2015-08-31

Sansa-love

Hei,

Hyvää alkavaa viikkoa sekä päättyvää elokuuta. Miksi muuten suomen kielessä viikonpäivät sekä kuukaudet kirjoitetaan pienellä?

Nyt on syksy niin saa Sansailla, eikö? Nappasin jostain alesta Zoyan Sansan joka on niin jumalaisen ihana ja pilasin kauniin lakan liian peittävillä leimoilla.
Sansa on viime syksyn eli 2014 Ignite-kokoelmasta ja omistan samaisesta rykelmästä myös kauniin viininpunaisen Indian. Ptänee muistaa napata sekin esiin näin syksyn edetessä. Ai että rakastan syksyn kauniita, syviä tummia sävyjä!


Halusin kerrankin kaikki kynnet samanlaisiksi niin päätin leimata kaikkiin samat kuviot Essien Penny Talkilla. Laatta on MoYouLondonin Kaleidoscopic Collection -10. Kivoja leimoja pikkutarkkaan värittelyyn, eli ei mulle.


Sansa oli ulkonäöltään sekä koostumukseltaan ihan hirmuisen mieluinen, kaunis syvä ja lämmin munakoison sävy jossa kultaista reilusti kuultavaa shimmeriä, ihanuus ja lempilakkoihinhan tämä pamahti välittömästi! Kerroksia oli kaksi eivätkä nekään tuottaneet minkäänlaisia hankaluuksia. • Zoya Sansa
 • Essie Penny Talk
 • MoYouLondon Kaleidoscopic Collection -10

*huoh*


Ajatuksia syksystä? Lakasta? Jostain muusta?
20 comments:

 1. Kaunis lakka :) ja ihana tuo kuvio!

  ReplyDelete
 2. Sansa on rakkautta ❤️ Kuten syyslakat yleensä, ihanaa kun tulee syksy, en oikein tykkää kesähelteistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kyllä helteistäkin mutta syys-illoissa on jotain taikaa <3

   Delete
 3. Mua taas himottaa tuo Penny Talk. :D Yritän vakuutella itselleni, etten tarvitse sitä leimaukseen, tykkään enemmän cremeistä, mutta saa nähdä onnistunko. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä Penny Talk on nimenomaan kiva leimauksessa, ostaosta :D

   Delete
 4. Vitsi mua kuumottaa tää Sansa! Mulla on tosta kokoelmasta vain Yuna, joka on aivan taivaallinen. Kyllä tääkin ehkä pitäisi saada :). Mä oikein hykertelen täällä, kun nää kynnet on niin ihanan syksyiset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sua kuumottaa Sansa ja mua toi Juna. Hykerrellään molemmat :)

   Delete
 5. Todella nätin näköinen lakka! Se tais olla onneksi aika pitkälti samanlainen kuin OPIn joku lakka viime syksyltä, en vaan muista sen nimeä! Ehkä tässä pitää kohta ihan suosiolla siirtyä vähän syksyisempiin sävyihin, tosin tällä hetkellä oon ihan kesäisissä sävyissä hiihdellyt..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, luulen juur pari päivää sitten pidelleeni sitä OPia käsissäni, nimestä en kyllä ole muistikuvaa. Kyllä mä vielä kerran ainakin kesäilen!

   Delete
 6. Sansa on niin kaunis lakka, juuri sopiva lakka pimeneviä iltoja kaunistamaan. Väri on niin just eikä melkein ja toi shimmer hehkuu niin hienosti pohjavärin sisältä. Ihan täydellinen lakka :). Heti samaan hengenvetoon sanon itselleni että en tarvitse tätä lakkaa, vaikka kuinka mieli tekis. Hirveet himot iski kyllä. Leimausten kohdistukset on muuten mennyt kyllä ihan nappiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sulla pitäs Sansa olla, ihan sun väri! Kiitti Tintti :)

   Delete
 7. Näyttää kyllä aivan mielettömän kauniilta tää Sansa ♡
  Eipä miulla muita ajatuksia taida enää tähän aikaan päässä liikkua, tai no oli aika mikä tahansa niin "päässä liikkuu ei mitään...." :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei se niin tarkkaa o, kuhan tykätään Sansasta :)

   Delete
 8. Upee leima ja lakka :) Täytyy varmaan pistää toi laatta ostoslistalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, laatta on kivoja kuvia täynnä, tilaamaan vaan :)

   Delete
 9. Hitsi tuo lakka on upea ja nuo leimat sopii sen kanssa täydellisesti yhteen. <3

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!