2015-08-03

Essence Caramel Brownie marinoituna

Hei,

Onpa antoisaa olla jälleen lakkapullojeni välittömässä läheisyydessä! Viikon nakke-kuurin jälkeen aurinkoisessa ja todella kuumassa Ateenassa on ihana taas lakata kynsiä. Asiaan vihkitymättömille tiedoksi etten ole ollut millään viikon nudisti-lomalla vaan kynsilakkapireissä lakkaamattomia kynsiä sanotaan nakuiksi.

Näihin ihaniin kynsilakkaunelmiin uppouduin kun istuin paluulennolla lentokoneessa josta oli joku pykälä unohtunut kohtaan "helvetillinen kuumuus koneessa". Kun kurkkuni oli yhtä kuiva kun Ateenalais ostoskärryistä marketin ulkopuolelta löytyneet paperiset kynsiviilat, takerruin näihin lohdullisiin kynsilakkapulloihini ja mietin millä lakalla sivelen kynteni kun pääsen kotiin.


Kynsilleni päätyi jo kauan laatikossa tuntemattomasta syystä marinoitunut Essencen Caramel Brownie. Sain sen napattua joskus alkuvuodesta nettikaupasta ja tottakai nappasin myös varapullon tälle kaunokaiselle. Lakka on äärettömän kaunis, peittää hyvin kahdella kerroksella ja on muutenkin koostumukseltaan moitteeton. Ainut huono puoli on ettei sitä tehdä enää. Samantapainen on kait olevinaan uusi 45 yummiii!


Nimettömän lakkasin Ginan valkoisella ja leimain Rican Blackoutilla BornPrettyStoren laatalta BP-73 ruusuja. Leimauslaatta toimi moitteettomasti. Pikkurillinen on saanut verhokseen jälleen OPIn ihanan mustan tekstuurilakan nimeltään Emotions.Kovasti on mieleinen tämä ruskea herkkukaunotar, löytyykö se teiltä ja mitä mieltä ylipäätänsä ihmiset ovat ruskeista kynsilakoista? Mulle "maistuu"!

Näkyillään!

24 comments:

 1. Tuota leivoslakkaa ei löydy mun kokoelmasta, sillä ruskeat on omilla kynsillä jotenkin nääh. Tosin mulla ei ookaan yhtään shimmeristä ruskeaa... Niin tiedä sitten olisko ne paremman näköisiä kuin pelkät cremet :o
  Ruskea on värinä kynsillä varmaan sen viimeinen, jos saisi valita kaikista väreistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yllättävää! Mä taas tykkään ruskeista, mut niin me ollaan erilaisia ja se on hyvä se :)

   Delete
 2. Nämä iskee lujaa jo värien puolesta, nätit koristelut aina plussaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika simppelit mut mäkin tykkäsin näistä, kiitti :)

   Delete
 3. Tää on varmaan mun lemppari-Essence :). Niin ihana ja paljon nätimpi kuin se uusi jummijammi! Glass fleckit saa aina mun polvet soikeiksi ja ruskea väri siihen päälle <3. Kiva kun tulit takas kuumuudesta hellimään meitä ihanilla leivoksilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyl muuten varmaan munki, aivan ihana lakka <3 Kiitos jummijammi <3

   Delete
 4. Ruskeat kynsilakat maistuu mullekin erittäin mainiosti ja tämä Essencehän on oikein herkkupala. Harmillista ettei tätä saa enää, olisin muuten laittanut tilaukseen heti :). Ihana leimauskuvio tuossa BPS:n laatassa ja onneksi laatta myös toimii hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, epätoimivat laatat on peräpuolesta! Sulla onkin muuuten näkynyt ihania ruskeita lakkauksia, kiva!

   Delete
 5. Tosi nätit! Rakastan ruskeita ja multa löytyy tämä kuten myös Yummiiii:)

  ReplyDelete
 6. Mä olen vähän nihkeä lakkaamaan kynsiä ruskealla kun pidän sitä niin tylsänä värinä, mutta vähän väliä näkee muilla upeita ja näyttäviä lakkauksia ruskealla, kuten nämäkin :) pitäisi ehkä koittaa luopua tästä värivammasta.

  ReplyDelete
 7. Aivan mielettömän kaunis toi Essence ♡
  Ja kynnet! Aah, mie niin voisin nähdä nää itelläkin :P

  ReplyDelete
 8. Mää oon pikkuhiljaa oppinu tykkään ruskeista lakoista. Kovin usein ne ei vielä päädy kynsille, mutta omistan jo jokusen ruskea.

  ReplyDelete
 9. Ooh mikä lakka ja mitkä kynnet. <3 Ihan mahtavat!

  ReplyDelete
 10. Tosi upee lakkaus! Mä oon koittanu tota Caramel Brownieta ettii joka paikasta, mut aina on loppu ): ja mitäh?! ei tehdä enää wtf? Kuinka tyhmää! Mulla oli Tuurissa käsissä se Yummiii eikä se ollu lähelläkään Caramel Brownieta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu Yummiii on erilainen ja kaikki nämä Colour&Go-lakat loppuu pikkuhiljaa ja osa väreistä säilyy ja osa jää.

   Delete
 11. On kyllä nätti tapaus, ainakin tällain kuvista katseltuna :) Itse koen sen liian punasävyiseksi, enkä ole siksi sitä ostanut. Jos joku tekisi tästä vähän enemmän harmaaseen taittavan version, voisin vaikka tapella sen saadakseni :)

  Ihanat kynnet kaikin puolin :) ♥

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!