2015-09-11

Kiiltää ja glanssa!

Törö,

Mun teki ihan kauheesti mieli tehdä sellaset musta-harmaat tapettikynnet kun näin Kat Von D:n kuvan sellasta tapettitaustaa vasten.

Tapettikuviot jäi kun halusin leimata Pet'lan Romance-laatalta tapettikuvion vierestä tollasta toista jännää.


Alle Essien Petal Pusher, kaunis harmaan sävyinen lakka joka peitti kahdella helpolla kerroksella. Päälle leimasin Essien mustalla, läppäsin leimat helposti päälle ja sain kuningasidean (ainakin omasta mielestäni) käyttää piiiitkästä aikaa China Glazen Fairy Dustia topperina kun aurinko niin kivasti kurkki sisään. Pet'lan laatta on aivan huikean hyvä ja siinä on upeat kuviot!


Koko komeuden kuorrutin Essien uudella top coatilla, gel setterillä joka toimi vallan mainiosti sekin. Hyvä kiilto, kuivui nopsaan, en saanut leimoja leviämään eikä ainakaan vielä kutista lakkauksia joka on ominaisuus jota inhoan päällyslakassa eniten.

Menin höyrypäissäni tilaamaan pitkästä aikaa Sechen, maksoi jopa 3,50 dollaria, ja heti ensimmäisen käyttökerran kävi toteen miksi olen hylännyt tämän aikonaan. Onneksi taloudellinen tappio ei ollut suuri, ehkäpä pysyy taas muistissa tovin...kutistaa lakkoja ihan törkeesti!

Olen kuullut myös Nail Pattern Boldnesin Digital Flashin tekevän saman vaikka muutoin onkin varmasti ominaisuuksiltaan hyvää. Kutistaminen ei vaan houkuta. • Essie Petal Pusher
 • Essie Licorice
 • China Glaze Fairy Dust
 • Pet'la Romance
 • Essie gel setter
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille! Ei palella!22 comments:

 1. Ai että miten ihanat kynnet ❤️ gel setter on ihku topperi, ihan huippu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään gel setteristä, kiitos Taina :)

   Delete
 2. Oi vitsi miten hurmaavat värit ja leimat :). Mua kiinnostaisi kovasti tämä Essien Gel Setter, jos se ei levitä leimoja. Onko se koostumukseltaan ohuempaa kuin esim. Seche tai HK Girl? Mä tykkään esim. HK Girlistä etenkin silloin jos kynsillä on röpelöistä koristetta ja pinta pitää sada tasaiseksi mutta jos kynnen pinta on jo tasainen niin saan aina HK Girlin levähtämään kynsinauhoille, kun sitä pitää ottaa niin paksusti ettei leima leviä. Mä muuten testasin Sechen jämiä kanssa tällä viikolla ja huomasin, ettei se kutista lakkoja, kun kynnellä on geelaus/raksut. Ja kiilto oli muuten huiman paljon parempi kuin HK Girlissä, mikä oli aika outoa, koska mä muistin, että HK Girl olisi ollut se kiiltävämpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mua on aina kummasti hurmannut pirtsakka harmaa sekä musta, siis oikeesti :) Gel Setter on ohuempaa kuin HK Girl ja mun mielestä HK Girl on yhä top coat nro uno. Tää toimii mun mielestä hyvin nimenomaan tasasilla kynsillä, ei ole ehkä parhaimmistoa tasoittamaan kropolaista pintaa. Sechessä on huima kiilto mutta näin ilman mitään keelauksia se on niin maan hitokseen kutistava jotta että! HK Girl on parhautta, tilaan pian lisää :)

   Delete
 3. Aww nää on niin ihanat <3 Rakastuin samantien!

  ReplyDelete
 4. Uu, ihana säihke noissa ensimmäisissä kuvissa. :)
  Kauniit on lakkaukset!

  ReplyDelete
 5. Kaunis lakkaus :) tosi kiva toi leimakuvio ja fairy dust antaa kivan lisän! HK on munkin suosikki päällyslakka, harmi vaan kun sitä ei enää myydä suomessa, mutta eiköhän sitä jostain saa tilattua. Oma pullo on vielä aika alkupuolella niin ei tarvitse ihan heti stressata asiaa. Kutistuminen on kyllä tosi luotaan työntävä ominaisuus päällyslakalla. Aiemmin käytin Cesarsin pikakuivattajaa, joka kans kutisti. Siks vaihdoinkin HK girliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahdoinko just eilen katsoa että Pretty Polishilta sai Fairy Dustia eikä siellä ole postaritkaan pahat ja koska tulee EU-alueelta ei ole pelkoa tullistakaan. HK Girl on kyllä parhautta, sitä tilaan Hypnotic Polishilta joka sekin on EU aluellaa oleva kynsikauppa. Kiitos Enail :)

   Delete
 6. ihana kimallus! Jee, lisää ylistäjiä Gel Setterille! On se vaan kovvaa kammaa, noin niinkun oululaisittain sanottuna.

  ReplyDelete
 7. Hyvä tietää ettei Essien gelsetteri levittele leimoja eikä myöskään kutistele, ne on tärkeitä päällyslakan ominaisuuksia. Seche on kyllä raivostuttava päällyslakka juuri sen kutistumisen takia, onneksi se ei kuitenkaan keventänyt kukkaroasi tuon enempää. Mä luotan kans edelleen HK Girliin, siinä on päällyslakka joka ei ole vielä voittajaansa kohdannut :).

  Onpas loistokkaat kynnet, välkehtivät auringonvalossa upeasti! Ääh mä haluun lisää petlan leimauslaattoja, tääkin kuvio on niin hieno. Leimaukset on muutenkin tosi tarkkarajaiset ja siistit kuin mikä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kumpa leimaaja toimis yhtä hyvin aina kuin Pet'lan laatat! Mustakin HK Girl on parhautta ja tää tulee melkein heti sen jälkeen! Kiitti Tintti :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!