2015-12-09

Hirmu harmaata Winteriä

Sainpas käsiini uuden ihanaisen Picture Polishin harmaan Winter-lakan. Pirtsakka harmaa on ehdottoman kaunis holo-hässäkkä eikä lakkalaatikossani ole mitään tämän näköistä niin olihan se saatava. Eikö?

Lakkasin kaksi kivaa ja helppoa kerrosta kyseistä elämän eliksiiriä ja hymäilin tyytyväisenä. Uutuutena päätin testata myös kimppatilauksena tilatun Petlan Toro-laatan. Aivan ihaania kuvioita, tykkään just enkä melkeen niistä. 

Leimalakaksi valikoitui sysimustan perjantain -30% tarjouksella Naiskauneudelta tilatun Colour Aliken Red Wine. Onneksi älysin heti suojata sormet IsaDoran Peel Offilla, muuten olisin leimaamisen jälkeen joulukuusen neulasten tapaan saanut siivota sitä vielä ensi vuoden joulunakin pois kynsinauhoiltani. Muutoin leimauslakka oli mainio ja erittäin pigmenttinen.



  • Picture Polish Winter
  • Colour Alike Red Wine
  • Petla Toro


Siinä ne, tuliko horattua lakkoja uusista Picture Polisheista?



33 comments:

  1. Ihana yhdistelmä harmaata ja mustaa :) mulla on (a)live ja Saphire uusista PP lakoista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä kiva lakka ja yhtä laadukas kun tähän astiset omistamani muutkin - kiitos Taina :)

      Delete
  2. Vitsit miten hyvin harmaa käy punaisen kanssa :). Mäkin joudun kuule ehkä matkimaan, kunhan mun Winter saapuu. Yleensä punaharmaasta tulee sellainen tunkkainen tonttuolo muttei näistä kyllä yhtään. Hyvä sinä <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei muuten käynyt tontut edes mielessä kun näitä väänsin, oon mäki yks tonttu? Kiittikssii Malle :) <3

      Delete
  3. Tykkään tosi paljon tästä harmaan ja punaisen yhdistelmästä. Mun piti jo hankkimani kolmen lakan lisäksi ostaa Glitch jossain vaiheessa mutta saankin sen lahjaksi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin pidin näistä, ihana lakka tää Winter - mua vieläkin kutkuttaa se Muse, ehkä ostan sen(kin) itselleni lahjaksi. Kiitti Sissi :)

      Delete
  4. Tosi kaunis yhdistelmä! Olit aika paljon fiksumpi tuon leimauslakan kanssa kuin allekirjoittanut, sen siivoaminen kynsinauhoilta oli kohtuullisen kamalaa. Tai no mulla tais olla käytössä se oranssi noista, mutta jo sen kanssa tappelin puolikkaan illan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siis ihan mahdottomuus siivoilla näitä ilman kunnon suojuksia, kerrankin äkkäsin ajoissa enkä vaan antanut mennä kuten yleensä! Kiitos Emilia :)

      Delete
  5. Picture Polish Winter is fabulous and I love the festive looking mani you made with it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Andrea, Winter is perfect for eh... winter? :D

      Delete
  6. Onpa kiva väriyhdistelmä! :) ja ei en ole vielä(kään) hurahtanut picture polishin lakkoihin, pysyttelen muissa lakoissa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Milba, tää onkin sellanen laji että kun ostat yhden niin tulee kymmenen perässä :)

      Delete
  7. Oo, mä en malta oottaa omaa Winteriä kätösiini! Ihana lakkaus! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Belegewen, tää on kyllä vallan kiva tapaus tämäkin :)

      Delete
  8. Oi kun nätit lakkaukset! ❤ Minäkin kotiutin tämän elämän eliksiirin, mutta en saanut sillä aikaiseksi mitään näin kivaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maiju, onneks tää on sen värinen lakka että menee koko talven ja varmaan kesänkin jos siitä tulee edellisen kaltainen :D

      Delete
  9. Oiiiii ihanat! Mulla on Winter just nyt kynsillä, tosin koristelemattomana, kun ei näitä epämittaisia nysäkynsiä kiinnosta koristella...mut ihana se on yksinäänkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Emma, mä kans tykkäsin tästä lakasta ihan himona. Vaikka pikkasen meinaa mielikuva mennä tonne loskan puolelle :)

      Delete
  10. PP:t jätin hyllyyn mutta samoilla apajilla ollaan oltu noiden leimauslakkojen kanssa. Niitä piti hamstrata ihan vaan kaikki... paitsi musta, valkonen ja hopea, niitä kun oli jo. Muutenhan en siis tokikaan omistanut leimauslakkoja mutta en siis juuri NÄITÄ. Jotka on kyllä ihan parhaita. Sopii tuo punainen ku nappi naamaan tuon Winterin kanssa ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama täällä, noi CA-lakat on niin hyviä! Winter on kiva ja kaunis harmaa lakka joka toimii mainiosti monen muun värin kanssa :) Kiitos Hannaticceli :)

      Delete
  11. Oi oisinpa hoksannut tuon alen, nuo Color Aliket kiinnostelis kovasti! Mutta Winter on ihana ja odotan sormet styhyten, etta saan omani. Vahan nauratti kylla, en oo ikina kuullut harmaata kuvailtavan pirtsakaksi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. CA-lakat ovat mitä mainioimpia hinta-laatu suhteeltaan, suosittelen lämpimästi jos osuu kohdalle. Pirtsakka harmaa ja on myös pirtsakka musta :D Kiitti Kata :)

      Delete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. kovin kovasti haluaisin tämän Winterin! kuvaa jotenkin Suomen talvea hyvin.. upeat kynnet, hyvä yhdistelmä harmaa ja punainen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiks joo kuvaakkin, ainakin tätä eteläisempää puoliskoa. Tosi tylsää että on tällasta mustaa nää kelit. Winter on kyllä huiman ihana lakka, kiitos kahden tytön kynsille kommentista :)

      Delete
  14. Aivan ihana yhdistelmä ja tosi kaunis tuo winter :) valitettavasti en ole päässyt hamstraamaan pp:tä :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikansa kutakin, jos joskus päädyt niihin niin voin suositella, noh kaikkia, on laadukkaita pikku pirulaisia :D Kiitos Enail :)

      Delete
  15. Voi jehna, että tää Winter on kaunis lakka ♥ Ja aivan älyttömän nätti on väriyhdistelmä näissä lakkauksissa, kauniit kynnet ^.^
    Mie ootan josko pukki toisi miulle pari näistä uusista PP:n lakoista ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kiva kun sopii mihin muuhun väriin tahansa, kiitos Nanne :) P.S. Toivottavasti oot ollu kilttinä, tontut kurkkii vieläkin :)

      Delete
  16. Replies
    1. Hienoa, on mainio tapaus tämä pirtsakka harmaa, kiitos Tinkerbell :)

      Delete
  17. Täällä taas mattimyöhäisenä kommentoidaan, sori! Nää on kuule ihan sairaan upeat kynnet, ensinnäkin toi Winter on niin IHANA ja sit toisekseen toi leimauslakka sopii sen kanssa kuin nenä päähän. Kerrassaan upea lopputulos! Onneks tilasin ton Winterin tänään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mitään sori, kiva kun kerkesit Tintti :) Winter on kyllä kiva, sellanen harmaa jota mulla ei oo lähelläkään ennestään, onneks säkin tilasit sen!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!