2015-09-02

Miss Captain here, ohoy!

Heei,

Viikonloppuna törmäsin Essence-hyllyyn ja nappasin muutaman muun meikkijutun ohella ihanan sumuisen sinisen Miss Catain-lakan mukaani. Olen aivan myyty tälle siveltimelle, just sopiva mun töpököille. Yhdellä vetäisyllä saan melko hyvin koko kynnen peitettyä, koska mulla on niin pienet kapeat kynnet. Ne ovatkin sitten ainut pieni ja kapea kohta minussa :D


Einiveisseli, teki mieli jotain kuparin sävyistä tai oikeastaan kaipasin tähän uutta Essien Leggy Legendiä antamaan kaunista sävyä muhjuiseen siniseen.
 Halusin sellaiset vanhat, antiikkiset muhjuiset sävyt. Leggy Legendin ainakin vielä puuttuessa kokoelmastani, leimasin  sen sijaan ensin Konadin ruskealla ja sen jälkeen tuplana OPIn Bronzed to Perfectionilla joka on kevään/kesän 2009 South Beach-kokoelman ylettömän kaunis kultaisen kuparinen lämmin sävy. Pakko silläkin lakata vielä! (outo väri kesäisessä kokoelmassa?) Miellän sävyn melko syksyiseksi.


En todella tiedä erottaako ketään muu näissä kukkasta kuin minä joka tiedän mitä leima esittää, mutta koska leimojen värit ovat hyvinkin lähellä toisiaan, saattavat ne näyttää muille, noh ruskeilta läjiltä.


Aloitan lakkaamisen aina yleensä vasemman käden peukusta ja niin myös tälläkin kertaa toteutin pinttyneitä tapojani. Lisäsin siihen Essien As Gold As It Gets-lakkaa mutta jotenkin se tuntui silloin liialliselta, nyt kun katson kuvaa niin se kummasti miellyttääkin silmääni, miksen laittanut kaikkiin?


Onneksi OPissa oli kuitenkin sen verran kimallusta ja huitulaa että sillä erää tyydytin harakan loputonta kimalluksen nälkääni näillä eväin. Tykkäsin näistä ihme kukkatapettikynsistä ja OPIn Bronzed to Perfection on ehdottomasti saatava myös koko kynnelle pian.Leima joka on kynsilläni löytyy kuvasta katsottuna alimmalta riviltä vasemmalta.


 • Essence Miss Captain
 • Essie As Gold As It Gets (peukku)
 • OPI Bronzed to Perfection
 • Konad ruskea
 • MoYouLondon Pro Collection -07

Mää lopetan nää hommat, ensi kertaan siis!19 comments:

 1. Tuon sävyinen sininen pelottaa mua kaikista eniten kynsillä. Siis siinä mielessä, että se värjää kynnet. Näin ei vissiin kuitenkaan käynyt?
  Mun mielestä nää on kivan antiikkisen näköiset, tykkään kovasti :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiitti paljon Roosa! Kaunis sininen on aina mieleinen :)

   Delete
 3. On hienot, väriyhdistelmä toimii tosi hyvin :)

  ReplyDelete
 4. Miks kaikki lakkaa tällä Miss Captainilla nyt kun mä en saa tätä mistään??? Mua niin risoo ravata Järvenpäässä katsomassa onko sillä jotain yhtä lakkaa :). Mielummin tilaisin vaikka Saksasta mutta kun sieltäkin on loppu. Voi, että mun elämä on taas vaikeeta! Mut siis nää kynnet on ihanat. Just ihana outo väriyhdistelmä, joka saa oikein hykertelemään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on Malle han sellanen kutina että sun elämä helpottaa pikemmin kuin uskotkaan :)

   Delete
  2. Nyt mulla on niin sanotusti kaksinkertaisesti helpottunut olo <3.

   Delete
 5. Kaunis lakkaus taas! Ja voih, ku tahon ton neiti kapteenin itselleni!

  ReplyDelete
 6. Kyllä noi leimat kukiksi tunnistaa :) Kauniit on lakkaukset ^.^

  ReplyDelete
 7. Sininen ja ruskea sopii väreinä tosi kivasti yhteen, ihanat kynnet! Mä zoomailin tota tuplaleimausta (mulla on joku pakkomielle aina zoomailla kaikkia kynsikuvia :D) ja se näyttää ihan sikamakeelta :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woot, mulla on mennyt muutama kommentti näköjään himppasen ohi, kiitos Tintti ja sori kun vasta nyt vastaan!

   Delete
 8. Tosi kivat! Mä pyörittelin tota sinistä lakkaa käsissäni pari viikkoa sit, mut en kuitenkaan ostanut sitä. Nyt rupesin miettimään et pitäiskö sittenkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se älyn nätti eikä mikään ihan perus sininen kuitenkaan näiden kaikkien tummansinisten ja sähkönsinisten joukossa, kiitos Tinkerbell ja anteeksi sullekkin kun nyt vasta hokasin sun kommentin!

   Delete
 9. This is very very pretty. Unique combo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, blue and brown are surprisingly good together, thanks Dina!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!