2015-10-12

Vielä on lehtiä jäljellä

Termos,

Koska joskus aiemmin, olisikohan ollut loppukesästä? Noh, kuitenkin. Bongasin Sissin FB-sivuilta ihanat vaahteranlehtileimat ja tilasin kyseisen BornPretty-laatan hetimiten itselleni.
Syksy tuli, laatta muhi laatikossa kunnes päätin että NYT on korkea aika ottaa vaahteranlehti leima käyttöön tai kohta huomaan olevan kevät ja hip hei saankin leimata vihreitä lehtiä, joo käy mulle!


Sudin kynsilleni kerrankin uutta, tämän syksyn kokoelmista olevaa Essien Frock 'n Rollia, enkä taas kaivanut jotain vanhaa kiireissäni. Nukuin perjantain ja lauantain välisenä yönä miltei kahdentoista tunnin unet ja lötköilin koko lauantain kotosalla, kunnes taas pääsin sunnuntaiksi töihin. Yhdet kunnon yöunet ja yksi vapaapäivä voi pelastaa ihmisen hengen!


Jotta sain lehdistä mahdollisimman elävän näköiset, sekoitin lakkoja laatalle vähän niin ja noin ja vielä näin. Vetäsin pari kertaa jollain vanhalla kanta-asiakaskortilla niin värit menivät kivasti sekaisin.
Leimauslakkoina toimivat Gina Tricot Pumpkin, Colour Aliken keltainen Sunshine sekä vihreä Fresh Mojito.


Kaikki osatekijät, lakat, laatat sekä lakkaaja toimivat moitteetta yhteen. Kunpa näin olisi aina! • Essie Frock 'n Roll
 • Colour Alike Sunshine
 • Colour Alike Fresh Mojito
 • Gina Tricot Pumpkin
 • BP-L024
Jälleen Essien Gel Setter todisti toimivuutensa eikä sutannut leimoja pätkääkään vaan elävyys on saatu aikaiseksi värejä sekoittamalla.

Mä muuten muotoilin mun kynsitä tollaset hassut soikiot! Saas nähdä montako päivää menee että ne on tyngät! Veikkauksia?

Mukavaa maanantaita!32 comments:

 1. Ihanilta näyttää - niin leimailukuvat kuin lopputuloskin!

  ReplyDelete
 2. Hyvin onnistuneet leimat ja nätit syksykynnet! :)

  ReplyDelete
 3. Nämä kynnet toivottavat syksyn tervetulleeksi :)

  ReplyDelete
 4. Mielettömän hienot lehdet! Mäkin haluun mätäneviä vaahteranlehtiä kynsille, byhyy. Miksi tän kuvion pitää olla tällä tyhmällä laatalla, byhyyy. Ai niin, mun mielestä noi kynnet on kivanmalliset tuollaisina. Ei katkota vielä, eihän :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Etkä haluu! Sä haluut pupujen heiniä sun kynsille. Ei katkota ihan vielä, kiitti Malle :)

   Delete
 5. Kauniit ja tyylikkäästi toteutetut lehtikynnet! Miksen mä ole vielä löytänyt tuota Frock n' Rollia yhdestäkään kaupasta, nyyh...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Frock 'n Roll on vissiin ollu suosittu, kiitos Helmi :)

   Delete
 6. Upeet! Miksei mulla ole tollasta leimakuviota :D Täytyy varmaan tilata odottamaan ens syksyä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emmietiiä, paas tilaten kuules! Kiitos Tinkerbell :)

   Delete
 7. Vau! Upeat! Mäkin koitin vähän aika sitten tehdä vähän tän tapasia kynsiä, mutta sen sijaan että olisin sekottanut väriä leimaan leimailin yksittäistä lehteä eri väreillä. Lopputulos näytti siltä kun syksy olis oksentanut mun kynsille ja lakkaus ei koskaan nähnyt päivän valoa. Koitan ehkä tätä seuraavaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä tulee huteja, story of my life! :) Kiitos Enail!

   Delete
 8. EN KESTÄ!!!!

  Ihanat! Rrrrrakastan syksyä ja erityisesti vaahteranlehtiä (ne vaihtavat mielestäni kaikkein kauneimmin väriä) ja nämä kynnet on hyvin kauniit ja onnistuneet, ihan todella <3

  ReplyDelete
 9. EN KESTÄ!!!!

  Ihanat! Rrrrrakastan syksyä ja erityisesti vaahteranlehtiä (ne vaihtavat mielestäni kaikkein kauneimmin väriä) ja nämä kynnet on hyvin kauniit ja onnistuneet, ihan todella <3

  ReplyDelete
 10. Aivan mielettömän upeat, syksyiset kynnet ♥

  ReplyDelete
 11. Aivan ihanat! Tosi hyvin on noi leimauslakat sekoittuneet leimoissa, itse en kyllä ikinä saa niitä noin hyvin sekaisin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiku sekottetlet vaan lisää! :) Kiitos Verieana!

   Delete
 12. Waaaau! Nuo on tosi onnistuneet, ihanat!:)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!