2015-03-16

Nysäilyviikko alkakoon!

Hellurei,

Täällä nysäillään. Repäisin oikein kunnolla ja leikkasin nips-naps kynnet ihan lyhyiksi. Jotenkin vaan alkoi silmää miellyttämään lyhyemmät kynnet joten tuumasta toimeen, vetäsin suurimmat kynsisaksilla (hyi mua) ja loput viilaten.

Sen jälkeen ajattelin että laitan jotain oikein hemmetin rumaa lakkaa mistä ketään ei varmastikaan tykkää. Eikö olekkin epämuodikasta? That's me! En ymmärrä muodin päälle rahtuakaan.

Nyt siis julistan nysäkynsi teemaviikon alkaneeksi!

Kynsille valikoitui ihanan sammaleen vihreä Ginan Green Dust, en tiedä onko tämä vihreän sävy juuri se joka ei Mallenkaan mielestä sovi auton väriksi vai oliko se sellainen oikein creme tumma vihreä?Leimat lähti lentäen MoYouLondon Explorer collection -21 laatasta joka on kiltti ja toimii hienosti. Leimauslakkana Models Ownin Chrome Gold, upea lakka leimata, aijai. Päälle oli vielä sutattava Essien mattalakka, Matte About You. Siinä se, rumuudesta syntyi minulle kovin mieluisat lakkaukset!


Hienoisesti mattalakka yritti syödä ja sutata minun hienoja leimauksiani mutta mitäs me pienistä. Näppäimistökin toimii kuin unelma kun nakkloiset tanssii niissä ilman kilinää ja kynsien kolinaa.


 • Gina Tricot Green Dust
 • Models Own Chrome Gold
 • Essie Matte About You
 • MoYouLondon Explorer Collection -21
Ihanaa viikon alkua kaikille!


Haudi babes,

Here we go, I decided to shorten my nails! Somehow I think that short nails look neat and cute no matter what is the latest trend. Since I'm not in fashion, short nails and ugly green nail polish suits me! 

The dark green polish on my nails is Gina Tricot's Green Dust, the stamps are from MoYouLondons Explorer Collection -21. I stamped with Models Own Chrome Gold, which is a fabulous for stamping! 

All topped with Essie Matte About You and the ugliness turned out to be one of my favorites!

Have a good week!
20 comments:

 1. Sulle sopii tosi hyvin nysät kynnet. Tosi kauniit :)
  Ja upeat kynnet, kyllä mä tuon värisen auton voisin huolia jos ilmaseksi sais :D

  ReplyDelete
 2. Tämä on kyllä aika lähellä sitä ällövihreää autossa. Kynsilakkana tässä on jotain upeaa ja pakko myöntää, että löytyy laatikosta. Jotenkin tuo matta tuo lakkaan niin ihanan ulottuvuuden, ettei tästä voi olla tykkäämättä :). Ja nuo leimat on supernättejä. Miksei sun kynnet edes näytä nysiltä lyhyinä? Mulla tulee ihan sellaiset vauvakynnet :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä jotenkin tykkään tosta rumanvihreästä kynsillä, en ehkä niinkään auton värinä. Paitsi että mulla on ihan sama minkä värinen autoni on koska se vaan on aina niin sontanen ja rapanen että se on punaisenakin ruskea tai vähintäänkin beige. Nysäily on in!

   Delete
 3. Ei kuule näytä yhtään huonolta nämä lyhyemmät kynnet! Miusta nää on oikein tyylikkäät ja älyttömän upeat lakkaukset ♡

  ReplyDelete
 4. Mä tykkään näistä nysäkynsistä ja lakkaushan on nätti kuin kesäinen metsä! Kultachromeleimat on upeat, mä niin oon himonnu noita Models ownin chromelakkoja. Ja tuntuvat tosiaan toimivan hyvin, kun pääsin testaamaan niitä viime lauantaina.

  Mä en kyl tajuu mitä rumaa tossa vihreessä lakassa on, toihan on ihan tosi kauniin värinen. Tai sitten mä en vaan tajuu. Usein käy niin, että en tajuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään näistä nysistä ja tykkään tosta väristäkin. Sehän on monen mielestä ruman vihreä, mä taas tykkään. Voiko se olla ruman kaunis? Musta taas tuntuu että sä hyvinkin tajuut :) Kiitos muuten syvääluotaavasta leimadeksujen ohjeesta! Aion tehdä just niin ku siinä oli!

   Delete
  2. Joo se vois olla sellanen ugly pretty mistä Tyra Banks aina puhuu. Ollos hyvä ohjeesta, mä alan nyt into piukalla odotteleen minkälaisia upeita decalseja sä loihdit :).

   Delete
 5. Oih, nämä on ihanat! Sulle sopii tämmöiset lyhyetkin ihan mainiosti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, niin sopiiki! :) Vaihtelu virkistää!

   Delete
 6. Sievät nysät! Mun tarttis kans tänään lyhentää kynsiä reippaasti, mutta en nyt ihan nysäilyyn sentään ajatellut ryhtyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei sitä kannata liiaksi lyhennellä, muuten tulee nysäiltyä :)

   Delete
 7. :D :D vihreä ei mustakaan oo erityisen nätti, mutta noi leimat tekee mistä vaan kaunottaren! ja sun kynnet! ^_^ hurmaavat lyhyinäkin!! Joskus tekee hyvää pätkästä kunnolla.. Kevään tulon huomaa siinä, et ei kulmat lohkeile ja kynnet kasvaa hujuttaa ihan järkyttävää tahtia... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, siks tää onkin nysäilyviikko koska kohta ne on taas piiitkät!

   Delete
 8. Voih jos mun kynnet olis toisenlaiset malliltaan ja kynsipeti pitempi, niin minäki nysäilisin! Sopii sulle tosi hyvin ja lakkaus on kivan keväinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Emma :) Nysäily tuntuu nyt kivalta!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!