2015-01-10

Water marbling vs. me 4-0

Tervehdys,

Vakaa aikomukseni oli tuoda teille nähtäväksi upeat, ennen näkemättömän kauniilla väriyhdistelmällä askarrellut vesimarmoroidut kynnet.

Totuus on tarua ihmeellisempää ja kaikki muut kliseet päälle. Vesimarmorointi vs. Minä 4-0. Jessus mitä skeidaa! Räpelsin ja räpelsin, vaihdoin lakkoja, sain jopa ok kuvioita veteen mutta kuvio ei ehkä ihan toistunut samanlaisena kynnellä.

Kun ei onnistu niin ei onnistu. Ehkä joku toinen kerta. Innoistuin kovasti Sonnen tekemistä yhden kynnen marmoroinneista ja sen jälkeen vielä Kynsisirkus-blogin tekemät marmoroinnit Instagramissa.

Koska on yhä talvi kaikista toiveistani huolimatta,  enkä ole vielä ehtinyt testata jumpperi-leimoja MoYou:n Festive laatasta niin päätin tehdä ne ennen kuin on pääsiäinen ja havahdun siihen että krookukset kukkii ja aurinko paistaa ja kaikilla on kevättä kynsillä ja minä hivelen villapaita laattaa...

After several unsuccessful water marbling attempt I decided to stamp instead. I recently ordered MoYouLondon Festive-collection -06 plate and haven't used the jumper designs yet. Since it's still winter here in Finland, even I would hope it would be summer all time, I wanted to use the designs before it's spring and the sun shines and everyone has flowers and bright colors on their nails.

As a base color I used OPI's How great is your dane? a dark brown creme from the Nordic-collection. Had to apply a small amount of polish at time because it kept running toward my cuticles. After I got it in control it was easy, took three coats to cover and drying time was fast. 

Stamping polish was Mundo de Unas light pink, I don't remember the name of the color but stamps well and smell's like a rat, or car paint. 


Peukun leima on samaisesta laatasta ja sillä tulikin pientä vaihtelua aksenttikynnen lisäksi. Leimat ovat muuten hennon vaalean punaiset mutta sitä ei oikein kuvasta välity, samoin aksenttikynnen tekstuurilakka on vaaleanpunainen.

Tykkäsin kovasti näistä eikä ne ainakaan minua muistuttaneet liiaksi joulusta vaan ovat sopivan talviset. Vai mitä?Pohjana OPI:n How great is your dane? tumman ruskea creme Nordic-kokoelmasta. Vaati kolme kerrosta ja vain vähän lakkaa kerrallaan siveltimeen, muuten lirui kynsinauhoille. Kuviot Festive-collection -06 laatalta ja leimat Mundo de Unas-leimauslakalla joka muuten käryää kuin automaalamossa konsanaan mutta leimaa hyvin.


Nimettömän pohjana on yksi kerros SinfulColorin Easy Going, vauvan vaaleanpunainen creme jonka päällä ANNY:n myöskin vaaleanpunainen tekstuurilakka American Dream.Laittakaapa nyt ne vaaleanpunaiset ruusulasit nenälle ja katselkaa näitä niiden läpi.
12 comments:

 1. Hah hah .. mä luulin otsikon perusteella että täältä löytys vesimarmorointiyritelmät, mutta eipäs sittenkään. Leimauksissa oot ainakin onnistunut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eli vesimarmoroinnin lisksi ryssin myös otsikon xD

   Delete
  2. ... tai ehkä se oli pikku jekku?! ;-D

   Delete
 2. Oi että, ruusulaseja ei tarvittu kun muutenkin ovat todella kauniit kynnet! <3 Harmi, ettei vesimarmorointi sujunut, mutta se nyt onkin semmoista pirun hommaa että lähes idioottivarmasti menee aina pieleen... Kaikilla paitsi Kynsisirkuksen Kaisalla ja muutamalla muulla taikanäpillä! *kokemuksen syvä rintaääni*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja hyvä ettei ruusurillejä tarvittu :) ja joo, ehkä koitan uusiksi taas vuoden kuluttua, tai kahden...viheliäistä sotkua.

   Delete
  2. Höpö höpö! :)
   Mä haluan nähdä teidän marmorointeja!!!!

   Delete
  3. Toki toki, saat nyt vaan odotella tovin omalta osaltani :D

   Delete
 3. Mun tekee ihan mieli kääriytyä villatakkiin takkatulen lämpöön näitä katsellessani :). Ihanat värit ja leimat. Mua niin kimittää, kun en saa näihin kotkankynsiin kokokynnen villapaitaleimoja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paa pari vaikka erilaista jumpperia peräkkäin? Mulla taas on niin pienet ja kaposet kynnet että hyvä kun niistä MoYouLondonin pienimmistä kuvista saan edes jonkun osan mahtumaan näihin miniatyyrikynsiini :D Koskaan ei vaan ole hyvä ;)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!