2018-10-03

Syyskuun ostoksia

Syyskuu tuli ja meni ihan suhauksessa ja nyt on LOKAKUU! En voi oikeasti uskoa miten aika kuluu näin nopeasti. 

Syyskuussa olin Espanjan Alicantessa kaveriporukalla ja tähän postaukseen mahtuu muutama ostos matkan varrelta. Toki sieltä tuli ostettua muutakin kuin kosmetiikka mutta niitä en sen enempiä tässä esittele. 


Aluksi mulla oli kassalla kaksi näitä naamioita mutta ihmeen kaupalla ymmärsin myyjän espanjankielisen selityksen että näitä saa kolme kahden hinnalla. Tietty hain kolmannen, naamiota en ole vielä muistanut testata mutta lupaan raportoida. Yksi näistä meni tuliaisiksi.


Kikosta nappasin mukaan hieman kynsien huoltoon tarvittavia välineitä ja nuo silikoniset varpaanväli hommelit on oikeesti jopa ihan mukavat pitää pehmeytensä takia. Ei tunnu siltä kun joku repisi varpaita väkisin irti. 


Kikosta niin ikään poskipuna sävyssä 03 Stylish Cedar Rose, kaunis sävy!


Tämä ostos ehkä hieman hymyilyttää ja syy löytyy tämän sarjan alkuperämaasta. Ihminen matkustaa Espanjaan ja ostaa aika läheltä kotoisin olevaa sarjaa, lol.
Syy tähän on yksinkertaisesti se etten ole täällä koskaan kyseisiin tuotteisiin törmännyt. 
Nämä olivat paikallisen kempparin luonnonkosmetiikka osastolla ja hintaa ei ollut nimeksikään. En muista maksoivatko nämä kaikki neljä edes paljoa yli kahtakymppiä yhteensä!


CesarsShopista kotiutin kolme Picture Polishia, ihania kaikki!


Nämä nappasin Essencen hyllystä, tosin kynsinauhan poistajan kohdalla hyllyn reunassa luki "nopea kynsilakan poistaja" Hupsista!


Hehkun -25% alesta ostin Olivia Klein eye care jellyn sekä Lumenen sanahirviön jonka nimi sekä pahvipakkaus on vaihtunut jo aika useaan kertaan. Sisältö on sen sijaan takuu varmasti parhautta! 

Siinäpä nämä, löytyikö mitään tuttua tai kiinnostavaa?5 comments:

 1. Kivoja ostoksia, Lumenen seerumi on vaan parhautta :)

  ReplyDelete
 2. löytyi monta tuttua tuotetta :) Essencen kynsinauhanpoistaja on huippu! Mulla on myös tuo kynsilakankorjaaja, mutta en koe että se on kovin tehokas. PPn uutuuskokoelmasta ostin itse amber, pooh ja kako - sage jäi vielä mieleen että pitäiskö sekin ostaa... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sellanen korjaaja on oikeesti olemassa! Olin varma että hyllyn reunassa oli joku kielikukkanen :D

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!