2015-03-07

the LIEBSTER AWARD

Hihhei,

Kiitokset Nena Sofialle sekä Belegwenille nimityksestä! Nimityksiä putkahti kolmas lisää tämän kirjoittamisen jälkeen mutta rajoitan tämän nyt näihin kahteen ensimmäiseen, johan tässäkin riittää tavattavaa. Kiitokset kuitenkin myös Kuuhullun kynblogiin kolmannesta lätkästä!

Tätä on tarkoitus jakaa yhdelletoista blogille joilla on 0-1000 lukijaa ja tarkoituksen aon että lukijat löytäisivät mielenkiintoisia blogeja luettavaksi. Tässä siis vastataan tunnustuksen antajan laatimiin yhteentoista kysymykseen ja keksitään itse uudet 11 kysymystä heille joita haastetaan.

Kiitän kovasti kaikkia tästä, arvostan!Vastaan ensin Nena Sofian kysymyksiin koska hän haastoi minut ensin.

Kääk!

1. Millä sanoilla paras ystäväsi kuvaisi sinua?

Kun en ole ajatusten lukija niin kysyin, vastaus tuli empimättä. Hän vastasi: Voimakas, kohtalokas, tumma. En kertonut kyllä mistä oli kysymys kun vasta jälkeen.

2. Luettele satunnaisessa järjestyksessä seitsemän sinulle tärkeintä asiaa koko maailmassa. Jos blogisi ei ylety listalle, kerro miksi.

Aika kiperä.
Sen pidempiä miettimättä vastaan lähiperhe sekä ystävät.

Terveys, omani sekä läheisteni.

Aivan välttämätöntä on myöskin mainita matkustus, poden kroonista kaukokaipuuta enkä edes halua kuvitella elämää ilman mahdollisuutta tutustua eri maiden oloihin ja ihmisiin.

Vapaus, mielenvapaus, minulla on vapaus ajatella asioista juuri niin kuin haluan ja katson parhaaksi, voin rakennella pilvilinnoja ja minulla on samalla kyky ymmärtää realiteetit ja olen antanut itselleni myös luvan toteuttaa niitä.

Blogi on kiva lisä elämääni ainakin tällä hetkellä mutten halua nostaa sitä arvoon arvaamattomaan mutta pidän sitä kyllä tärkeänä, tai oikeastaan enemmänkin sitä mitä se tuo mukanaan eli tahon ilmaista, tutustua ja vaihtaa mielipiteitä ja seurata teitä muita.

3. Mitä bloggaaminen merkitsee sinulle?

Ainakin tahon ilmaista ja toteuttaa itseäni. Pidän myös kirjoittamisesta ja koska keskittymiskykyni on kastemadon tasoa, sopii tällainen pienimuotoinen pälpätys minulle mainiosti. Arvostan sitä että ainakin useimmat tähän astiset kynsisiskoni ovat olleet sitä sorttia että kun annat enemmän niin saat enemmän. Itse haluan ehdottomasti jakaa ideoita, tietoa, mielipiteitä sekä kannustavaa ilmapiiriä. Vasta reilut kaksi kuukautta eli aivan pienen hetken blogia pitäneenä, olen saanut lukijoita enemmän kuin koskaan olisin uskonut ja se jos jokin kannustaa tekemään tätä. Mikään ei tuntuisi miltään ellei teitä olisi. Ruusu jokaiselle, ja suklaata myös! Mallelle piparkakkurullia!

4. Nimeä kolme blogia joita ihannoit.

En ehkä ihannoi ketään tai mitään. Pidän useastakin blogista jotka ovat hyvinkin erityyppisiä keskenään.

5. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? 

Tämä kysymys on yksi niistä joita en ymmärrä. En suunnittele elämääni millekkään aikajanalle vaan elän päivän ja hetken kerrallaan ja sekös muutamia ärsyttää.

6. Mikä on pahin pelkosi?

Että taivas rojahtaa niskaani.

7. Mikä olet ammatiltasi ja oletko siihen tyytyväinen?

Toimin sisustus alalla. Pidän työstäni monestakin eri syystä. Sen vaihtelevuus on yksi suuri syy. Koska keskittymiskykyni nyt on olmin luokkaa, sopii minulle nopeasti vaihtuvat tilanteet ja että jokainen päivä on erilainen eikä tietynlaisia ruutineja oikeastaan ole.

8. Pidätkö itsestäsi?

Suurimman osasta aikaa jonka vietän itseni kanssa, olen viihtynyt. Välillä tulee kinaa.

9. Mikä on tärkein periaatteesi?

Kaveria ei jätetä.

10. Kerro jokin asia jota kadut elämässäsi.

En jää jahnaamaan menneitä, vaan menen eteenpäin ja elän tätä päivää. Ei kannata tehdä sellaisia asioita joita oma nuppi ei kestä.

