartti ja sitte kiljutaan. Ihan ok tuote, tavaraa oli lapussa kiinni kun sen poistin, jak.


Lisäksi ihan pelkän söpöyden takia Tony Molyn banaanihuulirasva, en voinut vastustaa tätä söpöyttä. Tuoksu on ihan super hekku ja koostumus tuntuu sopivalle huulille. 
Sephoran öljyputsarista ei ole mitään kokemusta mutta koska Sulo Vilen ja kympin hinta, you know.

Hordos Centeristä Essencen mattahuulari, jonka sävy näyttää hassulle kädellä mutta huuliin on vielä testimättä. 

Lisäkuva söpöydestä, harmi ettei tuoksua voi laittaa ilmoille.


Käsivoiteita tuli horailtua urakalla koska niitä vaan kuluu ja kuluu ja kuluu ja kuluu. Essencen käsivoiteet olivat kaikki alle kahden euron niin hyvin voin satsata teho-hoitavaan Lokkitaneen parikymppiä.


Tässä vielä koko potretti.


Ateena on älyn kiva paikka kaupunkilomalle ja takuulla menen syksyllä taas.
Mitäs teitille kuuluu?

6 comments:

 1. Kunpa noita käsivoiteita saisi Suomestakin! Loksun voide on kyllä älyhyvä, mutta vähän kevyemmillekin on tarvetta. Muksaa viikkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta virka Sissi, käsivoiteet on alle kahden euron ja tosi käypiä. Olen eri iloinen mun uudesta Loksusta <3 Kiitti sinne myös!

   Delete
 2. Voi, mulle kelpais myös Ateenan kaupunkiloma! Olin yli 10 vuotta sitten vaihdossa Kreikassa ja tulomatkalla kotiin oltiin viikonloppu Ateenassa. Se ei kyllä riittänyt mihinkään, voisin mennä helposti uudelleen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos oot menossa niin täältä saa ilmaisia vinkkejä, suosittelen. Erityisen kiva paikka lomailla keväällä ja syksyllä. Kiitti Belegwen :)

   Delete
 3. Voi jehna, että on söpö toi banaani! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nanne, se onkin oikea namipala :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!