2015-10-07

Kyllä on helppoa!

Siis vesimarmorointi, tarkoitan Kaisalle!

Niin hei vaan kaikille,

Kaisa marmoroi upeasti, ja varmaan muutama muukin kynsi-sisko, mutta meikä-muidu leimaa. Kuinkas muuten, kun muuta ei osaa ja opetella ei ehdi. Tuskin onnistuisi vaikka olisi koko maailman aika käytettävissä, sillä unohtaisin marmoroinnin autuaasti ja painelisin taas menemään siitä mistä aita on jo kaatunut.


Tartuin ties mihin versioon? OPIn ihanasta My Privat Jetistä ja lakkasin kaikki kynteni sillä. Peittävän lopputuloksen sain kahdella kerroksella ja lakka käyttäytyi siivosti, kuten kaunottaret konsanaan. Jotenkin rakastan tätä kummallista väriä jota en osaa kuvailla, enkä lähde edes yrittämään.


Läheskään aina ei raaskisi peittää kaunista lakkaa koristeluilla. Tällä erää päädyinkin pariin leimaan a Englandin Excalibur Reanaissance-lakalla joka leimasi aivan tositositosi hyvin. Hauska vesimarmorointikuvio on BM-320 laatalta.
 Laatta toimi kyseisen lakan kanssa moitteetta. Hulluttelin ja laitoin parit niitit etu- ja keskisormien kynsiin. Päälle Essien Gel Setter ja reerassa ollaan!
 Gel Setter on muuten tämän käyttökokemuksen omaavan lakkaajan mielestä toiseksi paras päällyslakka. Paras on yhä HK Girl, ei ole sen voittanutta!


 • OPI My Private Jet
 • a England Excalibur Renaissance
 • BM-320
Messulippu arpajaiset on pidetty ja liput huiman neljän osallistujan kesken on arvottu ja voittaja on Heidi. Heidille on ilmoitettu ja osoitetiedot on lähteneet eteenpäin. Piilotan tämän jälkeen kommentit arvontapostauksesta. Kiitos osallistuneille ja onnea Heidille! Messuillaan!
16 comments:

 1. Hah, itsekkin käytin just tota leimaa huijausmarmoroinneissa ennen kuin jaksoin opetella homman oikeesti :D tai no en mä sitä vieläkään varmaan erityisemmin osaa enempi se on tuurista kiinni onnistuuko! My Private Jet on täyttä rakkautta pullossa <3 Kaunis lakkaus ja niitit kruunaa kokonaisuuden :)

  Hehkutan nyt vielä täälläkin voittoani :D Jes,jes, jes!!!!! Pienikin säästö on tervetullut, kun messumatkalle lähtee täältä 600km päästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, on se marmorointi kyllä sellanen laji että aina ei vaan hermo kestä edes harjotella. Kiva että voitto oli mieleinen. :) Kiitti Heidi!

   Delete
 2. Nyt voi sanoa, että my private jet on sen sävyinen lakka jota en helposti omille kynsille laittaisi. Vaikka pirun nättihän se on niin kuin essencen keksilakka, jonka nimeä en juuri muista :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on erilaisia makuja, onneks :D Mun mielestä tää on yks ihanimmistä mitä on :D Joo, se oli se Brownie-lakka

   Delete
 3. Kaunis lakka :) varsin aidoilta näyttää huijausmarmoroinnit. Kaunis lakkaus!

  ReplyDelete
 4. Miten mulla ei ole tuota laattaa...tosi hieno huijauskuvio! Hieno kokonaisuus :) kiva on tuokin versio, mulla on se oikea holoversio. Kun joskus ehtisi sillä lakata :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emmietiiä :) Ois kiva jos joskus lakkaisit sillä alkuperäisellä versiolla, kiitti Taina :)

   Delete
 5. Joo-o, kyllä mäkin jätän mieluusti Kaisalle ja muille ne marmoroinnit ja leimailen itsekin vaan. :D

  ReplyDelete
 6. Mä haluan tän OPI:n. Ihan sama minkä version, mutta haluan! Heti! Ihana :). Ja toi huijausmarmorointikuvio on mennyt multa ihan ohi. Tosi näpsäkkä. Taas sä aiheutat mulle uusia himotuksia, senkin <3. Mä muuten laitoin illalla Gel Setterin lakkojen päälle ennen nukkumaan menoa ja aamulla oli kivasti hanskanjäljet kynsissä. Eli ei se todellakaan ihan niin hyvä ole kuin HK, mutta melkein.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä ihana väri, kyllä sun pitää tällanen kaunokainen kokoelmiisi hommata! HK on baras! Kiittiksii Malle-murunen :)

   Delete
 7. Hahha. :D Mä ihan oikeasti luulin että oot marmoroinut noi kuviot! :D Ihanat kynnet oot silti saanut aikaan <3

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!