2015-04-08

Mint & Pink

Joohei,

Kylläpä kevätyttää. Tiedättekö, kevättä rinnassa. Talviloma on täällä yhä lusimatta ja nyt ollaan jo sen kuukauden puolella milloin siitä tulee totta. Sanonpa että odotettu on!

Koska kevät ja siitepölyt antavat yhä odotuttaa itseään ainakin tätä runoiltaessa päätin ottaa ohjakset omiin kätösiini ja laittaa edes keväisiä värejä kynsilleni. Samat kynnet kelvatkoot ablecs15 haasteeseen teemalla Mint & Pink.


Essien Mint Candy Apple sekä Powder Perfect Addictive Personality olivat omiaan tähän hommaan. Lakkasin kynnen ensin aluslakan lisäksi Essien Mademoiselle lakalla ja sen kuivuttua lisäsin Vinyl It Up-kaupasta ostamiani kynsivinyyleillä negative spacea varten kaksi suoraa vinyyliä silleesti ristiin että niistä muodostui vee kynsille.

Alaosaan minttua ja yläosaan addiktia. Lisäsin vielä BornPrettyStoresta testiin saamani kynsikoristeet ja päällyslakkaa vaille valmista.Arvatkaas kuinka kauan sojottelin vinyyleitä ristiin? No en paljon mitään, homma oli yllättävän helppoa ja olin varma että tämän sohimisen jälkeen on silmät sekä kynsilakat ristissä mutta kaikki toimi upeasti. Niititkin ottivat oikeat paikkansa heti! Ei oo totta! No onon! Koita vaikka itse!

Koodilla STANK31 saapi alennusta kokonaiset 10% joten shoppaamaan, mars!
Hello lovelies,

I wanted to try my new and my first polish from Powder Perfect. Addictive Personality was very easy to apply even with the amount of glitters in it! I was very surprised by the quality of it! I used nail vinyls from Vinyl It Up-store to get the negative space, the vinyls were easy to use as well.  Essie's Mint Candy Apple is one of my favorite mints and covers with two easy coats too.

I wanted something to decorate the nails so I used nail studs from BornPrettyStore. I was very pleased with this mani and all the stuff I did use to create it! You can get 10% off from BornPrettyStore with code  STANK31. Happy shopping!


25 comments:

 1. Voi että mitenkä kivat. Tykkään väreistä ja nuo kultaiset niitit ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkäsin noista niiteistä, kivan malliset :) Kiitos :)

   Delete
 2. Tykkään. <3 Tosin tykkään aina kun kynsillä on joko minttua tai vaaleanpunaista ja vielä, että ne molemmat. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajatteles, siinä ne nyt molemmat tuli :) Kiitti Fani :)

   Delete
 3. Suloiset ihanat kynnet, tykkään näistä tooosi paljon! Näissä on kaikki kohdallaan. Toi glitterlakka kynsien alaosassa yhdistettynä minttuiseen cremeen ja negative space vielä välissä, huhhuh mikä yhdistelmä. Niititkin on just siinä missä niiden pitääkin. Nää on niin perfect!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitsa Tintti, hauska kuulla että iski tollasen taituriin :)

   Delete
 4. Mä en oikein pääse yli siitä miten ihanat nää on! Oon vielä ilmeisesti vähän aamujumissa, kun kesti noin 5min liian pitkään tajuta että nää on negative spacet. Yritin etsiä tuon ihanan nudelakan nimeä mutta saakutarallaa, sehän onkin sun kynsi :). Ihana se silti on <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höhöö, mun kynsi ja Essien Mademoiselle sen tekevät :)

   Delete
 5. Vitsit että onkin kiva toi AP tuolla tyvessä! En kai ole koskaan tajunnut yhdestää cremeä ja jotain hituloita sisältävää lakkaa samalle kynnelle mutta tää meni kyllä ajatushautomoon:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hemmetti, kerrankos minäkin jotain keksin :D

   Delete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Toimiva yhdistelmä!
  Vinyyleiden ja teippien kanssa sihtaaminen on välillä haasteellista, mutta yleensä lopputulos on sen väärti.

  Tykkään sun blogista tosi paljon =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, noi vinyylit toimi kyllä älyn hyvin. Mutta tää sun viimeinen kommentti sai mut ihan hämmentymään, kiitos tosi paljon, merkitsee paljon kun kuulee tai siis lukee tollasen kommentin. :)

   Delete
 8. WAU! Aivan mielettömän söpöläinen lakkaus, niin hemppis että ihan herkistyy <3 Näistä tosiaan huokuu kevät! Ja hei, ihan mahtavaa että tekemisprosessikin meni näppärästi, sellaiset lakkaukset on aina ihania :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia, joskus aina sujuu ja toisinaan taas ei :)

   Delete
 9. Et sä saa tälläsiä täydellisyys kynsiä tänne postata :D <3
  Saisit tulla tekemään tälläset mullekin, nyt heti kiitos! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sorryyy :D Tullaantullaan, jahka keritään! :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!