2015-10-05

Jotain sinistä

Heippu,

Pieni innostava luovuuden pilkahdus iski eräänä iltana ja säntäsin kiireesti villasukat lattiaa sutien lakkauspisteelleni. Yli kaksi metriä pitkä pöytäni alkaa olla kaiken kynsisälän peitossa niin että mahdun jotenkin pienen pläntin keskelle kyynerpäät kylkiä hipoen lakkaamaan.
Vähän samalla lailla jos tiedätte miten tilavasti lentokoneessa aterioidaan, ikäänkuin teippaisit käsivartesi kroppaasi kiinni kyynertaipeen kohdalta. Siinä teille samalla lentosimulaattori, pyydä toki samalla kaveri tönimään selkääsi niin kokemus on autenttinen!


Lentokoneesta asiaan. Nappasin käyttämättä jääneen Dance Legendin Wow Prism Through The Glass-lakkaihanuuden ja vetäsin reilun kerroksen kynsilleni ja annoin kuivua. Tämän päälle kaunis Essencen Mermaid-lakka.

Dance Legendin kanssa kannattaa lakata joko yksi aivan ultra ohut kerros ensin ja sen jälkeen toinen, tai niin kuin minä, yksi reilu kerros niin ettei mene sutimaan jo lakattua kohtaa tai iskee kaljuus.


Tähän väliin laitoin Essien Gel Setterin, onneksi, koska aloitin taas menemällä pärse edellä puuhun. Suunnitelmissani leimasin vihreällä sinisen päälle mutta se näytti lähinnä siltä kuin homelaskeuma olisi vallannut pikku kanvaasini. Päällyslakan ansiosta sain leiman helposti poistettua asetoniin kastetulla vanulapulla, ilman että koko lakkaus piti uusia.
En sentään leimannut homeella kaikkia kynsiä ennen kuin heräsin, onneksi siihen riitti yksi ainut mokanakki. Huh.


Leimalakka vaihtui ja samalla myös laatta. Kaivoin turvalaatan, eli iki ihanan Pet'lan Romance laatan ihanilla tapettikuvioilla, se vaan toimii NIIN hyvin. I love it! Leimalakkana mainio Colour Aliken Ocean Blue, tosin kuvissa näkyy miten lateksisuojaa olisi syytä hankkia. Myös sormet näyttävät sinisen leimalakan jäljiltä siltä kuin olisivat syväjäässä. Leimoen päälle vetäsin rohkeasti myös Essien Gel Setteriä eikä mikään levinnyt, päädyin kuitenkin hurjasta kimalluksesta säikähtäneenä mattaamaan koko roskan. • Dance Legend Wow Prism Through The Glass
 • Essence Mermaid
 • Colour Alike Ocean Blue
 • Essie Matte About You
 • Pet'la Romance
Ihunaa maanantaita lakkamimmit, ei lakata ikinä lakkaamasta, höhö! 
17 comments:

 1. Hihihi. :D Kyllä oli taas naurussa pidättelemistä, kun luki tätä. :DD

  Kynnet on kyllä onnistuneet jälleen!<3

  ReplyDelete
 2. Onpahan kauniit. En osaa muuta kuin vetäistä lakkaa päälle ja sekin tapahtuu aina hieman huonolla menestyksellä. Kivaa alkanutta viikkoa! <3

  ReplyDelete
 3. tuttu tunne kun alunperin suunnittelema leiman väri onkin kynsillä jotain ihan kamalaa.. upeat nämä ! <3

  ReplyDelete
 4. Onpahan muuten jännä yhdistelmä tuo Wow ja Essence! Pakko kokeilla itsekin :). Mä muuten ostin ihan sua ajatellen sen verkkosukkahousulaatan MYL:ltä. Josko mä kohta pääsisin toteuttamaan ne verkkosukkahousukynnet kuten uhkailin! Sit nää on seuraavana jonossa. Vähänks mä oon kauhee apina! Eiku sä oot mun muusa <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajattele, VILLAVERKKOSUKKIKSET! Raapsraaps, kutittaa :D

   Delete
 5. Huikaisevan sininen ja kaunis lakkaus!

  ReplyDelete
 6. Kyllä mulle tälläset tapetit kelpais! 8)
  Vähä harmittaa, että myin samaisen DaLen pois mutta en halunnut sen värjäävän omia kynsiä toistamiseen. Onneksi voin ihastella sitä aina muiden kynsillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hemmetti, mikä sun DaLessa oli? Ei mulla värjääntynyt, onneks! Tänks Heidi!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!