2014-12-30

Kierrätystä - Recycling

Tervehdys,

Nämä kynnet muuttivat muotoaan muutamaan kertaankin. Lähtötilanne oli että lilat joulukynnet, jotka eivät siis edes olleet jouluiset, lähtivät vaihtoon.

Halusin käyttää jonkun lakan uusista joululahjoistani. Siis minulta minulle = saa sitä mitä haluaa, kätevää, eikö?

Näppeihini tarttui Picture Polish:n eli PiPo:n Fool's Gold ja kaveriksi Zoyan iki ihana Tokomo. Vaikka olin himoinnut tuota ihanaa turkoosia lakkaa, oli varmaan odotukset liian korkealla koska elämys oli luokkaa, mnäääh.

Teknisesti lakka käyttäytyi hyvin, enkä oikein osaa sanoa mikä tökki, jokupa vain, ehkei ollut turkoosinviherkäisenkullertavan lakan biorytmit kohdillaan taikka jopa lakkaajan mittarit oli mutkalla.

No mutta näytetäänpä nyt ensimmäiset lakkaukset.

This mani was modified several times, first I was like ooh with this new Picture Polish Fools Gold, a beauty in the bottle but when I applied it to my nails it wasn't the kind of I expected. I guess my expectations were too high or this golden teal just wasn't the right for me today. Technically the polish was very easy to apply and drying time was short. 


Seuraava vaihe olikin tempaista Barry M Gold foil-lakalla leimat etu- sekä pikkurilliin. Vieläkin tympäisi. Pah. Kävin kaupungilla, siis vain toisen käden kynnet lakattuina mutta onneksi luontoäiti piti huolen siitä ettei tuota osittaista nakuilua nähneet kuin harvat ja valitut...oli nimittäin toistakymmentä astetta pakkasta eikä tehnyt mieli ottaa käsineitä pois edes sisällä.

Seuraavaksi päätin ottaa katin kullat pois ja testata uutta Dance Legend ICY Time-kokoelmasta nummeroa 993, aivan hurjan ihana lakka! Namnam, biorytmit notkahti heti kohdilleen!


Seuraavaksi tulee se kohta jossa pitäisi jo ymmärtää missä kohtaa lopettaa, mutta kun ei ymmärrä.
Arvaatteko? Juujuu, näihin mustiin herkkuihin pitää saada folioleimat, pitääpitää!

At some point you should understand when you've reached the point of "this is enough" - but you just don't! Yes, you need some foil stamps too!

Kuvassa mini-grip pussin sisälle sujautettu paperi johon piirretty viivaat, näet paremmin mihin kohtaa leimata!

Teknisesti tämä laji alkaa jo luistaa joten kuten, tai ainakin siihen asti kunnes kuvio pitää saada siististi kynnelle tai siihen asti kunnes ymmärtää milloin sitä ylipäätään kaivataan kynnelle.


Ai että nyt pitäisi jo lopettaa, eieiei. Etusormen vois vielä laittaa uusiksi. Toi pääkallo ois kiva, paan sen!

And again...

Saako internetissä tai ylipäätään blogissa kiroilla? Siis aivan ihme keijoilua tämä tällänen sekoilu.

There's no point to do this all over and over again, should've stopped at the beginning when there were no stamps at all.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, eli kaikki uusiksi!

Terkuin, Keijjjo

8 comments:

 1. Miun silmään nuo Fool's Goldilla tehdyt näyttää tosi kauniilta! Ja nuo folioleimat kanssa :D Tässähän tekee melkein mieli lähteä hankkimaan noita folioita testimielessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emilia! Folioleimaamista kandee kokeilla, parhaimmillaan hauska tekniikka ja kauheimmillaan hermoja raastava projekti...mut elämä ja kynnet on :D

   Delete
 2. Hyvä Keijjjo :). Saa kiroilla ja pitääkin, ei tästä häröilystä muuten selviä. Mutta sulla on kyllä varmaan kuumetta, jos et hullaantunut Fool's Goldista. Menepä mittaamaan lämpö tai tarkistamaan lääkitys :). Fool's Goldin kauneus ei ole mielipidekysymys, se on fakta <3. Ei vainee! Nuo ekat kynnet on superhienot ja musta DaLe näyttää makialta. Miten sä ehdit koko ajan folioida, kun en mä ole saanut tätä vielä ajatusta pidemmälle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Malle! Mä oon kyllä samaa mieltä sun kanssa, pakko olla joku piiri nurin päässä. Annan Fool's Goldille ehdottomasti vielä mahdollisuuden, ehkä useitakin. Folioi vaan, se on hauskaa, tai sitten se ei ole hauskaa, välimuotoa ei ole! <3

   Delete
 3. Oih ja voih, niin tiedän tuon tunteen kun kaikki on vaan pakko laittaa uusiksi niin moneen kertaan ettei enää jakssa edes laskea :D Mutta kauniita ovat kaikki versiot ainakin mun mielestä, tosi taitava oot tossa folioleimaamisessa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä foliot on kavereita, välillä taa ei ja joskus vaan menee överiksi :D Kiitos kommentista :)

   Delete
 4. Monen mutkan kautta :D

  Mä en ymmärrä folioleimaamista. Siis en ymmärrä miten se tehdään/osaa ollenkaan. Oisko vallan mahdoton aatos, jos tekisit joskus tämmösiä toopeja varten videon tänne, että miten sen itse teet...? :)

  Blogi näyttää hyvältä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, siis toki voisin yrittää, en oo milloinkaan tehnyt videota. Laitan vakavasti harkintaan :) Ihanaa kun löysit tänne! Tervetuloa!!! Ootko katsonut jo tän:http://nailoxtail.blogspot.fi/2014/12/foil-stamping-urban-legend-or-true-story.html Siitä voi saada jonkinlaisen kuvan asiasta kunnes saan jotain kyhättyä!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!