2015-04-06

Lempparihommia

Heissun,

Tänään kynsillä on lemppareita. Mieluisimpia kynsilakkamerkkejä tällä hetkellä itselleni on Picture Polishin lakat. Niissä yhdistyy oikeastaan moni hyvä juttu. Laadullisesti ainakin omat hankintani ovat olleet hyviä. Persoonallisia värejä sekä alati uusiutuva kokoelma eivät nekään haittaa kuin siltä osalta että koko ajan tekee mieli lisää lakkoja.Arvostan myös kivoja nimiä sekä ikänäköisenä suurta tekstiä pullossa, tulette nuoriso vielä joskus tämänkin kokemaan kun kynsilakkapulloa pitää tihrustaa ja etäisyyttä tekstiin hakea koko kyynervarren pituudelta.
Bonkers sekä Flirt ovat molemmat hyvin leimaavia creme lakkoja joissa ei oikeastaan ole mitään ihmeellistä. Paitsi että ne todella peittävät yhdellä kerroksella ja tosiaan leimaavat upeasti sekä ovat todella laadukkaita ja kivoja levittää kynnelle sekä kuivuvat nopsaan. Tällä erää jälleen päädyin liukuväriin joka ei tosin järin paljon eroitu leimojen alta joiden paisley kuvio on myös ihan ikisuosikkeihini kuuluva kuvio.


Päätin lakata kynteni sohvalla ja nyt myös mustavalkoisella koristetyynyllä on pikkasen Flirttiä! 

Hyssssh, ette kerro kelleen että sotkin! 
11 comments:

 1. Hih, ei kerrota :) Ihanat lakkaukset! <3 PP:t on kyllä ihan huippuja, näitä pitäisi itsellekin haalia lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, kiitti :) Näitä ei kait voi olla liikaa?

   Delete
 2. Olenkin joskus funtsinut noiden kahden eroa joten kiva nähdä ne samassa postauksessa. Kivat lakkaukset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, koitan vielä joku päivä heittää facebookiin swatch-tikuista vertailukuvat!

   Delete
 3. Hei mutta pieni liraus Flirttiä sopii hyvin mustavalkoiseen koristetyynyyn. Täytyyhän se näkyä jotenkin sisustuksessakin, että asukas on kynsilakkoihin hurahtanut.

  PPt ne vaan on niin ihania lakkoja. Mullakin kaikki PPt joita oon ehtiny kokeilla on ollu järjestäen laadukkaita eikä niiden kanssa oo ollu mitään ongelmia paitsi tietysti se rahanmeno kun niitä haluaa vaan koko ajan lisää. Bonkert ja Flirt ovat molemmat tosi hienon värisiä lakkoja ja niin peittäviäkin että sopivat myös leimailukäyttöön.

  Mutta siis enpäs tainnutkaan vielä todeta että nämä kynnet ovat ihanat! Tykkään myös tuosta leimauskuviosta paljon (eikös toi oo jostain Bundle Monsterin laatalta?), ja kuvio sopii kivasti bonkersflirtliu'un päälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä oon kyllä niin sotkupekka että varmasti näkyy. Mulla taisi olla silloin joku tollanen fucksia kausi menossa kun noita haalin :) Kappas keppanaa, muistin laittaa käyttämäni leimauslaatan vain tuohon tekstin alla näkyviin tunnisteisiin, eli BM-315 laatta kyseessä! Kiitti Tintti :)

   Delete
 4. SOTKIJAAA!!!! Mä rakastuin kanssa tähän flirtiin, kun levitin sitä tikulle. Ei noin peittävää unelmaa ole olemassakaan :). Yllättääkö ketään, että mäkin tykkää paisleystä? Ihastuttavat kynnet <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Hahahaa, Flirt on kyllä parhautta ja Bonkers on sen tummempi systeri :) Mua ei ainakaan yllättänyt että säkin tykkäät paisley kuviosta koska sulla nyt vaan sattuu olemaan hyvä maku!

   Delete
 5. Aivan mielettömän nätit kynnet! ♥
  Ja piCture pOlish:it on kyllä parhautta! ^.^

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!