2015-06-29

Faby is fab!

Tervehdys,

Sain muutaman Faby-kynsilakan testattavaksi ja ekana niistä oli kynsille saatava kaunis Walking Bass.

Sävyltään lakka muistutti minua yhdestä lempisävyistäni, eli OPI:n syksyn 2012 kokoelmasta olevan German-Icuren. Tosin Fabyn Walking Bass oli paljon hyväkäytöksisempi yksilö, kaksi helppoa ja nopeasti kuivuvaa kerrosta kun taas itse ainakin saan taistella OPI:n kanssa saadakseni tasaisen lopputuloksen kaljuuntumisen takia.


Faby on sävyltään hieman punaisempi mutta niiiin herkku. Täydellinen syysväri kesään! Saatoin hieman innostua sadonkorjuu-juhlan henkeen törmätessäni auringonkukka decaleihin. En vaan päässyt enää yli kukkakedon löytääkseni muuta joten paiskoin kukkaset vesikupin kautta kynsille.

Kiinnitin muuten huomiota ettei Faby kärtsännyt juuri mitenkään vahvasti eli silmäni eivät vuotaneet vuolaasti kynsiäni lakatessa ja ne ovatkin 5-free.

Käykää ihmeessä tykkäämässä Faby Finlandin Facebook sivuista niin pysytte ajan tasalla uusista kuvioista: https://www.facebook.com/fabyfinland?fref=ts.

Lakkoja voi tilata Kaunetta.com sivuilta ja yli 40 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Muutenkaan toimituskulut eivät päätä huimaa sillä ne ovat vain 3,90€

Sävyjä lakoissa on yli 200, joten kipin kapin selailemaan. Koodilla FABY saa kesäkuun loppuun asti Kauneutta.com kaupasta -15% alennuksen!


Olen erittäin positiivisesti yllättynyt lakan laadusta ja tämän lakan ansiosta rakastuin heti Fabyyn ja odotan jo innolla että pääsen testaamaan näitä lisää!

Mukavaa viikon alkua kaikille ja Fabyillaan taas!




14 comments:

  1. Aivan ihanat kynnet. <3

    ReplyDelete
  2. Fabyn lakat ovat ihanuutta ja tämäkin sävy todella herkullinen. Kaunis kokonaisuus <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä oli tosi positiivinen yllätys! Kiitos :)

      Delete
  3. Sopii muuten mielettömän hyvin nuo siirtikset tähän lakkaan! En olisi itse osannut edes ajatella yhdistää niitä. Kaikista parhaat lopputulokset tuleekin yleensä yhdistämällä asioita, joiden ei luulisi toimivan. Paitsi silloin kun se ei vaan toimi ;D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo en mäkään ois osannut ajatella mutta kun käytännössä kompastuin niihin niin minkäs teet :)

      Delete
  4. Onpa upea lakka! Ihana syksyinen lakkaus, nuo auringonkukat istuu tämän punaisen kaveriksi kuin nenä naamaan :) ♥

    ReplyDelete
  5. Ihana yhdistelmä!! <3 mä oon ihan auringonkukkafriikki!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiitti Jutta, auringonkukat ovat ihania, yksi lempikukistani myös :)

      Delete
  6. Onpa nätskä tämä Faby, just tommonen ihan mun makuun oleva värikin! Ei olisi koskaan tullut mieleeni yhdistää auringonkukkia tällaisen värin kanssa mutta hitsiläinen kun yhdistelmä toimii tosi hyvin! Hurjan kivan näköiset kynnet :). Ja mitä vähemmän kemikaaleja lakassa on, sen parempi. Joskus himpan verran kauhistuttaa ne tökötit mitä kynsiinsä ja ehkä pikkasen vahingossa iholle sutii. Että mitä kaikkee ne saa aikaan pitkällä aikavälillä. Joten 5-free on siis erittäin positiivinen ominaisuus. Harmi ettei ny oo varaa Fabyihin kun astianpesukone hajos ja juoksumattookin piti korjata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väri sekä koostumus olivat kyllä kivoja, mieto tuoksu pelkkää plussaa! Tiskikone pitää olla mutta että juoksuhihnakin? :D Kiitos Tintsukka kivasta kommentista, mä oon vähän väsynyt :)

      Delete
  7. Oih, onpas kyllä nätit kynnet ^.^
    Näitä Fabyja on nyt alkanut näkymään blogeissa ihan hirmuisesti, häätynee se vissiin itelläki nyt sit laittaa pari Fabya ostoslistalle :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho, kiitos Nanne :) Mun on pakko kyllä suositella näitä, oli niin hyvän laatuinen lakka!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!