2016-02-22

LUSH-luuurve

Viime viikolla koikkelehdin pitkin sohjoisia stadin katuja, päätyi askeleeni asematunnelin tuoksuvaan LUSH-shoppiin. 

Ostoskoriini päätyivät ihana Sea Vegetable, joka suorastaan lumosi minut tuoksullaan. Ihanan raikas, sopivan mieto ja sopii miehisemmälle miehellekin mainiosti. Mukaan lähti kunnon lohkare! Aion kyllä käyttää tätä itsekin, tuoksu ei ole mikään Mennen-miehekäs vaan raikas unisex. 

Toiseksi valitsin ihanan ja herkullisen syötävän ulkonäön omaavan mustaherukkaisen Respect Your Eldersin. Ihanan mieto ja kutsuva, miellyttävä tuoksu joka ei hypi nenille. 


Vasemmalla Respect Your Elders ja oikella Sea Vegetable.

Olen melkoisen herkkä tuoksuille, etenkin liialliselle pyykinpesu- sekä huuhteluaineen käry saa minut voimaan pahoin. Myöskään kasvoille sijoittuvat, liiaksi parfymoidut voiteet ym. tuotteet eivät miellytä vaan saavat aikaan etovan olon. 

Tämän vuoksi LUSH-sukellus hieman jännitti, sillä tiesin siellä olevan suoranaisen tuoksujen sikermän, mutta yllätyksekseni se ei jäänyt jäytämään kumisevana jyskeenä päähäni. 
Tein ostokseni nopean tehokkaasti, minua palveli nuori neiti iloisen pirteästi ja painuin tyytyväisenä ovesta takaisin räntäsateeseen haukkaamaan raikasta kaupungin saastetta pääkaupungin mausteilla ja sieltä viime postauksessa olleeseen blogi-iltaan. 

Linkitykset ovat vain teitä varten, en hyödy mitenkään.

Onko muita saippuoihin pärähtäneitä? Paljasta suosikkisi!



14 comments:

  1. Replies
    1. Ehdottomasti samaa mieltä Sissi, nää on olleet aivan ihana kaksikko!

      Delete
  2. Herkullisilta näyttävät nuo saippua, etenkin merivihannes :D pitääkin pistää tuo paikka korvan taakse, jos sattuu stadissa piipatamaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Löytyy myös verkkokauppa, aivan takuuvarmasti tykkäät jos tykkäät saippuasta :D

      Delete
  3. LUSHin myymälä kyllä haisee ihan hirveeltä :D Kävin siellä kesällä ekaa kertaa ja jo asematunneliin astuessa tiesi tulleensa oikeaan paikkaan. Oli pakko vaan nopeesti hakea pari shampoota ja äkkiä pois. Meinasin myyjällekin sanoa, että äkkiä nyt sen pakkaamisen kanssa. Tilaan noita saippuoita ja shampoopaloja aina netistä ja se pakettiki löyhkää monen metrin päähän :DD Mut siis tuotteet on älyttömän ihania ja ei ne käyttäessä enää haise vaan tuoksuu<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, on siellä kaupassa kieltämättä aika kimara tuoksuista mutta yksittäiset tuotteet pääsevät oikeuksiinsa kotona. Kiitos Tinkerbell kommentista :)

      Delete
  4. Täällä kans yks saippuoihin pärähtänyt :D
    LUSH on kyllä rakkautta ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nää on mun ekat LUSHin saippuat, ennen tätä sekosin L'Occitanen paloista jotka nekin ovat kerrassan ihania - kiitos paljon Nanne :)

      Delete
  5. Ooooooh. Tuo mustaherukkainen näyttää hyvältä! Mulla sama juttu, liian voimakkaat tuotteet jää hyllyyn ja käyttämättä. En käydä hajuvesiä, korkeintaan kevyitä body mistejä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se mustaherukka on herkullinen, tekee mieli suihkussa vaan tönöttää - kiitos Kaisa - ei haisutella liikaa :)

      Delete
  6. Replies
    1. Oh, you must try them Andrea, you won't be disappointed!

      Delete
  7. Hih, mä en edes tiennyt mikä tää LUSH on, koskaan en oo kuullutkaan siitä :). Mun kosmetiikkatietämykseni rajoittuu kynsituotteisiin. Noi saippuat näyttävät kyllä tosi herkkupaloilta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tintti! Nyt saippaukauppiaan vastaanotolle mars :D

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!