11. Joku asia josta olet erityisen ylpeä?

Jaa-a. Ainakin uskallan matkustaa itsekseni.

Kiitos Nena Sofialle kiperistä kysymyksistä!

Elävöitän kysymys-vastauspalstaa yksillä epäonnistuneilla, julkaisemattomilla kynsillä.
Seuraavaksi Belegwenin kyssärit.

1. Onko blogissasi säännöllinen postaustahti ja jos on, niin millainen?

Pyrin tuottamaan jotain julkaisukelpoista kolmesti viikossa. Maanantaiksi, keskiviikoksi sekä perjantaiksi teidän aamujanne sekä päiviänne sulostuttamaan.

2. Parasta ruokaa ikinä?

Ei ole kyllä yhtä lempiruokaa. Pidän voimakkaasti maustetuista ruuista jotka on tehty laadukkaista ja puhtaista, yksinkertaisista raaka-aineista. Arkiruokani koostuu lähinnä salaateista ja perus kotiruuasta jotka mieheni kokkaa. Valmisruokiin en koske. Kaikki missä on valkosipulia sekä chiliä, maistuu. Juustot, ahh. Makeat herkut ei kait ole ruokaa? Kaurapuurokin on hyvää.3. Mainitse yksi paheesi.

Taisi tulla jo, makea. Suklaa, jädet, lakut. Liikaa. Ihanasti lihava. Sanoisinko että rotunainen!

4. Juotko kahvia?

Juon! Useasti illalla mietin että on ihanaa kun tulee aamu ja saa aamukahvia, se on paras kahvihetki koko päivästä.

5. Omistatko lemmikkejä?

Valitettavasti en. Olen erittäin eläinrakas mutten voi allergian takia pitää eläimiä. Olen herkistynyt aikuisiällä ja minulla on aina ennen ollut lemmikki. Kissa, koira, marsu, hamsteri. Kaikki olleet rakkaita ja hyvin hellästi perheenjäseninä pidettyjä.

6. Mikä on lempivärisi kynsillä?

Apuva, en minä tiedä! Kaikki? Tällä hetkellä tuntuu silmää miellyttävän erityisesti punaiset sävyt jossa kultaista shimmeriä, niin ja kirkkaan siniset, myös vihreät, eli aika moni pirteä väri.

7. Luetko kirjoja? Jos luet niin mikä on lempikirjasi?

Ennen luin enemmän, nykyään ikänäkö ja keskittymiskyvyn heikkeneminen haittaa harrastusta. Yksi hyvä oli ainakin Mika Waltarin Mikael Karvajalka.

8. Osaatko laulaa?

Osaan, nuotin vierestä tosin.

9. Onko sinulla sellaista taitoa josta olet ylpeä?

Ei ole.

10. Millä otat kuvat blogiisi?

Jollain Canonin halvimmalla järkkärillä jota en osaa käyttää kunnolla.

11. Millä kynsilakkamerkillä on tällä hetkellä eniten himotuksia?

Huh, aika usealla. Ainakin F.U.N Laquerilla, Picture Polishilla ja Dance Legendillä.


Sillälailla, jaksoitko lukea vai kävikö aika pitkäksi? Ensin olin lähinnä kauhuissani kun sain nämä mutta tämähän oli aikas kliffaa hei! Kiitän ja kumarran!


10 comments:

 1. nämä oli mukavaa luettavaa :) mukava saada tietää joitain pikkutietoja kirjoittajasta :)

  ReplyDelete
 2. Sä oot ihana <3. Paitsi että nyt mä haluun niitä piparirullia eli kiitos niin hitsisti :). Ei tarvis odottaa kuin loppuvuosi (jos niitä nyt enää edes tulee)! Mä jaksoin helposti lukea loppuun ja repeilinkin muutaman kerran. Ai niin joo, noi sun kynnet on muuten ihan paskat, hyvä ettet julkaissut niitä kun oltais naurettu sut maanrakoon! Mikähän niissä on pielessä, jos saapi kysyä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Sehän se on yks pelko ettei niitä pirun rullia tuu enää! Niin ne onkin ihan paskat kynnet kun toi fidun leima ei erotu! Oli pakko muuten lisätä yks kuva vielä tekstiin :D

   Delete
 3. Kiva kun vastasit haasteeseen! :)

  Vaikka en juo itse kahvia vaan noita pahuksen energiajuomia, niin tiedän kyllä tunteen kun illalla nukkumaan mennessä miettii, että tulisipa aamu nopeasti, että saisi taas energiajuomaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mitään, kiitos haasteesta, oli ihan hauska :) Nalkkinsa kullakin :)

   Delete
 4. Loistavia vastauksia! :D Taidat olla vallan hyvä tyyppi!

  ReplyDelete
 5. Taidan vaan olla hyvässä seurassa ;)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!