2015-11-13

Kupponen kuumaa

Kuumaa kaakaota kynsille ja sielulle kun ilmat kylmenee. Color Clubin Cup Of Cocoa on aivan ihana kunnon tumman ruskea lakka joka peittää yhdellä kerroksella. Tuhti tumma suklaa kerrassaan.

Kaveriksi lyöttäytyi kaunis Essencen 44 on air, kultainen kaunokainen joka vaatii peittääkseen kahdesta kolmeen kerrosta kynsien pituudesta riippuen. Siinä sitten pyörin ihmeissäni kummastellen että mikä juju näihin kaakao-kynsiin ympättäisiin.


Pläräsin tovin leimauslaattojani ja pysähdyin MoYouLondon Pro Collection 03:n kohdalla. Miksi, en tiedä. 
Tuo räävittömän kaunis Intian kansallislintu ei vaan koskaan jaksa kyllästyttää kauneudellaan. Eli leimadecalia riikinkukon pyrstösulista nysväämään. 


Leimasin stampperille Models Ownin Chrome Goldilla leimat, pientä väritystä Models Own Chrome Greenillä sekä Essien Aruba Bluella, plättäsin kuvion suoraan leimasimelta kynnelle ja siinä se nyt on. Aika pliisu esitys pers-sulista. Eh. Oikeesti teki mieli laittaa otsikoksi karvoja kaakaokupissa.                                                                       

 • Color Club - Cabin Fever-collection - Cup Oc Cocoa
 • Essence 44 on air
 • Essie Aruba Blue
 • Models Own Chrome Green
 • Models Own Chrome Gold
 • Mo You London Pro Collection -03
Mukavaa viikonloppua <314 comments:

 1. Karvoja kaakaokupissa! Repesin :D. Mahtava otsikko! Vitsi kun mun tekis mieli hankkia tää tummasuklaalakka. On se vaan niin kaunis. Ja toi Essence on mieletön. Mä olisin jättänyt sen ostamatta ellei miekkonen olisi roudannut sitä ostoskoriin. Ihana olla naimisissa harakan kanssa, joka pitää huolen blingipuolesta :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se hienoo että miehetkin ymmärtää kimalluksen päälle! Tää kaakaokarvalakka on kyllä hyvä ja nätti! Kiitsa Malle :)

   Delete
 2. Love the polish combo and the accent nail came out fantastic.

  ReplyDelete
 3. Makeat kynnet! Kaakaokuppi on ihanaihanaihana lakka <3

  ReplyDelete
 4. Nättiä <3 Tuo Essencen lakka on ihana!

  ReplyDelete
 5. Nyt alkoi tekeen kaakaota mieli :P
  Mutta kynnet on kyllä todella nätit, tykkään näiden värimaailmasta ♡

  ReplyDelete
 6. Ihanan suklainen lakka :) kivasti sopii sille kaveriksi kulta ja riikinkukon sulat! Hyvältä näyttää nuo sulatkin mun mielestä. Olen itsekin monesti haaveillut tekeväni riikinkukonsulka leimadecaileja, mutta koskaan en ole onnistunut niin hyvin että olisin kehdannut kynnelle laittaa. Pitää kyllä ehdottomasti koittaa taas uudelleen, sen verran kivalta näyttää nämä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin mäkin oon haaveillut noiden sulkien väsäämisestä kynsille mutta kuvitelmissa ne näyttivät kyllä ihan toiselle kuin nämä :D

   Delete
 7. Kiva skittlette! Riikinkukonsulkakynsi kruunaa komeuden. :)

  ReplyDelete
 8. Hihii, karvoja kaakaokupissa! Mun mielestä näistä kynsistä tulee kyllä paljon mukavammat asiat mieleen kuin karvat kaakaossa. Ihana toi riikinkukkokuvio ja tumman kaakaon värinen lakka on herkullisen värinen. Hieno lakkaus!

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!