2018-09-28

Kasa tyhjiä purkkeja

Pitkästä aikaa postaan tyhjentyneistä purnukoista. Ei niin etteikö niitä olisi ollut, ei vaan ole saanut purkkeja kameran eteen. Itse tykkään kovasti lukea muiden kokemuksia.

Tässä omani:


Batiste kirsikka kuivashampoo: Tämä kesti mulla kauan, en hirveesti käytä kuivashampoita mutta joskus se pelastaa kun hiukset ei ole ihan mintissä. Tuoksu kiva  ja tuote hoiti hommansa. Ostaisin uudelleen mutta muita jonossa. 
Dermosil colour protective conditioner: Ihan jees perus-laatuinen hoitsikka jota sekoittelin suoraväreihin. Koska en omaa sen ihmeempää ongelmahiuslaatua, tämä on aivan käypä mulle. 


Organic Shop organic rasberry & sugar body scrup: Näitä on tullut käytettyä muutamia, tukkaan ronskista tuntumasta ja ihanista tuoksuista, edullinen hintakaan ei haittaa yhtään! Vakio kamaa kylppärissäni <3


Xtra kynsilakanpoistoaine ja Essencen kynsilakan korjauskynä: Perusjuttuja kynsijutuissa, poistoaine toimii ja on edullista sekä saatavuus helppo ja hyvä. Samoin Essencen kynän kanssa, kiva tuote jos ei tule hutivetoja! 


Näistä jokainen on tullut jostain boxista tai kalenterista. 
Nivea cellular  anti-age volume filling pearls: Käyttelin tätä aina silloin tällöin pikkuhiljaa pois. Tuotteesta ei tullut suosikkini, minusta se tuntui kovin muoviselta tai silikoniselta iholla. Ei jatkoon!
ZIAJA natural olive cream: Tästä tykkäsin, varsinkin uimareissujen jälkeen tosi kiva ja hurjan kosteuttava tuote. Tuoksuikin miellyttävälle ja Ziajan tuotteet ovat enemmän kuin kivan hintaisia. Tätä sarjaa koitan muitakin!
FAB Ultra Repair Cream: Tämä kosteutti ihan kivasti, käytin lähinnä käsi ja jalkavoiteena mutta laastarin tuoksuinen kosteusvoide ei tuottanut elämyksiä. En jäänyt haikailemaan tämän perään.
Avene Xera calm: Ihanan kosteuttava voide, tykkäsin mutta loppui kesken tuo pieni pippurin kokoinen tuubi.


Lumene Blur meikkivoide: Oma tämän hetkinen suosikkini, ei kuivata liikaa vanhaa naamaa mutta peittää kivasti. Hyvä, helppo ja edukas!
Lumene Lähde arctic dew quenching aqua serum: Ihana Lumene, ihana seerumi! Tätä on taas uusi pullo odottelemassa.
Lumene eye makeup remover: Poistaa hyvin vedenkestävän meikin, uusi pullo jo avattu tätäkin!


MOSSA youth defence nutritive antioxidant day cream ja age excellence black elder wrinkle smoothing night cream: Molemmat sellaisia tuotteita joita käytän vakkaristi, välillä testailen muita mutta nämä sopivat iholleni sekä kukkarolleni. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!



6 comments:

  1. vanhaa naamaa :DDD hei olipa huippukiva lukea loppuneista! Tykkäisin jos postaisit näistä useammnkin :) meillä on kuitenkin aika samanlainen maku ja samoja tuotteita käytetään. Mullakin tuo Lumenen seerumi odottelemassa kaapissa :)

    ReplyDelete
  2. Oliko sun mielestä tossa Nivean seerumissa omituinen tuoksu? Mun nenään se haisee vuohenjuustolle:o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai kauhee, tiätkö se vuohenjuusto ei oo mun suosikki edes lautasella! En nyt saa mieleeni että se ois tuoksahtanut mutta ei se parasta bestiä kyllä ollut.

      Delete
  3. Haa, toinen ainakin tässä maankamaralla tallustelemassa, joka käyttää kuivashampoita, mutta hitaasti ja varmasti :D Miulla on nyt matkakokoinen kuivis kestänyt sen puoli vuotta, olen käyttänyt sitä kahdesti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ei ne hirmusesti kyllä oo päässeet kulumaan :) välillä unohtuu koko kuivashampoon olemassa olo.

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!