2015-08-19

Farkkuhommia

Heissun,

Tällä erää päädyin jollain ihmeen tavalla farkkutyylisiin lakkauksiin. Nämä syntyivät vapaapäivän aikana jolloin välillä käväisin päivälevolla ja taas jatkettiin kynsien maalailua.


Kaivoin Kiko-laatiosta ihanaiset 362 Poppy Red sekä 518 Light Navy Bluen. Koko edellisen päivän oli mielessäni pyörinyt kirkkaan punainen väri, jota haluaisin jollain tavoin kynsille. Lakkasin siis etu- ja kesksormen tuolla mainiolla punaisella joka peitti yhdellä kerroksella!

Se myös leimaa, peukun leimat on tehty näillä Kikon lakoilla valkoisen Ginan päälle! Arvostan! Love leimat ovat MoYouLondonin Rebel-03 laatasta.


Nimetön on siis lakattu ensin Light Navy Bluella, sen jälkeen leikkasin siipan farkuista palasen, tuskin hän sitä kovin äkkiä huomaa... Lakkasin farkkupalan tummemman siniselä Flormarin 452 numeroisella lakalla ja töppäilin sitä ruutupaperille kunnes sain farkkumaisen kuvion syntymään ja sen jälkeen painoin farkkupalan siniselle kynnelle. Kiva efekti!

Pssst! Farkkupalan taakse kannattaa laittaa teippi ettei ole nakit sinisenä...


Pikkurillinen on lakattu ensin valkoisella Ginalla, sen jälkeen sotkettu farkkupalalla ja taas leimattu valkoiset napit Rican Whiteoutilla MoYouLondon laatasta Nappi-09, no eikä kun Princess-09.


Silleesti niittiä vielä nokkaan ja valmis!
18 comments:

 1. Mee ollaaan saamiksiiii <3! Hauskaa muttei enää niin yllättävää, että meillä on samana päivänä samanlaiset postaukset :). Nää on ihanat! Munkin on pitänyt testata tuota farkkukikkaa, mutten ole vielä ehtinyt/muistanut/jaksanut. Kiitos vaan kun tartutit muhun Kikomanian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii ollaankiiiii! :) hauska ja heleppo homma :)

   Delete
  2. Niin ja ole hyvä vaan :D kiko-fever <3

   Delete
 2. Tosi hauskat farkkukynnet! Yllättävä väriyhdistelmä mutta hei, sehän toimii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu näissä on vähän ameriikan Levi's henkee :D

   Delete
 3. Tosi kiva kikka tuo farkun käyttäminen! Toimii. :)

  ReplyDelete
 4. Tuota menetelmää pitääkin kokeilla :) hienot!

  ReplyDelete
 5. Veikeä tekstuuri-idea näissä. :) Pitääkin itsekin käydä miehen farkkupinosta nappaamassa pikkuinen palanen omaan käyttöön. Ja Kikoja <3 Onkos muuten tuo farkkusininen kynnellä tummempi kuin pullossa vai hämääkö kuva?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä siitä aika tumma tuli kun molempaa sinistä mätti päällekkäin. Kaks ylintä kuvaa on aika tarkkaan oikein :)

   Delete
  2. Ja kun muisti on heikko niin kävin vielä testaamassa, tuo vaalempi sininen toistuu kynnellä tummempana kuin pullossa näyttää!

   Delete
 6. Tässähän on tosiaan ameriikan värit. Veikeä idea toi farkkukankaalla koristelu, ja lopputulema näyttää erittäin kivalta :). Mulla onkin sopivasti parit repaleiset farkut, joille löytyi just nyt hyötykäyttöä, jes! Hieno lakkaus kertakaikkiaan ja kylläpäs tuo punanen Kiko leimaa hienosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mua alko ihan hirveesti Kikottaa lisää, oli niin huippuja lakkoja! Miksei Kiko tuu Suomeen? Kysyn vaan... Kiitti Tintti :)

   Delete
 7. Wau! Aivan mielettömät lakkaukset! Tykkään ♡

  ReplyDelete
 8. Oijoi miten mahtavat! Ihan täydellinen kokonaisuus, tykkäilen hirmuisesti ♥♥ Että tuo farkkukynsi näyttää kivalta, miksen mä ole testannut tällaista :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!