2016-01-08

Täsä mä olen!

Positiivisen palautteen kunniaksi poistuin "töpselipeittoni" alta vähän kuin salaa itseltäni räpeltämään kynsilakkojani ja löysinkin pari-kolme (sataa).
Note to self: Ei kannata pitää kynsinauhoja melkein kuukautta kesannolla. On meinaan hommaa, lisäksi nimettömässä menee kynsinauhan poikki aika messevä haava joka omalta osaltaan rajoittaa mm. asetonin kanssa läträämistä. Kätkin sen näppäränä emäntänä keskisormen taakse ujoilemaan.


Mulla tuli NIIIN kamala ikävä teitä kaikkia ihanuuksia, että ajattelin kerran viikossa ehtiväni turinoida vaikka Emmalle virkkauksesta ;)

Kähvelsin pöydältä kauniin sinisen China Glazen The Giver-kokoelman History Of The Worldin ja kamuksi välipäivinä kotiini saapuneen Avonin lakan jonka nimen olen kadottanut koska se oli ilmeisesti siinä laatikossa jonka vippasin mäelle, waka-waka!
EDIT: Selvitin salaisuuden, lakka on Magic Effect Molten Metals sävy Titanium!!!

Avonin lakka on kaunis ja kuivuu tekstuuriseksi ja kuvissa on kaksi kerrosta. Ei moitittavaa. Samoin HOTW, tosin pitkiin kynsiin saatannee joutua laittamaan kolmannenkin kerroksen muttei huolta, kuivuu mainiosti.

Rajasin erinäisiä alueita suorilla vinyyleillä  jotka ovat Vinyl It Up-kaupasta. Vähän sinne, tänne ja tonne ja kimara oli valmis. Ei mikään haastavuuden multi huipentuma mutta noh, on ne lakatut. Eikö?


Täsä mä olen ja täsä mä pysyn.  Nyt takaisin lämmittelemään!





31 comments:

  1. Kivaa kun olet bäkkii ❤️ Tosi kivat kynnet, onhan noissa katseltavaa :) kirjoittelet kun jaksat :) kylmä on, varpaat joutaa amputointiin jo suorastaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Taina, mun mielestä on kans kiva <3 Ehkä en pulise heti aivojani tyhjäksi täällä ja ainakin aloitan harvemmalla tahdilla mut on ihanaa kun te kaikki jaksatte käydä täällä :)

      Delete
  2. Wohoo! :) Kerran viikkoon on ihan hyvä tahti, kunhan sun höpinöitä ja kynsiä tietenkin täällä näkee.

    ReplyDelete
  3. Ihanaa kun tein paluun murunen <3. Mua hämää nyt ihan kauheesti että mikä toi Avonin lakka on. Se on NIIN nätti. Ja yhdessä Historyn kanssa nää on ihan jumalaiset. Jos tää on sun käsitys "vähän sinnepäin lätkitystä" niin onnee vaan :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kahtellaan miten muidun käy, kiitos Malle <3 Lakan nimi on selvitetty ja lisäsin sen tekstiin mutta se on siis Magic Effect Molten Metals sävy Titanium!!! Jotenkin kato vaan aivot louskutti yhä tyhjää kun näki kaikki kynsilakat, ehkä pitää kehittää joku pikku haaste itelle että alkaa luovuus toimimaan :)

      Delete
  4. Ihanaa! <3 Ihana sinä ja ihana lakkaus! <3

    ReplyDelete
  5. The polish combination is just perfect and the shapes, look trendy and stylish! This is being my first visit this year on your blog, I want to wish you all the best for 2016!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Andrea, this is the first blog post this year so you're right on time :) Thank you and all the best for you, too!

