2014-12-28

Innostus iski

Tervehdys,

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13348221/?claim=2ub5vh8yctt">Follow my blog with Bloglovin</a>Joulut on nyt vietetty ja alennusmyynnithän on jouluryysiksistä selvinneiden hamstereiden seuraava vuoristorata. Ellet vielä jouluruuhkissa saanut tarpeeksi rahaa kulumaan ja jäit kaipaamaan tuota otsalla helmeilevää hikeä, jonottamisesta koituvaa tuskaa sekä rahan kulumisesta koituvaa hammastenkiristystä niin mikset lähtisi alennusmyynteihin? Luvassa myös uuden vuoden ruuhkat!

Sillä välin kun kävit tuskailemassa kasvavia jonoja sekä kasvattamassa omaa Visa-laskua, minä irvistelin foliokasan kanssa.

Hauska, halpa ja helppo tapa menettää hermot! Aina tämä jonottamisen hakkaa mennen tullen, alennusmyynneissäkin saattaa tulla helposti huti ostoksia eikä onnistumistarkkuus folio leimaamisessakaan satavarmaa ole.

Joidenkin sadattelujen välissä onnistuin kuitenkin tuottamaan yhden kynnelle asti päässeen tuotoksen.

Ensitöikseni lakkasin nimettömän Gina Tricot valkoisella johon olin jo joulua edeltävissä kynsiunelmissani täydellisesti leimannut folitekniikalla tuon MoYou:n Pro -06 laatalla lepäävän kauniin kuvion. Totuus todellakin on tarua ihmeellisempää, nuo olivat siis niitä unelmia. Leimasin varmasti -hmm- useamman ennen kun sain kuvion toistumaan jotakuinkin kokonaisena foliolla.Loput kynnet saivat verhokseen joulupukin tuoman OPI:n Nordic-kokoelmasta Do You Have This Color On Your Stock-Holm? Folion lila väri osoittautui kuitenkin niin erilaiseksi kuin kyseisen lakan väri että päätin uhrata niille vielä Max Factorin Fantasy Firea mutta vain ohuehkon yhden kerroksen verran...
Another successful attempt on foil stamping, ring finger is Gina Tricot white, others are OPI:s Do You Have This In Your Stock-holm? topped with Max Factor's Fantasy Fire. 

Pääesiintyjät:


 • Gina Tricot, White
 • OPI, Do You Have This Color In Your Stock-holm?
 • Max Factor, Fantasy Fire
 • Folio
 • Essence gel-look top coat
2 comments:

 1. Onpas nätti tuo Max Factor OPIn päällä. Mua ärsyttää, kun DYHTCIS on niin erivärinen kynsillä kuin pullossa. Pullossa väri on täydellisyyttä hipova mutta sitten se pentele menee tummumaan kynsillä. Pitääkin kokeilla sitä jonkun topperin kanssa :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis olin vielä itse pyytänyt kyseistä lakkaa pukilta ja sitten se tekee just ton, epistä! Oli kerrankin käyttöä tolle ihmeitä tekevälle pikkupullolle. Harmi vaan kun en ostanut sitä lisää kun jossain taisin nähdä sitä kerran. Rikollista tehdä tollasia miniatyyrilakkoja.

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!