2016-12-10

Look Fantastic Advent Calendar, luukku 10

Hupsis pupsis ja pimpelipompeli, se ois kymmenes luukku.

Virsi senkun vähenee kun joulua kohti mennään.


Ardell Wispies Lashes, eli jonkun hiuskarvasta tehdyt tekoripset ja pieni liimaputkilo. Jos olisin kertaakaan tälläisiä asentanut nin olisin varmasti onneni kukkuloilla. Nyt olen vain kujalla :D

Oikeesti aion kyllä rohkaistua testaamaan näitä!


Mukavaa lauantaita! Kertokaa ihmeessä vinkkejä ripsien kiinnittämiseen! Mä varmaan liimaan silmät umpeen!
6 comments:

 1. Mä liimaisin silmäni umpeen ja vielä sormet niihin kiinni. Sori! Mutta joku on varmasti viisaampi tässä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Olen varma että mulla on jokseenkin samansuuntainen kohtalo, Sissi!

   Delete
 2. Itselle nämä irtoripset olivat tähän astisista luukuista suurin pettymys. :( Vähän veikkasinkin että tämmöiset kalenteriin kuuluvat (ilmeisesti oli viime vuonnakin), mutta onneksi kaikki muut ovat tähän mennessä olleet ihan mieleisiä tuotteita. :)

  Kiva lukea näitä sinun fiiliksiä tästä kalenterista, muutenkin blogisi on innostanut minua palaamaan jälleen kynsien lakkaamisen/koristelun pariin! :)

  Mukavaa joulun aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooo, mukavaa joulun aikaa ja taikaa myös sulle Anonyymi, tosi kiva lukea tällaista palautetta! Suuret kiitokset kommentistasi :)

   Delete
 3. Jännää että tuli tällainen tuote :) Mä tykkään käyttää juhlameikissä irtoripsiä, sillä omat räpsyt on aika onnettomat. Mutta yleensä leikkaan tuon koko ripsinauhan kolmeen osaan, ja asettelen osa kerrallaan kun muuten meinaa mennä mahdottomaksi. Ja monesti saatan laittaa vain esim. yhden osion silmien ulkonurkkiin ja jättää loput pakettiin, sekin tekee kivan efektin eikä erotu kun laittaa lopuksi kerroksen ripsaria vielä päälle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia kivoista vinkeistä, ainakin joudun lyhentämään näitä mikäli aion koko viuhkan laittaa, silmäni on melko pienet sirriäiset :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!