      Delete
  6. Jee Sole on takas kera upeiden kynsien! Hirveen nätti sinisen sävy tossa giverlakassa, nätit siniset on yks mun heikko kohta. Avonin titaanilakan yhdistäminen tohon siniseen oli erinomainen idea ja lopputulos on solemaisen upea! Auts haavat kynsinauhoissa/niiden lähellä, kynsilakanpoistoaine tekee tosi gutaa niissä... Toivottavasti haava paranee pian ja kivaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rokrok Tintti, täällä ollaan. Kiva kun säkin oot!

      Delete
  7. Jee! Ihan mahtavaa. <3 Kynnet on upeat! Olen niin iloinen jos jatkat täällä edes viikottain, sun postaukset on niin hauskoja. :D

    ReplyDelete
  8. ahhahaha, mä odotan että tovin kuluttua oon saanut virtuaalipikakurssin virkkauksen perustaidoista! :D (mä muuten oikeasti haluaisin oppia kutomaan päheitä villasukkia ja lapasia, että jos siltäkin puolelta löytyy taitoja niin osallistuisin mielelläni sun vetämään käsityökerhoon)

    History of the World on tosi kiva lakka, sävy on ihana! Titanium sopii hyvin kaveriksi :) Kiva kun palasit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kyllä mä osaan villasukat tehdä, tosin pikkasen pitää aina kantapäätä tehdessä lunttailla ohjeesta ja lapasetkin luonnistuu lunttaillen :) Kiitti Emma, en tiiä mikä ihme ihmisen päätä välillä jumittaa ja ajattelee että tää oli tässä ja sitte ei ookkaan ku kaikki vaan tulee ja on ihania <3

      Delete
  9. Hyvältä näyttää! Juhlavat :)

    ReplyDelete
  10. Mä rakastan tota "täsä mä olen" sanontaa :D Mä aina hoen sitä. Ja onhan nuo kynnet lakatut, tosi kivoilla väreillä vieläpä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, se on hauska :) Kiitos paljo Daniela :)

      Delete
  11. Onpa huippuu ku tulit bäkkiin :P
    Hirmuisen kauniit nämä lakkaukset, noi lakat sopii niin hyvin yhteen ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bäkkiin bäkkiin ja äkkiin! Kiittiksii, sininen ja tollanen platina on ihan jees :) Kiitos Nanne!

      Delete
  12. Kaunis lakkaus! ja ihanaa että olet takaisin! Kerta viikkoon on ihan hyvä tahti. Samaa tahtia harrastan yleensä itsekin kun elämässä on niin paljon kaikkea muutakin mitä haluaa ehtiä kynsien ja bloggailun lisäksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, aika näyttää mikä se sopiva tahti tulee olemaan mutta en mä voi tätä kyllä kokonaan jättää :) Kiitos paljon Enail!

      Delete
  13. Siinä se ny on ja hyvä niin! Ihanasti on lakattu ja jestamandeera ku kyllä täällä Pohojammaallaki kaipailtiin ♥

    ReplyDelete
  14. Siinä se ny on ja hyvä niin! Ihanasti on lakattu ja jestamandeera ku kyllä täällä Pohojammaallaki kaipailtiin ♥

    ReplyDelete
  15. Ihan huippua että palasit, ihanaa! ♥ Sain taas muikeat aamunaurut kun pääsin postauksen huomioon parista-kolmesta (sadasta) lakasta :D Mulla on juuri tuollainen tunne usein, juuri kun löydän pari kivaa lakkaa alkaa ne loput 200 huutaa nimeäni hyllyltä, ja valinnasta tulee mahdoton :D

    Nämä kynnet on kyllä todella kauniit, sävyvalinnat on täydelliset ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siksi ois mun ehkä hyvä alottaa jonkun haasteen toteutus kun silloin on pakko kaventaa sitä repertuaaria mitä lakkoja voi käyttää! Kiitos paljon Nena Sofia <3

      Delete
  16. huippua että palasit ! tosi ihanat värit näissä kynsissä, upeat ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nii, kun enhän mä oikeestaan edes vielä päättänyt poistua. :)

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!