2016-08-31

Elokuun ostobailut

Tervehdys ja mukavaa elokuun vimppaa! Huomenna saapuu virallisesti syys. Missäköhän se kesä oli taas?

Noh, pidemmitttä jaaritteluitta synninpäästöön. Ostelua tuli taas pitkin elokuuta tasaisen tappavaan tahtiin. Harkitsen vakavasti josko syyskuusta tulisi totaali lakko kuukausi tän törsäämisen saralta.

Ekana taas satsi laattoja MoYoulta.


Ikään kuin muka luonnollisena jatkumona hommasin Meksikosta asti leimauslakkoja Mundo de Unas nettikaupasta. Tilaus sujui mutkitta, saapui nopsaan ja mukana kortti joka ilmoitti että se on lahja.


Picture Polish julkaisi kuusi uutta lakkaa josta minulle on tähän asti valunut salakavalasti viisi. Itseasiassa nämä taisivat olla tilauksessa vielä täpärästi heinäkuun viimeinen päivä mutta menkööt.


Alice sen sijaan on ostettu elokuun puolella kun tiesin olevani menossa tsadiin niin linkasin tämän jo etukäteen ostoskoriin etten varmasti jää ilman! Mukaan tempautui pikakuivattava päällyslakka(kin). Taisin napata tällä erää viimeisen hyllystä. Samoin Orchid-lakkaa oli enää yksi hyllyssä, ketä ehtii?


Varmasti todellinen jymy ylläri kaikille että CesarsShopista jäi pari muutakin juttua käteen? Eikö?

Yhtenä jopa jo etukäteen harkittuna ostoksena päätin kokeilla CND RescueRxx-tuotetta. Jos vaikka kynnet tulisivat edes jonkinlaiseen kuntoon etteivät ne risahtelisi vuorotellen ja jatkuvasti.


Myös tämä FUN Lacquerin kaunotar, How Deep is Your Holo? on takonut takaraivossani jo sen ilmestymisestä saakka. Nykyään se hengailee siis lakkakokoelmassani <3


Pisteenä Ison ii:n päälle sain valkata laatan ihanista uutuuksista. Creativen laatat ovat saapuneet Cesarsille ja valkkasin tämän yhden, ananakset olivat osaltansa vaikuttamassa valintaan :)


En laske koskaan ostoksiani koska tieto lisää tuskaa. Ostelen niin kauan kun pelimerkit riittää.

Kuis teillä, tuliko lipsahduksia vai harkittuja?
Pakko muuten suositella käyntiä CesarsShopissa, äärettömän mukava asioida :)




22 comments:

  1. Voi miten paljon kaikkea kivaa! Multa puuttuu vielä FUNin ihanuus, se on kyllä ostoslistalla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kunpa vaan saisin kynnet kondikseen pian niin pääsis vauhtiin - kiitti Siisi :)

      Delete
  2. Ei hittolainen.. tämä postaus aiheutti nyt pientä pakotusta kukkaroon, sillä en ollut aiemmin kuullut tai nöhnyt noita Creativen laattoja, mutta niistähän löytyy vaikka mitä kivoja! Toimiiko ne? Mistä sä bongasit noita? Toimiiko ne hyvin?!

    Mulla sama homma kun sulla, en uskalla laskea kulutuksia kynsihommissa - kaikkea tulee osteltua silloin kun "pelimerkit sallii".. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi E-S, ekana pahoittelut lompakkosi suhteen ;) Olin eilen Cesarsilla käymässä ja siellä näin koko repertuaarin noista laatoista. Lisäksi Paula & Polish-blogissa oli upeat kynnet tehty yhdellä niistä. Vielä en ole testannut tätä kun tosiaan tämä on ihka tuore eilinen ostos :)

      Delete
  3. Aika herkullisia ostoksia...tuttuja tuttuja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kivoja, en kyllä viittinyt tähän ihan kaikkee lykätä, tästä ois tullu kilsan pitunen :D

