2015-01-31

Flirting again!

Tervehdys kynsisiskot,

Picture Polishit ovat olleet kartalla blogeissa sekä Instagramissa ahkerasti, blogien Fb-sivuja unohtamatta. Sanoisin ettei syyttä, ihania uusia lakkarakkauksia!

Flirt vilahtikin jo kerran yhdessä postauksessani ->http://www.nailoxtail.blogspot.fi/2015/01/flirt-warning.html jossa olin lentää selälleni sen huiman laadun takia. Todellinen yhden kerroksen ihme, joita ei useasti näe.

Halusin testata sitä myös leimaamisessa josta se suoritui arvatenkin upeasti. Koska postilaatikko kolahti vihdoinkin Rican uusista leimauslakoista, Whiteoutista sekä Blacoutista, halusin toisen niistäkin mukaan.

Näin päädyin komboon Flirt-Whiteout. Vaikkakin Whiteoutia voi käyttää käsittääkseni myös tavallisena kynsilakkana sai sen homman yhä hoitaa Ginan White.

Sanottakoot että Rica hoisi valkoisena leimauslakkana minun mieleni mukaan, aukot täyttyivät huomattavasti paremmin kuin aiemmin käyttämässäni Konad valkoisessa ja tuoksukaan ei ollut ainakaan pahempi. Itseasiassa en muista sen kärynneen lainkaan pahalle.

Etu ja keskarissa siis pohjana Flirt ja leimat Riccan Whiteoutilla, nimetön sekä pienrilli lakattu Ginan Whitellä ja leimattu Flirtillä. Kaiken kruununa Rican Glossy Glam joka ei sotkenut leimoja!!!

Tämä oli kynsilakkojen sinfoniaa, kaikki soittivat täydellisesti yhteen, ahh kumpa voisimme elää tässä täydellisyyden tyyssijassa edes hieman useammin!

Hey lovelies,

I wanted to use this one coat miracle, Picture Polish Flirt again.
Here -> http://www.nailoxtail.blogspot.fi/2015/01/flirt-warning.html you can see the previous post where I painted just one nail with it and was stunned by it's good quality, it's a true one coater!


My mail box finally was finally filled with Rica stamping polishes, Whiteout and Blackout and a top coat Glossy Glam. I wanted to test them as soon as possible. 

Painted my pointer and middle with Flirt and ring and pinky with Gina White. Stamped with Rica Whiteout over Flirt and the other way around, with Flirt over the white nails. Flirt was perfect for stamping of course and I liked the Whiteout ass well. I'm a Konad stamping polish user when it come to black and white, that ship has changed it way, now I'm a Black- and Whiteout kind of gal.

The Glossy Glam top coat was perfect too! Worked fine with the stampings and didn't smutch them att all, I love it!Itselläni on yhä muutama Picture Polish hyvinkin suuren himotuksen kohteena, kaikkea ei vaan aina voi ostaa, tällä hetkellä odotan parin FUNin saapumista ja ristin kädet kyynerpäitä myöden etteivät ne herätä minussa mitään suuren suurta myrskyä mutta pahoin pelkään että lompakkoni tulee huutamaan hoosiannaa vastaisuudessakin. • base coat (not in picture)
 • Gina White (not in picture)
 • Picture Polish Flirt
 • Rica Whiteout
 • Rica Glossy Glam top coat
 • Stamping plate: MoYou London Pro Collection -04

Tässä juuri mietin laittaisinko jo huomenna Rican Blacoutin hommiin...
I was just wondering if I should test the Rica Blackout tomorrow...

14 comments:

 1. Pakko ehkä hankkia tuo Flirt, näyttää niiin kauniilta <3 Saiskohan sitä itsekin vaikka kokeiltua tuota Whiteoutia uudemman kerran joku päivä, ehkä pakko. Vielä kun tuli Creative Shopin stamper, niin olisin aika paljon onnellisempi valkoisella leimaaja! Tosi kauniit kynnet kokonaisuudessaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Flirt on kyllä vastinetta rahalle jos joku on! Olen kuullut ameriikan kynsisiskoilta hyvää kyseisestä stampperista, jään odottamaan suomen kynsisysterien päivänpolttavaa arvostelua :) -whiteoutkin on mun mielestä ihan jeejee ja kiitos kehuista ja kommentista Emilia :)

   Delete
 2. Ihana lakkaus, simppelillä jutulla saa kyllä kiinnostavat kynnet kun kääntää vain pariin kynteen värit päinvastoin - pitäis itsekin joskus kokeilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus kun kaikki toimii niin kaikki toimii :) vähän niinku elämä on laiffii :)

   Delete
 3. Oi ku ihana ja herkullinen lakkaus! <3

  ReplyDelete
 4. Onpas kivat! Tykkään kahden värin "vastakkainasettelusta". Oli muuten lähellä, että viimeksi lakatessani en tarttunut Flirtiin ja kopioinut sitä sun edellistä lakkausta mutta valitsinkin Freya's Catsin, joka on odottanut kynsillä pääsyä VIIME vuoden maaliskuusta....emt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks! Sanoisinko että Freyan kissa on korkea aika nostaa kynsille!

   Delete
 5. Voi ei, haluan nuo kaikki. Kaikki lakat, noista nimenomaisista kynsistä puhumattakaan! Aivan upeat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Flirt on kyllä ihana yksilö ja samoin tuo Whiteout ja komiat kynnethän sulla on jo! :)

   Delete
 6. Oi, nämä on kyllä tosi hienot :)

  ReplyDelete
 7. Flirt on kyllä silkkaa rakkautta! Rican valkoinen kiinnostais kovasti, oon ollut ihan tyytyväinen Konadin valkoiseen mutta täydellisesti se toimii vasta paksuunnuttuaan, eli noin puolessa välissä pulloa...aluksi se on jotenkin läpikuultavampi. Pitänee laittaa Rica ostoslistalle :)

  Btw, tykkään sun blogista ihan tosi paljon vaikka harvoin kommentoin (koska oon perinteisesti aina blogien lukemisessa viikkoja jäljessä). Teet ihania lakkauksia, kuvat on laadukkaita ja teksti hauskaa ja sujuvaa. Thumbs up!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ricasta tykkäsin kyllä ihan kympillä, parempi peittävyys ihan eka laakista! Arvostan suuresti kommenttiasi, kiitos <3

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!