2015-03-09

Bling it on!

Terppa,

En tiedä onko onnenne vaiko epä sellainen etten onnistunut kuvaamaan näitä bling-bling lakkauksia niiden ansaitsemalla tavalla. Onni siksi että jos olisin onnistunut niin tarvitsisitte aurinkolasit, epäonni siksi ettei niiden oikea kauneus ja loisto välity kuvista.

Sus siunakkoon, sanoisi mummo vainaa kun nämä kimallukset näkisi! F.U.N Lacquerin upea Starry Night Of The Summer on niin upea kaunis syvä yön sininen lakka että todellakin oksat pois. Lisäksi en tiedä olenko milloinkaan lakannut niin hyvän laatuisella lakalla. Vaikka menin miten lähelle kynsinauhoja, se totteli täydellisesti ja seurasi sivellintä orjallisesti leviämättä yhtään mihinkään muualle. Sanoisinko että kalliista hinnasta huolimatta pullollinen täyttä laatua!

Kyllä Singaporelaiset osaa! Suomessa lakkoja myy CesarsShop.Kuten Emma blogissaan sadatteli epätarkkoja kuvia hololakkojen ja liukuvärien kanssa niin yhdys samaan lauluun. Törkeän mahdotonta saada kuvista tarkkoja! En vaan osaa. Ehkä jos vedätte silmäkulmistanne silmät viiruiksi, voitte itse tarkentaa sen. "naurun remakka" Näytätte hassuilta!


Tähän kuvaan sain pienesti holoefektiä näkyville, kuvan muuten ollessa täysi pska. Keskisormen sekä peukalon leimat on tehty Color Clubin Harp onit-lakalla ja DRK-A laatalta napatulta kuviolta. Kaikki toimivat moitteetta.


Etu- ja pikkusormeen kimallukseksi vielä OPI:n ISYLM eli nimihirviö I Snow You Love Me, joka ei oikeastaan olekkaan yhtään nimihirviö vaan kaunokainen josta on kiva nypätä pikku palleroinen koristeeksi kynnelle.


Nimettömässä on kolmisen helppoa, nopeasti sekä täysin sileäksi kuivuvaa ihanaa blong-bling Queeniä! Kyllä kelpasi viikonloppu näillä hillua. Töissä.

Paanko vielä pari kuvaa, paanko? No okei, pitäkää vielä hetki silmät viiruina!On my nails:


 • Base coat
 • F.U.N Lacquer Starry Night Of The Summer
 • F.U.N Lacquer Queen
 • Color Club Harp On It
 • O.P.I. I Snow You Love Me
 • DRK-A stamping plate
 • top coat
Tadaa, siinä ne! Mitäs tykkäsitte pitää silmiä viiruilla?
Hi ladies,

Today I'm showing my bad photos of holographic polishes from F.U.N Lacquer. They are almost impossible to get decent photos because of the holo effect, at least I'm not able to do it. 

Both, the Queen and The Starry Night Of The Summer are perfect to ably, the dry very quick and even the glitter bomb Queen dries even and should I say flat? No matter how close to the cuticles I went with the brush, the polish was steady and followed it perfectly so that not a single drop went over it. I would even dare to say, it's the most best quality nail polish I've ever had! 

On my pointer and pinky I added some extra bling from O.P.I;s ISYLM. The stamps are from DRK-A plate and made with Color Club Harp On It, both good quality as well. 
That's all folks! Have a nice week! 


24 comments:

 1. Upeat kynnet, näistä tykkään tosi paljon :)

  ReplyDelete
 2. On kyllä hienot kynnet ja upeat lakat! <3

  ReplyDelete
 3. Vautsi! Upea loisto ja mahtavat lakkaukset! <3

  ReplyDelete
 4. Kuten jo ollaan totuttu, mun lause alkaa taas... "ei oo totta"! Arvaapa huviksesi mikä lakka mulla on esittelyssä huomenna? Et kuitenkaan arvaa! Starry Night of the Summer tietenkin :). Mua alkaa kohta vähän hirvittää tämä meidän kolmannen asteen yhteys. Onneksi sä olit kuitenkin yhdistänyt tähän hopean, koska mulla on kulta. Ei olla sit ihan samiksii <3. Tuo Queen kyllä kiinnostaisi aika pikkasen. On se vaan niin nätti. Ja tämä sininen unelma. Miten olen tullut toimeen ilman sitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, no siis joo, koska kristallipalloni kertoi että yhdistät sen kultaan niin päätin taiteilla hopean kanssa :) Starry Nights on kyllä ihanuus jota ilman ei vaan tule toimeen! Mua kiinnostais Pay Day kovasti. Mä luulen että mun on lähdettävä kyylimään niitä kylille.

   Delete
 5. Oih, miten ihanaiset kynnet! Noi Funit on kyllä vaan niin kauniita, että niitä haluais vain tihrustella päivät pitkät.

  Kivaa, että Starryssa on hyvä koostumus kun nimittäin sen menin tilaamaan holoPhilian kaveriksi. Syvänsinistä holoa ei voi ihminen vastustaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toimi kyllä ihan unelma hyvin! Tollaset syvät sinisen sävyt on myös mun suosikkeja, vaikkakin pidän kyllä monesta muustakin sinisen sävystä mutta oikein erityisesti näistä.

   Delete
 6. Hianot o! Onneksi mussa ei ole pahasti harakan vikaa, niin oon pystynyt jättämään noi Fun Lacquerit muille. Toivottavasti sama jatkuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulin ettei mussa ole yhtään harakkaa mutta kyllä se sieltä kuoriutui :) (prkl)

   Delete
 7. Siis herranjumala miten upea lakkaus. <3

  ReplyDelete
 8. Uuh, nyt on rakkauslakkoja kaksin kappalein <3

  ReplyDelete
 9. Jep, kyllä on FUNilla osattu näiden lakkojen tekeminen, huhuh :D Itsellä kolme eri lakkaa merkiltä odottelee vähän aurinkoisempia ilmoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä niitä oli kiva tiirailla ulkosalla, harmi etteivät kuvat tosiaankaan tee niille oikeutta :)

   Delete
 10. ULIULIULI miten hieno toi Starry Night of the Summer!!! Miks mä en ostanu sitä! Ja TODELLAKIN samaistun kuvaamisongelmiin. Silmät pysyy tässä flunssassa muutenkin ihan viiruina joten hyvin meni meitsillä! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä niiin kaunis sininen että ehkä sun kandee pikkasen kukkaron nyöriä hellittää ;) Mulle muuten iski myös tauti, puuh.

   Delete
 11. Upeita lakkoja ja tosi näyttävä kokonaisuus :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!