2015-01-03

Boo!

Tervehdys,

Joulut ja uudet vuodet on fiirattu eli vietetty ja nyt on se aika vuodesta kun ihmetellään mitkä vaatteet vielä mahtuu päälle. Viimeistään ensi viikosta kaikki kuntosalit on täynnä noin tammikuun loppuun asti ja sitkeimmät sinnittelevät vielä helmikuunkin, sen jälkeen alkaa yleensä olla tilaa paremmin.

Mitäpä tammikuu ja uusi vuosi voisi tuoda tullessaan? Kynsilakkoja vähemmän määrällisesti, aion keskittyä laatuun ja takoa päähäni etten tarvitse joka ikistä eteen hyppäävää lakkaa.  Täällä mainio postaus aiheesta: http://bunnytailnails.blogspot.fi/2014/12/kynsilakkatipaton-tammikuu-peli.html

Tätä ohjenuoraa aloin toteuttamaan jo hyvän aikaa viime vuotta mutten vieläkään täysin onnistunut olla lankeamatta pikku pulloihin. Vieressäni lattialla makaa aika raju muovikassillinen, no ei nyt täynnä oleva mutta useamman kymmentä lakkaa odottamassa uutta kotia jotka on kerääntynyt usean vuoden aikana.

Loppuvuoden ehkä yllätyksekseni yksi ehdottomasti lemppareihin sijoittuu Dance Legendin Anna Gorelovan  talvikokoelmasta kaunis eikä yhtään pelottava Bogeyman.


Upea mattapintaiseksi kuivuva, en edes osaa kuvailla minkä värinen ihana pöllöpullollinen tummaa arvoitusta täynnä oleva ihanuus tuo on!


Vaati kolme kerrosta ettei kärjet kuultaneet läpi enkä olisi millään halunnut laittaa päällislakkaa koska mattapintaisena se vaan on niin kaunis. Ihan tuijottelu ainesta, mutta uteliaisuus voitti.Vaikkakin pullon mukana tulee söpö kynsilakkasormus josta lopputuloksen näkee, oli se kuitenkin itse koettava. En myöskään halua lisätä tähän yhtään mitään koristeita, leimoja, tarroja tai mitäänkään härpäkkeitä.

Every bottle comes with this beautiful nail polish ring.

Can you see what I see?This is Dance Legend's Anna Gorelova-collection's Bogeyman. a dark beauty. I could just sit and stare it. It's even more beautiful without top coat, it dries matte but of course I had to top coat it. Curiosity won! 

Eli nyt jumpataan, ollaan säästökuurilla, laihdutetaan ja pidetään kynsilakkatipatonta tammikuuta? Jepjep...no ehkä tuo viimeinen on syytä toteuttaa jollain tasolla.
Voin luvata olla polttamatta tupakkaa, enkä varmasti mene avantoon uimaan! (en polta ja inhoan kylmää) Hellurei!
7 comments:

 1. Kylläpä se näyttää kauniilta kynsillä, oma vielä odottaa lakkaamista <3 jännä nähdä, miten noin tumma lakka omille kynsille istuu, mutta ei se ainakaan lakan upeudesta jää koinni..

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä ihana lakka, sekä mattana että päällys lakalla. Olen varma että se sopii aika monelle ihosävylle koska ei kuitenkaan ole musta.

   Delete
 2. Upea lakka! Mää tein Mallen kans diilin, hänen lakkaostoksensa tulee mulle ja mun suklaaostokset menee hälle... :D Pitääkö sun kans tehä sama? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me voidaan tehdä niin jotta tasapaino säilyy että ne lakat jotka saat Mallelta siirtyy mulle ja saat mun suklaat :D

   Delete
 3. On kyllä upea lakka! Itse en kynsilakkatipattomaan tammikuuhun usko kykeneväni, ainakaan vielä pitkään aikaan, mutta tsemppiä sulle jos aiot yrittää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kyllä ihanuus :) Himppasen hatara olo itelläkin moisesta tammikuusta :D

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!