2015-04-13

Rainy day #ablecs15

Hai sie,

Mikä muu voisi olla niin osuva sadepäivän ilo kuin kynsien lakkaus? No varmasti monikin asia mutta eipä nyt tulee yhtään mieleen.

Mikä sen mukavampaa kuin keittää oikein kunnon kynsilakkasoppa. Lakkaat kynnet, mietit mitäköhän näistä tulee. Koittaiskohan jotain uutta tekniikkaa jopa...

Hmm, haet keittiön kaapin melkein ylimmältä hyllyltä kurottaen viimeistä sormenpäätä myöden että saat vanhan, jotain ihme tarkoitusta varten säästetyn, hieman reunasta lohjenneen mukin. Täydellisen astian johon tiputat kynsilakkatippoja ja pruuttaat desinfiointi-ainetta päälle saadaksesi repaleisen pinnan lakalle ja dippaat sormesi sinne ja teet vielä toisen kierroksen eri värillä ja mietit miten hitossa nämä sormet saadaan puhtaaksi. Sellaista on sadepäivän hauska puuhastelu.Koska sateesta tulee mieleen lähinnä harmaus niin ajattelin etten todellakaan laita mitään harmaita masiskynsiä. Sadepäiväksi käy myös leiskuvat salamat ja dramatiikka. Jylisevä taivas joka kuulostaa kuin joku vetäisi kivirekeä perässään, tanner tömisee.
Valot välkkyvät ja sade piiskaa ikkunaa. Fiilismusiikkina AC/DC:n Thunderstruck, peittämään ukkosen jytinää tai korostamaan sitä. Siinä on minun sateinen päiväni. Hittoon keskinkertaisuus sekä "ihan kiva". Tilalle äärimmäiset tunteet värit sekä draama. Kamerakin sekosi totaalisesi näistä kynisistä, ei enää tiennyt mihin tarkentaa!Kynsillä Essien ihana No More Film, joka tumma violettiin taittava kaunis sininen joka peittää huolellisesti lakattaessa yhdellä kerroksella, veteen tiputtelin shokkipinkkiä Prevail Haute Stuffia sekä Essien Penny Talkia. Varsinkin metallinen Penny Talk leiskahti iloisiin riekaleisiin kun triittasin Septidiniä sen ylle.

Tällä erää haluan myös julistaa HK Girl pikakuivattavan lakan erittäin hyväksi, kiiilto on upea, ei liiemmin kutista lakkauksia, ei sotke leimauksia ja tasoittaa hyvin heiman röpöisemmänkin pinnan. Uskallan suositella!


 • Essie No More Film
 • Prevail Haute Stuff (DBP, Toluene & Formaldehyde Free) Ameriikan tuliainen ystävältä
 • Essie Penny Talk
 • HK Girl Fast Drying Top Coat
 • Septidin 
Vaikka ulkona olisi miten harmaata niin meikätytön sielussa soi kultaiset salamat ja sykkii pinkki sydän!
18 comments:

 1. Tekis mieli kokeilla, onko se niin helppoa kuin sanotaan :) hienot!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tää kyllä on helppoa jos joku on! Kiitos :)

   Delete
 2. On kyllä mielettömät! Kirkastaa sateisen päivän hetkessä! :)

  ReplyDelete
 3. Ooh, tosi hienot! Ja kiva idea lähteä sadekynsiin ukkosen kautta. Mulla on tää tekniikka vielä kokeilematta, josko sitä jossain vaiheessa uskaltaisi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ensin tietty kuivan huumorin ystävänä ajattelin vaan lakata kynnet harmaalla ja sanoo että täs nää, päätin kuitenkin tehdä sentään jotain muuta. Ei ne nyt ihan upeimmat ole mutta onpahan jotain yritetty! Kiva ja helppo tekniikkä, go Helmi go!

   Delete
 4. Ihanat water spotted -kynnet! Täytyypäs itsekin kokeilla tota Penny Talk ja Septidin -yhdistelmää josko saisin itsekin sillä aikaan kivoja lakkariekalekuvioita vesikulhoon. Näissä kynsissä on selkeesti AC/DC-meininkiä, näille kynsille ei ryttyillä. Hienot on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, hieno kommentti Tintti, jo vain on kiva tekniikka ja helppo! Kiitti :)

   Delete
 5. Onpas hauskat! :) Ei oo tullut mieleenkään laittaa tuplana ws:t! :)

  ReplyDelete
 6. Perhana, että on jykevät! Nää on aikalailla sun näköiset kynnet :). Kai munkin on joku kippo pakko rikkoa, että pääsen suihkuttelemaan septidinejä ja niiskuneitejä. Sä oot mun idoli <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jykevä muidu, jykevät kynnet :) Musta tuskin on idoliksi, korkeintaan varoittava esimerkki ;) SÄ oot mun idoli <3

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!