2015-01-21

Power Pink!

Tervehdys,

Synti ja häpeä päästää valloilleen kuvat jotka ovat liian kiireessä napatut. Lähiajat ovat olleet ja tulevat olemaan kiireisiä.

Sen lisäksi että on muutenkin jo vilkasta, osaan itse myös kantaa lisää kortta kekoon. Olen hieman hajamielinen jo luonnostani ja kun ajatukset ovat muualla, eli siellä missä ei pitäisi, tulee töpeksittyä. Eräänä aamuna heräsin rauhassa, ajoissa ja varhain. Tämä seesteinen rauhan illuusio särkyi sillä sekunnilla kun astuin kylpyhuoneeseen. Pesukoneessa paloi virtavalo. Kaunis kirkkaanpunainen, mutta en olisi halunnut joutua kohtaaman sitä juuri nyt.

Se tarkoitti sitä että olen jättänyt - siis unohtanut autuaasti - illalla pyykit koneeseen. Pyykit jotka ovat lähinnä töissä käytettyjä vaatteita, jotka olivat siis nyt märkiä. Säntäsin puolipukeissa laittamaan hiustenkuivaajan työpaidan sisään että saisin sen kuivaksi. Huushollissamme ei ole rumpukuivainta.

Suihkut suihkutettu, vaatteet kuivatettu, ainakin melkein, loput kuivuisi kun suhaan töissä ympäriinsä. Säntäys evästen kanssa autolle, pakki päälle ja moro. Kunnes parkista pois ajaessani huomaankin ettei minulla ole ainuttakaan työvaatetta mukanani.
Nopea kaasutus takaisin takapihalle, runttaan kaasua liukkaalla, pysähdys, hyppään ulos autosta vain huomatakseni että olen lähtenyt ajamaan innokkaasti vaikka lohkolämmittimen johto oli vielä tolpassa, tolpan kansi lukossa, johto repaleisena ja käyttökelvottomana. Repäisin sen irti auton etumaskista, säntäsin etuovelle ja huomaan samalla että vaatteeni ovat ympäri pihaa siellä täällä, olen siis sännännyt rytkyt kainalossa ulos, tiputellen niitä kuin Hannu Ja Kerttu piparin muruja matkallani autolle. Vaatteet kainaloon ja uusi yritys. Kahva edellä työmaan parkkikselle, liukasta, onneksi viereinenkin parkkiruutu oli vapaa, olisin nimittäin muuten ollut kylki kyljessä seuraavassa autossa.

Tämä tarina on tosi. Onni onnettomuudessa: Ei yhtään kynsivauriota! Voittaja!Eilen tietenkin lohduttauduin muutamalla uudella Ginan kynsilakalla joista tässä ihanan utuinen ja pehmeä Power Pink, Konadin m71 laatalta leimat valkoisella, nimettömään Lumenen Silver Sand, kauniin roosahtava Silver Sand. Pikkusormen lakkasin Ginan valkoisella ja leimasin siihen Power Pinkillä saman kuvion kuin etu- ja keskisormiini.Lopputulos, turvalakkaus, elämässä on hyvä olla jotain tuttua ja turvallista ja samalla uutta ja piristävää.Kamut:


 • Gina Tricot - Power Pink
 • Lumene - Silver Sand
 • Konad White
 • Gina Tricot White (ujosteli kuvauksissa)
 • Konad m71

Turvallista keskiviikkoa!

10 comments:

 1. Sori, mut mä nauroin kippurassa :). Mutta pisteet sulle, että selvisit voittajana töihin asti. Mä annan jotenkin helpommin periksi alakulolle. Mulle on sattunut aikanaan esim. näin: olin valmiina lähdössä töihin, astuin ulos ovesta kamalaan myrskyyn, joka repi sateenvarjon tuhannen palasiksi, josta minä päättelin, että lienee parasta toteuttaa 180 asteen tekniikkaa ja palata lähtöruutuu kulkematta työmaan kautta. Loppupäivän vietin peiton alla kauheessa morkkiksessa. Mieti mikä luuseri! Mutta joo siis hieno homma, että sun kynnet selvisi tästä kaikesta kunnialla ja pakko sanoa, että tuo Gina on kyllä todella herkku ja onneksi se löytyy jo lootasta tai muuten iskisi kiukku :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis ei mitään sori, mäkin nauroin jälleen kerran kunnolla itelleni kun pääsin töihin, muut tietty nauroi mukana kun kerroin tätä upeaa lähtöäni. Mun mieheni on onneksi tottunut siihen että missä minä, siellä tapahtuu :) Mutta ihanaa että jotkut vaivautui kommentoimaaan, on noi kuvat jotain kauheeta mutta onneks lakka on ihana ja onneks sullakin on se!!! <3 Sitäpaitsi sateenvarjot onkin siitä surkeita että sen lisäksi että sataa, niin tuulee! Kuinka kauan ihmisen pitää elää että saadaan sateenvarjo joka kestää myrskyä kun kerran kuuhunkin jo tehdään melkein pakettimatkoja!

   Delete
 2. Jopa sulla on ollut melkoinen sattumusten sarja! :D
  Mutta hyvin saa kuvista selvää. Huomaan ainakin, että tosi nätit ovat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks oo! Oli siinä itelläkin ihmettelemistä, kiitos vaan, ja kuvat ON kauheita ;)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos Katarooma <3 Pitää olla edes jotain rauhallista :)

   Delete
 4. Voi itku mikä sattumusten sarja! :D Onneksi selviydyit siitä kaikesta kuitenkin :)

  Kauniit ovat muuten kyntesikin, tässä juuri mietin, että mitäs kaikkea minä sieltä Ginasta tarvitsen... Hmm... Kaiken :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äläpä muuta virka, tekevälle sattuu :) Mullekkin jäi vielä kaihertamaan sinne pari lakkaa, kääks :)

   Delete
 5. Oi, tosi kauniit kynnet! Jotenkin ihanan rauhalliset ja tasapainoiset! Ja apua tota sun lähtöä, onneksi ei kuitenkaan sattunut mitään vakavampaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Helmi :) ja niinpä, eikä edes kynsia katkennut!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!