2015-04-17

Korvamatolasta päivää!

Voihan joku,

En keksi otsikkoa mutta luotan siihen että lopussa saan jonkun huipentuman siihenkin asiaan. Jos näin ei tapahdu, saatte keksiä sen itse ja lisään parhaimman.

Sisso, arvaatko onko ihana lakka Foxy Pawsin Primadonna, arvatkaa! Onon! Väkersin vielä elämäni ensimmäisen leimadecalin mutta toivon kehittyväni vielä tällä saralla... Menemättä kokonaisuuden epäkohtiin ja korostaen hyviä puolia, lakka toimi mielestäni moitteetta. Peitti hyvin kahdella reilulla kerroksella eikä kuivumisajassakaan ollut moitteen sijaa.Olen niin onnellinen näistä lakoista jotka Miss Mi Nails mahdollisti ostamaan. Kolme ihanaa yksilöä joista Primadonna on ensimmäinen testaamani. Myös Bailando sekä Lambada (korvamadon paikka) löytyvät laarista. Tässä kohtaa iskin otsikon paikoilleen, sorry. Ehdotuksia otetaan yhä vastaan.

Mi Nailsilla on muuten ale, -25% yli 50€ ostoista, kimppatilausta pystyyn! Tarjous on voimassa huhtikuun 2015 loppuun ja sen saa koodilla HUHTI25
Decalin tein hetken mielijohteesta kuten useat muutkin elämääni mullistavat päätökset. Leimasin Rican Blackoutilla BornPrettyStoresta ostamallani laatalla, väritin sen Primadonnalla, lakkasin keskarin Ginan Whitellä, lisäsin HK Girl-topperin, annoin hetken kuivua sekä päällyslakan että väritetyn leiman, pätkäsin leiman paikoilleen ja lisää HooKoota päälle. Koodilla STANK31 saat 10% alen BornPrettyStoresta.

Pienestihän se leimadeksu repsahti mutta on kuitenkin kaukaa kaunis katsella: Hullu ei huomaa ja viisas ei virka!


Minulla on joskus ollut Primadonnan väriset hassut kengät, jään haikailemaan niitä. Ensi kerralla uusin rahkein ja leveimmin lahkein! Voikaa paksusti!
Hello lovelies,

May I introduce you my first Foxy Paws nail polish Primadonna from Diamond-collection! It's gorgeous, very good quality and the color is perfect. I added two easy coats and drying time was fast. 

My middle finger is painted with Gina's White and I also managed to make my very first stamping decal! I stamped an image with Rica's Blackout from plate that I've bought from BornPrettyStore. 

I colored the image with Primadonna, let it dry, added some HK-Girl top coat on my nail and just pressed the stamper on it. It's not perfect, I know, but I'll get there. 

18 comments:

 1. Mä en tajua miksi en enää osaa tehdä leimadecaleita. Oon onnistunut kerran, silloin kun ekan kerran yritin. Sen jälkeen kaikki yritykset on menny ihan reisille. Mitä hittoa?? eli, ihailen onnistunutta leimadecaliasi. Ja onpas tosiaan kauniin sävyinen tuo Primadonna :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin huomasin että runttaan ehkä hiukan liian lujaa leimasimen kynnelle niin se repeäää helposti, vähempikin riittäisi. Pitää koittaa vielä. Ellei mulla käy myös noin, nimittäin niin kävi folio deksujen kanssa, ekana onnas, enää ei. Kiitti Emma :)

   Delete
 2. Mulle saapui juuri 6 Foxyn lakkaa ja onhan ne aivan älyttömän ihania kaikki. <3
  Myös tämä lakka ja nuo kynnet, ahh ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijai, kait me kohta nähdään lakkauksia niillä :) Kiittos Fani :)

   Delete
 3. Lilahtavan vaaleanpunainen on yksi hienoimmista kynsilakkaväreistä ja sitten vielä toi shimmer! Voihan Foxy Paws sentään, kai tässä täytyy laittaa kohtpiakkoin parit pawssit tilaukseen kun on vielä ihan pohjoismaista tuotantoakin. Ja toi decalssi näyttää tosi hyvältä ja eri nätiltä! Ei ollenkaan uskois että on eka decalssi kyseessä. Muuten mä opin Instan @nailsbylaurak:lta että sen decalssin voi laittaa myös melkein kuivan värilakan päälle, jolloin lakkakerroksia tulee lakkaukseen yksi vähemmän, kun yks päällyslakkakerros jää pois.

  Upea lakkaus tämä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyl vaan kaunis sävy tässä. Niin te voisitte näyttää kuin se homma sujuu! Lakkarehvit pystyyn!

   Delete
 4. Kauniit! Ite en ole rohkaistunut vielä leimadecalia kokeilemaankaan.. Mulle tuli kans kolme foxy-lakkaa, Bailando kovasti tossa huutelee kynsille haluavansa mutta kun ei oo ihan oikea väri miittikynsiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koklaamaan vaan ja sitte Bailandooo, inhosin sitä kappaletta :D

   Delete
 5. Kerrassaan onnistunut ja kaunis kombo:)

  ReplyDelete
 6. Taidan siis olla hullu, kun mitään pahaa noissa decaleissa en näe :) Mutta eihän se uutta tietoa ole ;) Ihana lakkaus! <3

  ReplyDelete
 7. Voi mahoton, että on upeat kynnet! Ja ei kyllä uskois, että on siun ekat tekemäsi decalssit, on niin hyvin onnistuneet ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyl uskois ku lähempää tuijottaisi ;) Kiitoksii vaan :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!