2015-03-15

Ylimääräinen uutislähetys #ablecs15 textured challenge nails

Jou,

Melkein meinasin skipata tekstuuri aiheisen haasteen koska ylläri ylläri, kaikki se mikä tuntuu toisista helpolta on ilmeisesti minulle liki ylitsepääsemättömän hankalaa. Olinpa kuitenkin jo aiemmin lakannut kynteni OPI:n mummolakka maineen saaneella Just Lanai-ing Aroundilla, joka ei siis ole yhtään mummo vaan kaunis ja hyvänlaatuinen, helposti levitettävä, kahdella kerroksella lyhyemmät kynnet peittävä ihanuus. Pitkiin kynsiin voi vaatia kolmannen kerroksen mikäli ei halua päivän paistavan yhtään kärkien läpi.Päädyin testaamaan ensimmäistä kertaa Vinyl It Up-kaupan migreenikuviota. Kaikki kamat jossa tuo särmikäs aurallisen migreenin kuvio toistuu, on ilmeisesti muotia. Sahalaitaa näyttäisi olevan tarjolle niille jotka migreenistä eivät pääse kärsimään, aina verhoista ja pussilakanoista lähtien.

Nimettömään siis sahalaidat kiinni ja OPI:n Emotions, musta tekstuurilakka päälle. Levitin tuota mustaa laavaa yhden reiluhkon kerroksen, annoin hetken olla ja poistin vinyylit va-ro-vas-ti ja hen-git-tä-mät-tä. Tadaa, onnistuin! Tykkään näistä vinyyleistä, muista ei ole kokemusta enkä tarvitsekkaan koska olen tyytyväinen näihin. Mikäli ensikertalainen kykenee tähän niin niiden on oltava laadukkaita konkareittenkin mielestä, eiks jees?

Kokonaisuutena en pitänyt näistä kynsistä ja ne meni koristeluiden ja kuvaamisten jälkeen välittömästi poistoon, mutta osallistuinpa haasteeseen. Ilman koristuksia viihdyin tällä lakkauksella hyvinkin.


Jostain itsellenikin täsyin käsittämättömästä syystä päädyin leimaamaan! keskisormelle DRK-A laatalta perhosia! Taatusti kevättä rinnassa niin paljon että alkaa nähdä jo perhosia. Ihanan aurinkoinen viikonloppu ja tautikin alkaa jo hellittää. Varmaan siinä on syytä kerrakseen juhlistaa sahalaitoja perhosilla ja tähdillä, ugh.

Olen puhunut sekä tervehtynyt!  • OPI Just Lanai-Ing Around
 • OPI Emotions
 • Vinyl It Up nail vinyls
 • DRK-A stamping plate
 • Rica Blackout

Hello again,

These nails are the ones I did for the challenge The Finnish(able) nail art challenge. If you visit my Facebook-page, you can find the details there. 

I used from OPI:s Just Lanai-ing Around from this springs Hawaii collection. It has a bit of granny reputation but I think it's a beautiful dark and creamy color, very good behaving, cover's with two coats for shorter and needs three for the longer nails if you don't like to see the sun shining through your nail tips. 

After top coating all I applied the second day the nail vinyls and used OPI:s Emotions texture polish to make a migraine pattern (LOL). Seems that everything that has chevrons, starting from sheets and towels, are IN right now. 

After I waited a couple of minutes I removed the vinyls very carefully and almost without breathing and it worked out just great. I really like these vinyls although I don't have any experience from another vinyl brand, and as long these worked out to be so good quality, I don't need one either. I bought these from Vinyl It Up-store and I highly recommend these for you too. 12 comments:

 1. Siis häh! Mun mielestä nää on aivan ylettömän hienot! Värit on varma combo, sopii yhteen niinkuin hitsatut, ja perhoset piristää aina :) Tykkään tykkään <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, siis värit oli jees mutta jotenkin vierastin tota mustaa tekstuuria tossa. Ihan tuli joku asfaltti tai salmiakkitöhnä mieleen ja piti saada se pois nopeesti. Mummolakka on kyllä ihqudaa!

   Delete
 2. En kyllä tajua miksi nämä menivät heti poistoon, kynnet ovat tosi kivat! Musta sopii mummolakankin kanssa hienosti. Ja hei mahtavaa, että olet selättänyt taudin :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se oli toi kökkölakalla tehty tekstuurimigreeniraitahässäkkä joka alkoi heti ahistamaan. Ihanaa päästä suht koht terveiden kirjoihin!

   Delete
 3. Tykkään ihan pirpanasti! Mummo on vetäissyt nahkakuteet päällensä :). Tekstuurilla tehdyt raidat on aina yhtä ihastuttavia. Ja onnea taudin tainnuttamisesta. Taisit tosin lähettää vaan sen tänne <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä ota tautia, tosin itte oon varma että sain sen kanssa yhdestä blogista! Mummoille muuten just nahkakuteet just sopiikin!

   Delete
 4. Minä tykkään kynsistä:) Tuo lakka on varsin jännä, laatu ihastutti tikulle levittäessä mutta kynsille asti en ole tätä vielä saanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkäsin myös lakasta mutta enemmän tuolleen iteksensä :)

   Delete
 5. Musta nää on sievät :) Tosin noista niiteistä en oikein tykkää, mutta en toisaalta tykkää mistään "muotoniiteistä" eli tää on vaan mun omituisuuttani :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en kyllä oikeestaan itekkään tajuu miks ne niititkin lätkäsin, tosin en tajuu noita perhosiakaan...enkä tota migreenikuviota. Silleesti :D

   Delete
 6. Lana-ing on niiiiin kauniin värinen! Onnea tervehtymisestä. Ja sori jos sait taudin mun blogista :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mä kyllä myös tykkäsin tästä tosi paljon! Blogiflunssa :D

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!