2015-08-21

Punaista samettia

Lepakkoluolasta päivää,

Täällä vampyyrit pureksivat kauloja ja lepakot liihottavat viuhuen. Itse yritän ripustaa valkosipuliletteja kaulaani ja miellyttää pitkähampaisia asiaankuuluvilla lakkauksilla säästyäkseni jyrsinnältä.

Juujuu, on vähän vilkasta... No yritäppä itse lakata nauravalla naamalla söpöillen Color Clubin Red Velvetillä, ei meinaan onnistu. Niin upea lakka ansaitsee kaiken höpötyksen. Mustalla jelly-pohjalla punaista micro glitteriä. Upeutta, väitän minä!


Oli pakko sätätä myös Pet'la Calaveras-laatalla joka toimi upeasti Models Ownin Chrome Gold-lakalla.


Jos joillain on tiedossa superhyväekstraupee punainen leimaava creme sekä punainen metallilakka joka leimaa mustalle niin hep-hep, täällä ois vinkeille tilaa!


Hauskaa viikonloppua ja ihania pimeneviä iltoja ja kynttilöitä synkkien kynsien, lepakoiden ja vamppien kanssa - kukin tyylillään! 18 comments:

 1. On kyllä upea lakka ja upeat kynnet! :)

  ReplyDelete
 2. Nää on niin mun kynnet! Anna heti tänne! Voiko alkaa jo tekemään halloweenkynsiä tästä jouluun asti? Onneks mäkin ostin ton CC:n ihanuuden, koska muuten olisin kateudesta punaisessa glitterissä. Mun mielestä paras punainen leimauslakka on ihan konadin punainen. Todella paljon pigmenttiä! Sit mä en ihan tajunnut tuota metallilakkakyssäriä. Siis, että minkä värinen metalli? Hopeisena paras on On the Rocks Color Clubin lakka, joka leimaa aina ja iänkaikkisesti täydellisesti kaikkea ja kaikkialle, piste. Nyt mä meen tuijottelemaan näitä kynsiä lisää <3.

  ReplyDelete
 3. Minäkin liputan On the rocksia ja Essien metallilakkoja Luxeffects kokoelmasta. Siistit kynnet minun makuun, tuo puna-musta CC on mahtilakka ❤️

  ReplyDelete
 4. Vietävä sentään, nää on ihan mahtavat! Tuo CC:n lakka on kyllä todella upea tapaus, eikä koristelut voisi sopia sen kanssa yhtään paremmin yhteen ♥

  ReplyDelete
 5. Cremeä lähtisin ehkä ettimään Dashican valikoimasta ja metallinen punainen vois löytyä Hit the Bottlelta...ainakin sellanen oli ku Rusty Nail, ei ihan täysin puhdas punainen kylläkään. Mun Konad Swatches -postauksesta löytyy kuvat Konadin eri punaisista, minusta se punainen creme ei ihan niin paljoa mustan päällä erotu kuin haluaisin. Chinan viime- tai toissavuoden joulukokoelmassa (...ehkä) oli joku punanen metallilakka joka leimasi, mutta arvaappa muistanko sen nimeä. :D

  ReplyDelete
 6. Miten sä onnistutkin leimaamaan noilla Models Ownin chromeilla noin upeasti, sulla täytyy olla joku taianomainen leimaustekniikka! Mä en onnistu juuri koskaan siirtämään niillä kuviota kynsille asti koska kuvio ehtii kuivua joko jo laatalle tai sitten ainakin leimasimeen. Ihanat vampyyrikynnet! Ja mun mielestä paras punainen cremeleimauslakka on ihan Konadin punainen ja paras metallinen punainen lakka leimaukseen on ylivoimaisesti A Englandin Perceval. Myös China Glazen Red-y & Willing on ihan ok leimaukseen mutta ei mun mielestä läheskään niin hyvä kuin Perceval.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos vinkeistä Tintti, tutkin kiitollisena nämä! Siis en ymmärrä miksi ne mulla toimii, tai ehkä se on tämä laatta joka sen tekee? En ole itekkään pitkään aikaan testannut tai ehkä ne on parantuneet vanhetessaan? :D

   Delete
 7. Uuuuuuuuuh! Seksikkäät ja näyttävät!

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!