2015-04-27

Jännälakkaus!

Tervehdys,

Tämän päivän postaus on hieman myöhässä. Olin ajoittanut tämän julkaistavaksi kello kuudeksitoista. Poikkeuksena koska olen juuri saapunut kotiin silmien laserleikkauksesta. Kilkutan siis tätä näppäimistöä ilman rillejä.

Otin kuitenkin odotushuoneessa postauksen kännykällä pois koska oli viittä vaille nanosekunti että olisin lähtenyt vetämään koko kioskista. Lempeä tohtorisetä sai minut kuitenkin vakuuttuneeksi ja etenimme leikkaussaliin, tai mikä se nyt on.

Yhtä kaikki, tein eilen kynnet jotta kaikki menisi nappiin ja toistaiseksi on mennyt. Nähtäväksi jä (heh heh) millaiseksi ennestään surkea yli -8 rillipimpon näkö kehittyy.


Lakkasin Essencen Dare it Nude-lakalla kaikki kynnet, tykkään tuosta sävystä joka on melkonen nappi (toinen heh heh) ihon sävylleni. Leimat tein MoYouLondon Princess-09 laatalta. Nappiin siis meni! Rican Blackout toimi esimerkillisesti!


Toivottavasti jatkossakin kaikki menee.. no nappiin!


23 comments:

 1. Minäkin tykkään! Nappileima on söpö ja tosi kaunis tuo Essencen lakka. Toipumista leikkurista:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva ja kiitos Sissi, pikkuhiljaa täällä mennään, saas nähdä koska voi kynsiä lakata...käryt näihin silmiin ei oikein houkuta.

   Delete
 2. Voi että, onnea rilleistä eroon pääsystä! Yleensä nuo leikkaukset onneksi onnistuu vallan hyvin :) Lakkaus on superihana, siis mäkin haluuun nappileiman! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia, toivotaan että toipuminen sujuu hyvin. Lakkaamista alkaa olla ikävä.

   Delete
 3. Suloinen lakkaus ja toipumisia! Mäkin haaveilen tuosta leikkauksesta, ehkä joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Maiju, kiitos ja kiitos. Olotilat täällä vaihtelevat. :)

   Delete
 4. Mulla oli ennen hamsteri nimeltään Nappi :). Ja keräsin skidinä nappeja :). Mulla ei ole enempää nappitriviaa, joten toivottelen mukavaa silmälasitonta illanjatkoa! Mua ällöttää pelkkä ajatus lääkäristä missään mun silmän lähellä, joten pisteet sulle. Ihana nude ja leimavalinta meni NAPPIIN!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli pienenä hamsteri nimeltä Mikki :) Toivotaan että kaik menee hyvin joka paikassa ja kaikille :)

   Delete
 5. Leimaus ja lakkaus on tosiaan menneet, noh, tiedät kyllä, sinne nappiin :DDD tykkään siis kuivakasta huumorista huolimatta. Ja uuh, rohkeus- sun muita pisteitä roppakaupalla tuosta silmäoperaatiosta! Se kun on minun(kin) pitkäaikainen haaveeni.

  ReplyDelete
 6. Mäkin ostin kerran yhden nappilaatan kun tykkään tosi paljon tuosta leimasta. Se laatta oli vain jotain ihan täyttä kuraa ja jäi sitten käyttämättä. Mulla on pari hyvää ystävää tehnyt silmäleikkauksen ja molemmilla on mennyt kaikki ihan nappiin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa, toivottavasti mun toipuminenkin menee nappiin :)

   Delete
 7. Ihana idea! Ehkäpä juuri tuon ansiosta kaikki meni nappiin! :) Mun äitille on tehty silmäleikkaus ja hyvin meni! Toipumista myös sinne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä Fani, lainaan sun asennetta! Toivottavasti sullakin on kaikki mennyt nappiin :)

   Delete
 8. Voi miten söpö nappileima! Aivan ihana lakkaus, ja tosiaankin tuon nudelakan sävy sopii mainiosti sun ihon sävyyn. Oikein nopeaa toipumista sulle ja silmille!

  ReplyDelete
 9. Toivottavasti kaikki on mennyt nappiin! Ainakin nää kynnet on ^.^

  ReplyDelete
 10. Replies
  1. niin ja kerrohan sitten rillittömästä elämästä, tuliko näöstä hyvä..,

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!