2015-08-06

Ateena


Tervehdys,

Tänään ette näe lakattuja kynsiä vaan kuvaspämmipostauksen Ateenan retkeltäni. 
Lakkaostoksia tuli kokonaista kolme, tai oikeastaan voidaan kait sanoa yksi koska kolme Korresin lakkaa oli pakattu yhteen -60% ale-pakettiin. Lakkoja en ole testannut vielä. 

Lakat tarttuivat mukaani Ateenan suurella ostoskadulla Ermou-kadulla sijaitsevasta hurjan monessa kerroksessa olevaa kosmetiikka markettia. Tuolta jäi myös Armanin She sekä He-tuoksut mukavaan -35% alehintaan joka kipui himpun alle lentokenttähintojen!

Hondos Center sijaitsee myös Glyfadassa, joka on muutaman kilometrin päässä Ateenan keskustasta ja jonka maamerkkinä on kirkko toisen puolta katua. Helppo löytää. 


Tuo rakennus sisältää selektiivisestä kosmetiikasta aina marketti merkkeihin asti. OPIt, Essiet ym. lakat olivat myytävinä joko Sephorassa tai salongeissa joissa tehtiin manikyyrejä ym. kauneushoitoja. 
Paria himoitsemaani Essietä kävin kysymässäkin mutta totesin tietäväni lakoista enemmän kuin henkilökunta, jotka eivät edes tienneet että Essien lakoillla on jokaisella oma nimensä...poistuin tyhjin käsin. 

Sephorassa ei ollut mitään joka olisi iskenyt koska niistä puuttui kaikki himoitsemani merkit: Stila, Urban Decay, Kat Von D ym. Esim. OPIn lakat maksoivat 16-17€. No bisnes there. 


Yllä olevassa kuvassa Hondos Centerin palasaippua valikoima. Huh!

Sekä pikku pala kynsilakkavalikoimista joita riitti vaikka miten monta tuntematonta merkkiä. En vaan halua haaskata euroakaan mihinkään huti ostoihin ostaakseni vain jotain ja todennäköisesti omistan jo samaa sävyä hyvässä lykyssä kaksinkin kappalein, joten sinne jäi. 


Kerran kävellessämme hotellille ostosreissulta, keksin hetken mielijohteesta napata kynsistäni nakkekuvan. 


Huikkasin miehelleni samalla että hoi, otan viikko nakuna-kuvan! Hän pysähtyi seuraavalle pusikolle ja huusi minulle että täältä saat 43-vuotta nakuna- kuvan, pakkohan se oli ikuistaa!


Kissojahan siellä vilisi kuin kissalassa konsanaan. Muutaman kerran kannoimme illalliselta jääneet riuuat niille. Ihmiset kyllä kivasti ruokkivat niitä. Silti olisin voinut pari kattia laittaa taskuuni. Hellettä riitti koko matkan ajan miltei 40 astetta joten meressä oli mukava pulahtaa päivittäin ja varsinkin hikisen Acropolis-reissun jälkeen. 


Kylmä kahvi, eli frappe tai freddo maistui taivaalliselta!
Nyt on mukava vielä jatkaa lomaa muutama päivä landella ja tämäkin postaus on tehty täysin ja ainoastaan ja vain kännykän avulla ja kuvat ovat myös kännykällä otettuja. 


Heissun kaikille ja mukavaa viikonloppua!


Ensi viikolla taas lakkauksia!


6 comments:

 1. Ateenassa vois joskus käydä jopa.

  ReplyDelete
 2. Onneks et (tietääkseni) kerää palasaippuoita, koska tuosta kaupastahan olisi lähtenyt mukaan niitä muovikasseittain. Ihania kuvia ja varmasti ihana reissu oli! Ehkä mäkin vielä joskus onnistun tempaisemaan itseni Ateenaan, ainoastaan Kreetalla oon onnistunut tähän mennessä käymään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu en kerää palasaippuoita :D Ateena on ehkä pikkasen haastava kaupunki mutta kait siinä jotain on kun toisenkin kerran menin :)

   Delete
 3. Miten ei voi henkilökunta tietää, että Essien lakoilla on omat nimensä :'D

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!