2015-01-27

Huojuva metsä, humiseva pää

Pink!

Ensinnäkin haluan ilmoittaa etten pidä Lauri Tähkästä enkä varsinkaan hänen suunnittelemistaan Vallilan kamoista. Koskin tänään yhteen kyseisen herran suunnittelemaan mattoon ja minulta murtui kynsi. Mielestäni minulla on oikeus tunteisiini.

Vasen nimetön on nyt geelipaikkauksen varassa ja sain ainakin vielä yhdet kynnet tehtyä, kauhun sekaisin tuntein odotan kuinka kauan se kestää ja millä tavoin herra Tähkä aikoo korvata vahinkoni. Tuskin kannattaa pidättää hengitystä!

Samalla voin syyttää kuun väärää asentoa sekä Marsin etäisyyttä maasta siitä että kohelsin (tiedän, taas) ja kulutin kaunista kynsilakkaa pelkästään lattian maalaamiseen, sekä housujeni.

Mitäköhän syyttäisi siitä että leimat meni vinoon ja puut ovat kenossa kuin tuulisi yhdeksän boforin nopeudella? Itseänikö -vai onko tähän jokin oikea selitys olemassa? Leimaan tuurilla, ei taidolla, se se on.

Ihmettelen miksen voi kaadella jotain inhottavaa noita-akka kynsilakkaa joka värjää kynnet ja tuo muutenkin ikävän fiiliksen. NO KOSKA SELLAISTA EI OLE!

Rai rai, Dance Legendin Shining Rainbow siis laihtui puoleen siitä mitä oli, nyyh. Kaksi kerrosta kynsille olisi ollut melko ok, mutta lisäsin vielä kolmannen kerroksen koska sitä vielä oli! Hah!

Nimettömään olin alunperin ajatellut laittavani valkoisen tekstuurilakan ja olinkin pohjustanut ne jo Ginan valkoisella kunnes tuli taas jokin biorytmin muutos ja tartuinkin Zoyan ihanaan Tomokoon. Ihan hyvältä tuo näyttää valkoisenkin päällä.

Tykkäsin väreistä joten päätin julkaista nämä(kin) epätäydellisyydet, syyttäkää Lauria!

Pink!,
I broke my nail today while I was looking at one of the Finnish singer and songwriters design carpet. I don't like him and specially I don't like his designs, carpets or what so ever. I blame him, because I can.

As this wasn't enough for today, I also blame the stars and the distance of Mars from Earth for pouring  this beautiful nail polish on the floor! 

Why can't it be something awful and ugly you tip over??? Because you don't have any ugly ones on your collection!

Enough? Nonono! Stamping, you can see the trees on my middle? Sure you can, and if you just bend your head a tiny bit to your left, you can see the trees are straight. but if you lift your head to right position, you can also see there's a storm going on my nail, lol! 

 • Dance Legend Shining Rainbow 60
 • Zoya Tomoko
 • studs
 • Gina White
 • base ja top-coat


Odotellaan nyt ihan porukalla koska pääsen leikkelemään kaikki kynnet niin että nakkien päät näkyy ja ihmetellään mitä sitten keksitään.

Näihin kuviin, tähän tunnelmaan,
teidän Kokopäivä Koheltaja

10 comments:

 1. Voihan Tähkä minkä on mennyt tekemään! Mitähän tuo sanos oikeesti näistä korvausvaatimuksista kynsiä kohtaan.. :D

  Mulle auto on aiheuttanut viime aikoina eniten kipua ja häpeää kynsille. Ensin peukalo ja nyt etusormen kynnestä lähti iso siivu sivulta. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä sunkin kandeis ainakin pyytää auton valmistajalta jotain korvausta, tai ainakinjotain pehmukkeita kahvaan :)

   Delete
 2. Onpas tuo Dance Legend nätti! harmi että siitä nyt sitten on enää nii vähän jäljellä... Tomoko on aina yhtä kaunis, omistan sen itsekin ja se toimii mun mielestä aksenttikynsillä aina näyttävästi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Daniela :) Onneksi on iso pullo ja vielä jäi hiukan ja aina on hyvä syy hommata uusia (ikään kuin niitä syitä tarvisin)

   Delete
 3. Aijai, ihana postaus :D Nyt pistetään kyllä uhkauskirjettä herra Tähkälle menemään, kyllä nyt vähemmästäkin pitää korvaukset saada.... :D

  Mutta hei, mitkä epätäydellisyydet? Missä? Ihanathan nämä kynnet on! Värit on tosi kivat, ja toteutus on kaunis! Puut saakin olla vähän vinossa, vai missä muka väitetään, ettei kynsimetsissä koskaan tuule?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, juuri näin Nena Sofia, mun kynsimetsässä käy kyllä puhuri, kiitos ihana <3

   Delete
 4. Lauri Tähkän vois mun puolesta lähettää vaikka Saturnukseen suunnittelemaan kankaita ja säveltämään kurjia biisejä mutta näistä kynsistä tykkään kovasti enkä näe failia? :)

  ReplyDelete
 5. Mää saattasin käydä pussaamassa sitä Lauria ihan sen takia, että kohelluksen päätteeksi sulla on noin upea lakkaus kynsillä! Miksen mää osaa tehä tollasia? Nyyh!

  ReplyDelete
 6. Haha, näissä ei ole kyllä mitään sellaista mitä sä et jo osaisi, eli levittää lakkaa kynsille :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!