2015-09-28

Kukkatyynyt

Heissun kamut,

Pakko aloittaa sanomalla kiitos ja anomalla anteeksi. Kiitos siksi että on ihanaa kun jaksatte rampata täällä mun kynsikammiossani ja anteeksi siksi että olen aivan julmetun kiireinen vielä ainakin keskiviikkoon asti pitkän työrupeaman vuoksi, enkä ehdi viettää aikaa niin paljon kun haluaisin blogien parissa.
Muutamiin olen hätäisesti päässyt jättämään kommenttini ja ihailemaan tuotoksianne. Tough life.

Iltamyöhään sentään pääsin lakkaamaan omat kynteni kun vanhat jo suorastaan varisivat pois. Luuristani löytyi kuva tyynynpäällisestä, josta nappasin kuvan joskus käydessäni Anttila Kodin Ykkösessä. 
Värit ja kuvio viehättivät minua, ei niinkään että haluaisin huusholliini kyseisiä värejä tai kuvioita vaan inspis iski heti, nuo kynsille, kiitos.


Nyt kun kiireessä pää louskutti tyhjää, mieleeni muistui tuo kuva. Näinpä sain vihdoin kynsilleni mainion KORRESin lakan. Uskotteko että kynsillä on kyseistä Classy Beige 40-sävyä vain yksi kerros eikä se olisi kaivannut yhtään kerrosta lisää vaikken olisi leimannutkaan päälle.


En nyt ala saarnaamaan enempiä lakan ystävällisyydestä luonnolle tai ylipäätänsä ihmiselle, vaikkakin sitä voi lähestulkoon nauttia aamiaiseksi, eli ei voi. Oli kuitenkin ihana huomata että laatu on huimaa ja sävy kiva, ei ihan perus beige creme vaan siinä on vieno hopeinen häivähdys seassa.

Leimauslakkoina toimivat China Glazen uusimmasta syksyn The Great Outdoors-kokoelmasta lakka nimeltään Wood You Wanna? sekä Essencen 10 true love.
Kohelsin tietenkin hätäillessäni nimettömän johonkin pöydän kulmaan niin että sehän vinksahti rutulleen.


Kukkaleima löytyi Cheekyn Jumbo-laatalta ja apinoi mielestäni miltei täydellisesti tyynyn kuosia.


 • KORRES - 40 Classy Beige
 • Essence - True Love
 • China Glaze - Wood You Wanna?
 • Cheeky - Jumbo Plate 10

 • Ekassa kuvassa näkyy peukussa hieman ruutuleimaa, joka kuului alkuperäiseen suunnitelmaani leimata muutamaankin kynteen, kukat kuitenkin valloittivat sydämeni kynsieni lisäksi. (Oikea syy lienee se etten kuuna päivänä olisi saanut niitä suoraan)

  By the way, Lapualla ei ollut mitään! Nada.  26 comments:

  1. Oi miten upeat! Noi kukat näyttää hyvältä tuon lakan kanssa. :)

   ReplyDelete
  2. Nää on ihan mielettömät! Mä yritin pähkäillä pääni puhki, että miten sä oot tehnyt nuo kaksiväriset leimat :). Onneksi et laittanut lisää noita peukkuleimoja, kun mulle tuli heti kauheet Burberry-vibat. Nää kukkaset on paljon ihanampia. Nyt munkin tekee mieli tällaisia kynsiä. Höh!

   ReplyDelete
   Replies
   1. Leimat mä tein tuurilla, ei taidolla. Sattu niin hyvä kuvio että nakkasin vaan kahta lakkaa laatalle ja skrapasin ja siinä se oli! Mun Burberryt ois ollu kyllä vinot, että se siitä. Kukat on kuvoja, tänks Malle :)

    Delete
  3. Niin ihanat etten varmaan ikinä raaskisi poistaa :)

   ReplyDelete
  4. Nää on aivan ihanat! Tuo Essence leimaa ihan mielettömän hyvin, melkein voisi mennä hankintalistalle!

   ReplyDelete
  5. Kivat on "tyynynpäälliskynnet" - oikein onnistunut kukkakuviointi kivoissa värissä! :) Ja tuo Wood You Wanna? on kyllä yksi mainio tapaus.<3

   Korres on nimensä puolesta meikäläisittäin jotenkin epäkiinnostava, vaikka sanotkin sen olevan moitteeton. Joku bugi täytyy olla tällaisessa lakkahullussa, kun ei ihan kaikki vaan nappaa..?! ;D

   ReplyDelete
   Replies
   1. Ei kait noista KOrresin lakoista kannata alkaa tykkäämäänkään. Mahtaako niitä järin helposti edes saada? En tiedä, mutta älyttömän hyvä lakka oli! Kiitos E-S. :)

    Delete
  6. Ihanat kynnet, täydellinen onnistuminen! Mäkin kaivan inspiraatiota kaikenlaisista sisustusjutuista, toi tyyny näyttää just sellaiselta, mistä mäkin olisin voinut innostua. Just hyvät siis! :)

   ReplyDelete
   Replies
   1. Kiitos Helmi, jotenkin se tyyny vaan hypähti heti kynsille :)

    Delete
  7. Wau miten kauniit lakkaukset! ♥

   ReplyDelete
  8. Vau! Todella upea lakkaus! Kiva toi kuvio ja värimaailma. Niin ja tosi hyvin olet saanut onnistumaan kaksiväriset leimat :)

   ReplyDelete
   Replies
   1. Vahingossa onnistuu välillä! Kiitos paljon Enail! :)

    Delete
  9. oohhhhh!!! Tosi kauniit! Taidanpas mennä suunnittelemaan jotakin Wood You Wannan sisältämään lakkausta :)

   ReplyDelete
  10. Aivan ihanat kynnet! Mahtava tuo kaksivärinen leimaus. ^_^ Näitä voisi apinoida, kunhan ehtii.

   ReplyDelete

  Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!