2016-12-04

Look Fantastic Advent Calendar, luukku 4

Hyvää sunnuntaita kaikki kalenterin ihastelijat. Kalenterin kolme ensimmäistä luukkua olivat aivan huippuja omasta mielestäni, tämä nelonen tekee poikkeuksen kaavaan.


Luukusta paljastui minikokoinen (onneksi) This Works Sleep Plus spray. Tuote on tarkoitettu suihkittavaksi tyynylle tai vuodevaatteille antaen rauhallisemman unen.

Laventelin tuoksu tuo mieleeni väkisinkin jalkavoiteen ja mielikuva jalat tyynyllä pikemmin valvottaa, mutta koska olenhan aikuinen? niin aion antaa tälle mahdollisuuden. Vaihdetaan sitten lakanat keskellä yötä mikäli tarvetta tulee.


Mulla on vastaava putelli L'occitanelta mutta en ole käyttänyt sitäkään.

Onko kellään kokemusta näistä uniruiskuista?


10 comments:

 1. En ole koskaan käyttänyt tyynysuihkeita. En myöskään tykkää laventelintuoksusta enkä halua, että mun lakanat haisee millekään...korkeintaan miedosti puhtaalle, eli pyykinpesuaineelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä vähän sama virsi, tosin aion testata tätä tänä iltana, saas nähdä kuin ämmelin käy :)

   Delete
 2. Mäkin vähän ihmettelin tätä tuotetta, mulla se todennäköisesti vain haittaa unen saamista. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mäkin epäilen että käy mutta illalla sen näkee :D

   Delete
 3. Inhosin ennen laventelia. Sitten kun siirryin luonnonkosmetiikkaa ja itse tehtyyn luonnonkosmetiikkaan, Rakastuin laventeliin. Synteettinen tuoksu on hirveä, aito eteerinen öljy on ihan eri kamaa ja se on ihanaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaipa sitä kaikkeen tottuu :) Kiitos Hanna!

   Delete
 4. Mie tykkään! En tosin tätä ole kokeillut, mutta Avonin ja joku Memeboxin suihke (loppunu jo) on ollut käytössä. Itse tosin nukun muutenkin niin sikeästi, ettei tämmöistä tarvitsisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en kyllä jää kaipaamaan, jotenkin koko ajan havahduin että mikä tää tuoksu on joka ei tänne kuulu, aijuu se suihke :)

   Delete
 5. Apua mikä mielikuva :D :D Saattaisi jäädä mullakin käyttämättä! Muutenkin rakastan yli kaiken puhtaiden lakanoiden tuoksua, miksi pilata niitä millään ruiskeilla? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Truuttasin kerran, kyllä riitti se. Ei ole tälllaista tarkoitettu nuuskittavaksi nukkumaan mennessä.

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!