2014-12-28

Hyvä Suomi!

Hello ladies,

Nämä kynnet tein Suomen itsenäisyyspäivän vastaanotolle, eli siis kotisohvalle katsomaan pukujuhlaa sekä elokuvaa nimeltään Tuntematon Sotilas ja tietenkin parhaimpiin verkkareihini pukeutuneena. Miksei näillä sinivalkoisilla voisi osallistua vaikka johonkin Suomen jäkismatsiin, jalkapalloa anteeksi vain en jaksa vahdata. Joskus kesämmällä sain itsekkin jonkinlaisen urheilukärpäsen pureman ja lenkkeilin pitkin pururataa ainakin omia ennätyksiäni hipoen, toista on tänään.

This mani was made for Finland's Independence-day celebration. The day is very special and important to us Finns and that's why I had my best jogging pants on while we were watching the movie Tuntematon Sotilas (unknown soldier) from telly. After that we switched the channel to see the best and worst looking dresses from the Presidential  Palace in Helsinki (the capital of Finland).Marraskuun pimeys sulloo minut joka vuosi säälimättä pimeään säkkiinsä ja lenkkitossujen ohi siintävä katseeni osuu aina johonkin hiilihydraattipitoiseen tai suklaan tuoksuiseen herkkukasaan. Tammikuun huitteissa herään horteestani yleensä sen verran että tajuan sumuisesti että koko homma on aloitettava uudestaan nollasta. Siihen mennessä kroppani on kursailematta selittänyt supsuttavalla äänellä korvaani että on ihan ok tankata, onhan sekä pilkkopimeää että jääkylmää ja vararavinto ei ole pahitteeksi.Siis mitä! Miten sain suollettua tuon tekstin sinivalkoisista kynsistä??? Parasta ottaa testiin yksi BunnyTailNails:n Mallen suosittelema Lidlin piparkakkurulla ja painua peiton alle lämmitelemään.

Mainittakoot sitä ennen kuitenkin että keskisormessani olevalle DaLE:n Mountain Snow:n alle on hyvä levittää kevyt kerros valkoista lakkaa jotta saa parhaimman peittävyyden. Gina Tricot lakat olivat yhtä hyviä kuin jokainen tähän asti hankkimani yksilö, ihanaa että on edullisia, ainakin minun kotikaupungissani helposti saatavia hintaansa nähden laadukkaita lakkoja!

Dance Legends Mountain Snow needs a cote white polish under it to reach the best opaque. These Gina Tricot polishes are very affordable and easy to get in my home town. It's a pleasure to have such good quality nail polishes at such a low cost. 

Every winter I get very tired and hungry and I'll eat every chocolate and other carbs I can get my hands. It's the darkness that get's some of us. The days are very short and the sun doesn't really get up at all. 

That's all folks, I'll go get some cookies, ta ta! • Gina Tricot White
 • Gina Tricot Marina
 • Sally Hansen Celeb City
 • Dance Legend Mountain Snow

4 comments:

 1. Tosi kivat kynnet! :) Ja toki talvella saakin tankata, ihmisillä on sitä varten jäätävän kokoiset pussitakitkin talvisin ettei sitä kaamostankkausta niin äkkiä huomaisi. Sitten kesää kohden kun vaatteet alkaa vähenemään niin voi harkita liikkumisen lisäämistä tai tankkaamisen vähentämistä, kukin omaan tyyliinsä. Minä jännitän vatsalihakset ja jatkan tankkausta :D

  ReplyDelete
 2. Heh, kiitos :) On taas niin hemmetin kylmäkin että syö tässä nyt sitten salaattia...

  ReplyDelete
 3. Hienoja kynsiä ja hyviä kuvia lakkauksista löytyy blogistasi. :))

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!