2015-11-25

Voihan villasukka!

Lakkasin ensimmäistä kynteni kokonaan A Englandin lakalla. Vieläpä Fortheringhay Castlella, ihanan muhevalla sammaleen värisellä herkulla, joka myös leimaa äärettömän upeasti.


Törmäsin kirppari käynnillä sammaleen väriseen neulelankaan jotka tietenkin ostin ja tuo ihaaaana sävy jäi mieleeni. Nappasin siis linnalakan hyppysiini ja aloin maalata. Noh, kuvista näkyy lopputulos, mutta hieman jäi ihmetyttämään tuon lakan pysyvyys.


Aluksi kaikki kynteni oli siis lakattu tuolla vihreällä ja menin seuraavana aamuna uimaan. Tiedän kokemuksesta että se on erittäin kuluttavaa kynsilakalle MUTTA, en ole vielä koskaan tullut uimahallista kotiin niin että saan huomata yhden kynnen lakkauksen hävinneen kokonaan.

Muutamasta muusta kynnestä lakkaus lähti ikään kuin alla olisi ollut peel off-lakka. Mieleeni tulee kolme neljä asiaa:
  • Onko uusi käyttämäni Essencen pohjalakka pepusta?
  • A England on susipaska lakka, joka toimii vain leimauksissa?
  • mä en vaan osaa?
  • jotain muuta?

Poistin jämät etu- ja keskisormen kynsitä ja lakkasin ne Essien mustalla ja leimasin FC:lla MoYouLondonin Steampunk-laatalta leimat. Lisäsin pikkusormen kynsiin mustat niitit ja taas oli tovin hyvä, kunnes poistin nämä tunnin kuluttua valmistumisesta.  

Etusormeen testasin muuten pilkkutikulla tehdä puolikuita, ensin mustat pilkut ja sitten päälle taas vihreällä niin että toinen reuna peittyy, tulee puolikkaita kuutamoita!




  • Essie Licorice
  • A England Fotherinhay Castle
  • MoYouLondon Stempunk-collection-02
  • Novita Kelo-lankaa
Lopuksi kevennys joka jaksaa naurattaa mun häiriintynyttä huumorintajuani, antaisko joululahjaksi villasukat? :D


Pysykäähän lämpiminä!



22 comments:

  1. Hihihi, mä räkätän täällä ihan ääneen! Noi villasukathan olisi mageet! XDD
    Kynnet on kyllä nätit <3

    ReplyDelete
  2. Hähää! Noi villasukat! Mäkin osaisin :D. Mä en osaa muuten yhtään jeesiä ton Aenkku-ongelman kanssa, koska geelin päällä pysyy ihan mikä vaan kuin tauti. Tosi penaalista jos se olisi tuo Aenkku itse se ongelma. Sovitaan, että se on aluslakka, jooko? Mä en olekaan muuten saanut vielä linnalakkaa kynsille, vaikka tämä ihananinen löytyy laatikosta. Pitäiskö? Toi puolikuuidea on muuten mainio :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun pitänee testata tämä homma toisella aluslakalla ja ilman uimisia, lakat on kuitenkin niin ihania etten luovuta! Kiits MAlle <3

      Delete
  3. Haha, tuollaiset villasukat mäkin osaisin tehdä! :D

    Onpas outo juttu tuon lakan pysyvyyden kanssa. Mulla korkkasi pari China Glazen lakkaa Ginan aluslakalla päivässä, mutta pysyvät hyvin Essien First Basella. Toivotaan, että vika on siinä aluslakassa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multa löytyy joku Essienkin aluslakka, testaan sillä ens kerralla.

      Delete
  4. Ihanat kynnet! Ja villasukat, jotka jopa mä osaisin tehdä:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sissi, nää on tällaset hyvin nopeat tehdä :D

      Delete
  5. Hassut villasukat :) mulla ei A Enkut pysy kuin vuorokauden, heti tulee ekat isot lohkeamat. Ihan sama mikä alus- ja päällyslakka. Mutta ihania ne silti on, linnalakkakin...multa se löytyy <3 ihanat kynnet, värimaailma toimii tai sii mustan kanssa toimii kaikki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun pitää testailla näitä kyllä vielä, tosin mä tykkään näistä niin paljon että jos sitten edes päivän pysyy niin hyvä. Kiitos Taina :)

      Delete
  6. Tosi outoa... Mulla ei ole ollut mitään ongelmia A Englandien pysyvyydessä, joten äkkiä syyttäisin aluslakkaa. Tai sitten vaan yhdistelmää. Tai kuun asentoa. Tai ihan oikeasti en tiedä :D Muistan vaan sen, miten itselläni kerran kuoriutui lakat uimahallissa kynsiltä, taisi olla China Glazea. Että jokin siinä kloorivedessä on, mutta tiedä sitten minkä kanssa se reagoi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä seuimishomma rasittaa aina lakkauksia, sen olen huomanut. Pitää testaiila, testaa sä villasukat! Kiitos Veriena :)

      Delete
  7. Upeet kynnet! Ja hahahh mitkä villasukat :'D! Vois antaa jollekin lahjaksi vaan kerän lankaa, puikot ja lapun missä lukee "täs on sulle lahjaksi itse tehtävät villasukat" :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se ois sellanen DIY-paketti :) Kiitos Tinkerbell :)

      Delete
  8. Ihana lakkaus! Toi a england näyttää tosi kivalta, mutta tiedän etten tykkäis siitä omilla kynsilläni. Ei taida sopia mulle, mutta sulle sopii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mä tykkään näistä "rumista" vihreistä - kiitos Daniela :)

      Delete
  9. No tuo ehkä vähän himmaa AEnkkuhimoja, jos monilla lohkeilevat pois nopeesti. Mulla on vuorotellen Essien ja Essencen aluslakka enkä oo huomannut eroja pysyvyydessä.
    Mutta noi steampunkit ei kyllä himmannut MoYou-himoja. Odotan kieli pitkällä huomisia black friday -tarjouksia josko sieltä saisi vaikka HALPOJA LAATTOJA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elä luovuta, testaillaan vielä ja aina yhen voi ottaa testiksi - ne on muuten hurjan ihania lakkoja. Toivotaan että musta perjantai tuo HALPOJA LAATTATARJOUKSIA!!! :D Kiitti Hannatic, toivottavasti kotimatka sujui hyvin!

      Delete
  10. No onpas harmillinen takaisku tuo lakan ennenaikainen poistuminen kynneltä :(. Toivottavasti syynä on aluslakka ja aluslakan vaihto auttaa. Fotheringhay Castle on niin nätin värinen vihreä, sellainen kivan metsäinen. Ihanaiset kynnet olet jälleen loihtinut, niin kaunis kokonaisuus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, en mä tästä lannistu. On niin muheva vihreä ettei ole totta, kiitti Tintti!

      Delete
  11. I love, love, love the polish combination you made here and the stamping pattern looks edgy and interesting! Great one, again!

    ReplyDelete
  12. Jännän värinen lakka, siis silleen hyvällä tavalla :) Sopii hyvin tuohon steampunk-kuvioon. En ole huomannut tuollaista kuorimista a Englandeissa, tosin omistan vain yhden että sen laajempaa otantaa ei ole. Sää ja sun loppukevennykset :D repesin taas!

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!