2015-08-24

Kaukaa kauniit

Hörhöt hei,

Voisin ehkä nimetä kaikki postaukseni tuolla samalla otsikolla koska ainahan niissä jotain mätisemistä olisi jos sille tielle ryhtyisi. Kun kerran olen kovempiakin kokenut niin ei viiti rutista pienistä. Edellinen lakkaus tosin kyllä lähinnä hävettää. Täydellisyys ei ole tavoitteeni eikä tällöin tietenkään myöskään lopputulokseni.


Hupsuttelin Kikon 482 Tangerinella sekä Picture Polishin o'haralla liukuvärin nimissä. Nakkasin kynsille ensin huisin hassun väristä Kikoa ja sen jälkeen sienellä töpsötellen o'haraa.


Leimat nakkelin Pet'lan laatalta the Perfect One (surkuhupaisaa, eikö?) Models Ownin Chrome Goldilla. Oli pakko tarttua uudestaan tuohon kauniiseen kullansävyiseen lakkaan. Lopputulos on vasemmassa reikäinen ja oikessa lähes moitteeton.


Koska vajavaisuuteni tulee ilmi myös kameran käytössä, en mitenkään osaa kuvata oikeata kättä. Ei vaan taivu, kaikki aivoja myöten menee solmuun, varpaatkin! Teidän on siis tyytyminen näihin reikäkuviin ja visioon kaukaa kauniista lakkauksista.


Ei muuta kuin kohden auringonlaskua, ihanaa alkuviikkoa!12 comments:

 1. Ihana lakkaus! <3 Mun leimat on paljon reikäisempiä poikkeuksetta, joten älä huoli, samassa veneessä ollaan :) Kauniit nämä on pikkuvirheistä välittämättä ♥

  ReplyDelete
 2. Nätit on näin läheltäkin tarkasteltuna:) Mulla on toi sama oikean käden kuvausvamma, se vaan ei mitenkään taivu luontevasti kuviin joten yleensä en edes yritä. Vaikka kumma kyllä, etenkin edes jonkinlaista tarkkuutta vaativat koristelut tuppaa onnistumaan siihen paremmin:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, en aina oikeen kans tajua miten ne onnistuu välillä niin hyvin ja kun yritän kuvata niin siitä ei vaan tule mitään. Kiitos kivasta kommentista Sissi :)

   Delete
 3. Omat virheet pistää aina silmään turhan herkästi. Kauniilta nämä mun mielestä näyttää :)

  ReplyDelete
 4. Nää kynnet on mun mielestä kauniit läheltä ja kaukaa ja siltä väliltä :). Värit on just nappiin, ja vitsit kun toi o'hara alko himottamaan nyt. Se on kyllä jännä miten aina omissa kynsissä kiinnittää huomiota joihinkin omasta mielestä epätäydellisyyksiin, kun taas muut näkevät kokonaisuuden. Pitäis vaan nauttia täysin siemauksin kivasta kynsiharrastuksesta ja jättää pikku reiät leimauksissa omaan arvoonsa. Helpomminhan se on sanottu kuin tehty :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Tintti :) Enempi niissä reikiä on kun ehjää :D Mut ei kait tää niin vakavaa ole, tai ei mulle ainakaan...

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!