      Delete
  4. Ihania ostoksia ^_^ Mulla on kans murentunut 50% kynsistä, mut ei tietenkään vain toiseta kädestä vaan silleen jokatoinen kynsi suurin piirtein >_< Niinpä viilasin kaikki viikonloppuna ihan nysiksi, ja kaivoin ton RescueRxx:n kaapista, en oo vaan jaksanu sitä koskaan käyttää tyyliin koko kuukautta. Pisin aika taitaa olla vajaa pari viikkoa, ja kait se jotain on siinäkin ajassa vaikuttanut. Mulla toi on kyllä ollut sellanen kohelluspullo, olen nimittäin kaatanut sen jo 3 kertaa! Eka kerralla se lensi kaaressa pitkin keittiön lattia ja sit se tipahti wc:n lavuaariin ja viimeisimmällä kerralla kaadoin sen pöydälle, mut melko riittosaa ainetta se on kaikista kaatuiluistaan huolimatta sitä tuntuu olevan vielä jäljellä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on samoin, ihme napsumista koko ajan ja vuorotellen. Kuulostaa kyllä ihan mun koheltamiselta toi pullohomma :D Mulla on huvennut jotakuinkin samoilla spekseillä Nfu:n cuticle remover, sinne tänne loiskuttaen :D onneks sekin on riittoisaa kamaa! Kiitos Heidi :)

      Delete
  5. Mulla on aikalai samat (osittain) ostokset ku sulla :D tilasin muutaman MoYou Londonin laatan, noita Picture Polishin uusia, FUNin Holo Queenin ja ton saman Creativen laatanki sain tänää käsiini :D Erittäin hyviä ostoksia sulla ;>

    ReplyDelete
    Replies
    1. No hemmetti, sulla on hyvä maku Tinkerbell! :)

      Delete
  6. Onnistuin itse osumaan ehkä onneksi Cesarsille just päivää ennen noiden laattojen saapumista. Ne olis kyllä aika hienon näköisiä, että ehkä vielä joku päivä.. Samalla kävin hipelöimässä noi PP:n uutukaiset, eikä niistä sit oikein mikään napannut. Selvisin muutenkin käynnistä alle vitosella :O

    Toivottavasti saat kynsiä kuntoon, että nähdään näitä pian lakkauksissa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laatoissa on kyllä tosi kivoja kuvioita. Aika hyvin skarpattu kun niin pienellä pääsit. Joskus menee enemmän ja joskus onneks vähemmän rahhoo :) Toivotaan että kynnet tykkää tosta CND:stä, kiitos Emilia!

      Delete
  7. Oi mitä ihania ostoksia! Mä en ole koskaan käynyt Cesarsshopin kivijalkaliikkeessä, ehkä ihan hyväkin lompakon kannalta :D Mutta tuleehan sitä toki tehtyä nettikaupan kautta ostoksia tasaiseen tahtiin ja seuraavan kerran perjantaina kun F.U.N. Lacquerin uudet ihanuudet ilmestyy sinne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Maiju, Cesarsilla oli kyllä tosi kiva käydä! Totta on että kyllä sen lompakon saa huutamaan hoosiannaa ihan Cesarsin nettikaupassakin :)

      Delete
  8. Oi että, ihania ostoksia! ♥ Toi F.U.N munkin pitää kyllä saada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nena Sofia, lakka on kyllä upea, sais vaan kynnelmät kuntoon :)

      Delete
  9. Paljon kaikkea ihanaa! Kiitos tämän postaksen jumituin nyt hyväksi aikaa tuonne Mundo de Unasin verkkokauppaan.. :D

    ReplyDelete
  10. Ooh, ihania shoppailuja ^.^
    Mie olen kyllä osannut jostain ihme syystä shoppailla viime aikoina todella maltillisesti o.O Mutta ehkä mie korjaan asian kun lokakuussa pääsen messuilemaan (I♥Me messut) ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I <3 Me-messuille pitäsi myös lähteä, ehkä törmätään - kiitos Nanne :)

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!