2015-08-05

Pet'la Romance

Hellurei,

Tänäpänä olen hurja ja lakkaan nudekalla! Nudetan niin että alkaa teitäkin nudettaa! Mua alkoi nudettaa koska muitakin nudettaa. Nudetetaan nyt sitten, niin!

Jossain hellehoureissani ehkä ainakin mielessäni lupasin lakata toisella Flormarin Silk Satin lakalla jonka napasin kesäkuisella Barcelonan retkelläni mukaani paikallisesta Flormar-puodista. Ateenassakin sellainen on Monastiraki-aukiolla mutta tällä kertaa en kuitenkaan katsonut tarpeelliseksi reissullani sinne taivaltaa vaikkakin muutaman metrin päästä siitä kävelimmekin. Muutenkin Ateenasta ostin VAIN kolme kynsilakkaa! (hurrataan kaikki yhdessä!)Lakan nimi on kätevästi Mini Dress, jep ja lol! Well, ainut minidress jonka meikän reidet antaa periksi. Lakka toimi kuten harmaa siskonsa TÄSSÄ, eli mainiosti. Kaksi helppoa kerrosta ja se siitä, ei murheita.


Kaveriksi minimekko sai sai leiman Pet'lan ihanalta Romance laatalta Rican vlkoisella Whiteout-leimauslakalla. Molemmat, sekä laatta että lakka käyttäytyivät kuten minä, tällä kertaa upeasti mutta eihän sitä koskaan tiedä!


Nimettömään tuputin meikkisienellä Ginan Greet Dot-mattakiltsulakkaa joka mukavasti kesäytti ja pirteytti tapettileiman ja kun vielä lisäsin pilkkutikulla Color Clubin Pastel Neon-kokoelmasta Under The Black Light-lakasta pilkut niin tapettileimastahan tuli vallan raikas kesäkerttu!


Siin he ovat kaikki! • Color Club Pastel Neon - Under the Black Light
 • Rica Whiteout
 • Gina 'Tricot - Green Dot 
 • Flormar Silk Satin - Mni Dress
 • pilkkutikku
 • Pet'la Plate - Romance 
Onks tää muuten edes nude ja onko kesäytti edes sana? Välittääks ketään? :D 20 comments:

 1. Upeat kunnet, ihana himmeäpintainen lakka! Mullekin tuli eka Petlan laatta, se Calavera. En ole vielä testannut mutta nätit kuviot tässäkin laatassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mulla on myös se samainen Calaveas-laatta, hurjan hieno! Tapettikuviot on kivoja, kiitos :)

   Delete
 2. Uu, mää tykkään! Miksei Suomesta saa näitä Florkkuja? Yhyy.

  ReplyDelete
 3. Mä välittääks! Kesäytti on ihan yhtälailla sana kuin meidän auton malli on Priuksi :). Mulla meni nimittäin kerran hermot rukiin taivutuksen kanssa ja sen jälkeen Prius on ollut Priuksi ja ruis on genetiivissä ruiksen, koska mä niin sanon! Toi tapettileima on ihan mieletön. Harmi, että mä just ostin MYL:n tapettilaatan. Upea yhdistelmä tuo neon ja nude. Hyvä sinä! Kesäytit nuden ja tapetin :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perustelut ainakin on hyvät, eli Priuksi ja kesäytti ovat sanoja! Ruiksii vaan naamariin :D

   Delete
 4. Oih mitkä kaunokaiset nämä! Tuo lakka on huiman nätti, ja neonvihreä pukee sitä erittäin hyvin :) En olisi itse keksinytkään noita värejä yhdistää, mutta onneksi sä keksit, pitääkin apinoida joskus ;)

  ReplyDelete
 5. Kaunis lakka :) Neon sävyt sopii siihen hyvin ja ihana on myös tuo käyttämäsi leimauskuvio!

  ReplyDelete
 6. On kyllä kauniit kynnet ja lakka on mieletön ^.^
  Pitääpä itselläki nudeilla ens kerralla kun lakkaan kynnet ;)

  ReplyDelete
 7. Eikös nää nyt aika nudet ole ja en tiedä mitä kielitoimisto olis mieltä kesäyttää-verbin olemassaolosta mutta ihan sama, koska kesäyttää on upea verbi! Kuten ovat myös nämä kynnetkin, todella upeat ja toi tapettileimauskuvio on niin nätti että melkein tekisi nyt mieleni tilata päräyttää tuo itsellenikin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No Tintti tilaamaan vaan! Kesäytetään kunnolla!

   Delete
 8. Ihana lakkaus ja ihana lakka! Mäkin haluun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kiitti, kait näitä jostain tilattua saa...

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!