2015-03-13

Easy nail art for beginners

Hempeä hei,

Nuhanenä täällä lakkaa kynsiään ja löllii sohvalla. Aina Panadol Hot-shotin jälkeen jaksaa tovin kunnes taas vaikutus hiipuu ja sohva alkaa kutsua.

Innostuin kuitenkin ylimääräisen ajan puitteissa viime viikolla hamstraamani Ginan Azalea Pink-lakan huudellessa keväisen kirkkaana pinkkinä testaamattomien lodjussa. Tällä viikolla vielä kolisi postiluukku BornPrettyStoren testiin lähettämillä kamoilla ja mukana oli niin söpöt ruusudecalit XF1190 että ne olivat pööfekt mäts Ginan lakalle.

Olen nähnyt jossain Instagramissa kyseisen sorttiset kynnet ja halusin itse toteuttaa ne, en vaan laittanut nimeä muistiin kenen idea oli! Muistaakseni siinä oltiin ruusutkin maalattu ihan itse, tässä ei.

Periaatteessa nämä kynnet on toteutettavissa millä väreillä ja lakoilla vaan, tässä päätin käyttää edullisia Ginan lakkoja jotka ovat enemmän kuin hintansa arvoisia. Gina Tricot myymälöissä 3 kpl/9,95 €.

Eli tarvitset yhteensä neljä lakkaa: Alus- ja päällislakan ja jotain siihen väliin. Etu- ja pikkusormi on lakattu Ginan Azalea Pinkillä ja keski- sekä nimetön valkoisella. Valkoisen päälle on distressed tekniikalla vetästä kuivalla Azalea Pink-sudilla viirut ristiin ja rastiin ja lisätty decalit. Simppeliä ja helppoa ja edullista!
Decalit oli muuten todella hyvän laatuisia, olin yllättynyt. Vaikka yksi lipesi pinseteistäni ja upposi kuin Titanic muinoin ja ongin sen pilttipurkin pohjalta pinsetein, sekin toimi todella hyvin eikä mennyt ruttuun eikä luistellut kynnellä. • Gina Tricot base coat
 • Gina Tricot White
 • Gina Tricot Azalea Pink
 • Gina Tricot top coat
 • decals
Koodilla STANK31 saapi 10% alen!


Hello ladies,

This time I'm doing an easy and very affordable mani I saw some time a go on Instagram, sorry that I didn't pay attention who's they were!

 You need a pink and white polish, some decals, base and top coat and that's it! 

I painted my pointer and pinky with pink polish and middle & ring finger with white polish. On white  nails I made just two strokes with pink polish with distressed technique. It means that you apply polish with dry brush so that you can see the brush strokes. After the dry brush strokes I added decals XF1190 from BornPrettyStore, added some top coat and you're ready to party! With code STANK31 you can have 10% off and they also offer free shipping worldwide. Have fun! Follow me:16 comments:

 1. Azalea pink on kyllä yksi kivoimmista peruspinkeistä mitä mulla on :) Aika kiva idea tuo sutiminen decalien alle, näyttää hyvältä.
  Mäki täällä odotan varmaan puolen vuoden tauon jälkeen uusia testituotteita BPS:lta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä hyvä ostos se pinkki ja onhan toi ihan hauska että lähettelevät blogeille pikkusen jotain hauskaa. Pitäs ottaa vaan mielen virkistyksen kannalta tällaset hommat kun ei kuitenkaan tupsahtanut pahvilaatikollista lakkoja esiteltäväksi niin että alkais ressii pukkaamaan :) Deksut oli oikeesti tosi hyvät!

   Delete
 2. Oi nää on tosi nätit, ihan mun mieleen

  ReplyDelete
 3. Vitsi miten hyvä idis! Ja nyt mun tekee mieli tuota Ginan pinkkiä. On muuten pikkasen herkullisen näköinen. Mäkin tungin decaleja kynsiin pitkästä aikaa. Mikä siinä on, että jotain niin iisiä ei muka jaksa tehdä vaan sitä alkaa leimaamaan ja kiukuttelemaan mielummin? Nää kynnet on ihan superraikkaat <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo joillain välähtää, mä osaan vaan matkia ja toi pinkki on mahti! Pikkasen mua nauratti sekin kun olin tehny nää jo keskiviikkona muistaakseni ja sit pötkähti heti sulta pinkit kynnet :)

   Delete
 4. No niin, tässä on hienot kuivasutikynnet! Ihana yhdistelmä toi pinkki kuivasutiefekti valkosella pohjalla. Ja decalssit vielä päälle, sulla kyllä riittää hyviä ideoita flunssasta huolimatta :).

  ReplyDelete
 5. Pirteät ja kivat, aksettikynnet on tosi kauniit:)

  ReplyDelete
 6. Ihanan keväiset, jopa kesäiset :D No aurinko lämmittää jo hivenen, et kyllä se kesäkin sieltä joskus tulee :)

  ReplyDelete
 7. Vau, tosi upea ja kekseliäs yhdistelmä!

  ReplyDelete
 8. Aah! Ihan mielettömän upeat! <3

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!