2015-03-23

First world problems?

Heivaanhei,

Hupsistakeikkaa, se on taas ihana maanantai! Päätinpä piristää alkavaa viikkoa hempukan värisillä lakoilla ja vesiväreillä koska innostuneena Mallen upeista Ameriikan kynsistä halusin heti itsekin värittää! Onneksi on taitureita joita matkia!

Töissä oli männä viikolla puhetta lasten värityskirjoista ja niin kuin moni muukin, olin minäkin innostunut värittäjä tuolloin tuhat vuotta sitten. Puuväreillä piti ensin korostaa ääriviivat voimakkaammin ja sitten ylitarkasti vaanisin ettei milliäkään tule yli rajan. Vahaliiduilla en huolinut värittää koska ne oli tylppiä ja epätarkkoja ja sitäpaitsi haisivat pahalle. Kynsilakkahan ei haise vaan se tuoksuu.

Tämä Glam Polishin ihana pinkki Frozen Heart sopii hyvin piristämään mieltä sen vajotessa asteen alemmas mahdollisesti satavan lumen takia.

Epäröin kuitenkin ehkä turhankin kauan tämän lakan ostamista mutta kun tarjous kimppatilaukseen tuli, päätin sen kuitenkin onnekseni tilata. Lakka viipyili sattuneista syistä hieman odotettua pidempään mutta olipahan sitäkin halutumpi.

Yleensähän se on niin että kun saatavuutta rajoitetaan niin mielenkiinto asiaa tai tuotetta kohtaan nousee. Fact of life, sanoisin.

Tästä postauksesta tulee pitkä eli jos ei innosta tai ehdi lukea niin katsasta kuvat ja sano moro.Palaan itse lakkaan vielä sen verran että epäiröin siis siksi että lakassa on tuollaisia flakeseja jotka tietenkin vajoavat pullon pohjaan ja pottua pitäisi roikottaa muutaman minuutin pää alaspäin ennen lakan käyttöä mikäli mielii saada niitä kynsilleen eikä sitä suositella ravistamaan koska flakesit rikkoontuu palasiksi lakan joukkoon. Tätä tuumaillessani liian kauan, ajattelin että voi jösses mitkä ensimmäisen maailman ongelmat!

Vielä kun ohjeessa luki että ravistaessa flakesit taas nousee niin olin jo aivan sekaisin että ravistetaanko tätä vaiko ei??? Lisäksi mietin että jos niitä hituloita on siellä niin että kynnet näyttää murskaamolta ja niitä tulee sieltä miten sattuu niin lakka saa häätölapun varoituksetta alta aikayksikön.Jos minä olisin hieno hitula kynsilakassa niin ihan takuulla rynnisin ulos ahtaasta pullosta välittämättä mikä on järjestys. Kaksi helppoa sekä nopeaan kuivuvaa kerrosta riitti lyhyille kynsille mainiosti.

Lakka oli kuitenkin ihana tapaus jahka sain sen auki kuminauhakikkaa avuksi käyttäen. Eli jos pullossa on tiukka korkki niin paksu kumilenkki korkin ympärille ja naps, auki!

Mitä tuohon leimaan tulee niin se onkin jo taas yksi tarina kerrottavana. Olen itse ostanut laatan BPL-08 BornPrettyStoresta ja koitin sitä tänään ensi kertaa. Koitin sitä heti siis yli kymmenen kertaa, ja samaa kuviota. Ei noussut, koitin kolmelle eri stampperille, samalla lakalla tosin.Koitin hellästi, pyörittäen, kierittäen, suoraan ja painaen. Ei nouse niin ei nouse. Väkivalta on aina viimeinen keino ratkaista asioita mutta tässä se toimi. Pamautin leimasimen siihen niin että pöytä tärähti ja siinä se oli!
Ei täydellisenä mutta oli kuitenkin, koska en vielä ollut tuohon mennessä menettänyt hermojani niin päätin myös olla yrittämättä enempää ja tälläsin tuon reikäisen kuvan kynnelleni ja väritin sen käyttäen Mi Nailsiltä ostamiani Dance Legendin Top Aquarelle lakkoja Malewitch, Monet ja Chagall. Käytin pientä sivellintä näissä enkä osaa verrata OPIn tintteihin koska niitä minulle ei ole.

Keltsin ja vihreän puuttuessa yhä kokeilin onneani Models Ownin Lime Lightillä sekä Dependin 166 lakalla.Nimettömään päätyi kahden muun kokeilun jälkeen OPI:n It's Frosty Outside, kovin on jäistä teemaa.

Lila Chagall näytti olevan loppu mutta kahta muuta saa vielä. Hop hop ennen kuin loppuvat! Nämäkin olen itse ostanut enkä hyödy ostoistanne tai ostamatta jättämisistänne mitenkään.

Toivotan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa! Pitäkää villahousut jalassa! It's Frosty Outside!
20 comments:

 1. Nam mitkä värit! Ihanat muutenkin, minäkin haluan kokeilla :D

  ReplyDelete
 2. No eipä ole kyllä ikinä käynyt mielessä pamauttaa leimasinta, että saa leiman nousemaan jos se ei muuten nouse. :D Tietääpä seuraavalla kerralla! :D Ihanathan noista tuli, sitä ei voi kyllä kiistää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu-u, niin siinä kävi että kunnon isku tuotti tulosta :)

   Delete
 3. Ei hyvää päivää sun kanssas! Mä ilmoitan susta kohta johonkin kynsilakkojensuojeluvirastoon :). Miksen mä ole tajunnut alkaa käyttää väkivaltaa leimauksessa, kun se toimii niin hyvin kaikessa muussakin? Onneksi meillä on sut opastamassa <3. Nää on niin herkkukynnet että. Nyt tekee mieli mennä maalaamaan lisää vesivärilakoilla :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilmotailmota, kun kerta ei hyvällä niin sitten teholla :) On tää hauskaa tää värittäminen!

   Delete
 4. Ohjeiden mukaisesti puolet jäi lukematta kun olen jo periaatteessa tunnilta myöhässä, mutta kynnet on kyllä aivan ihanat! Upean tarkasti olet leiman väritellyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena Sofia visiitistä ja että ehdit kommentoida :) Kiitos

   Delete
 5. Nyyh, oon ehkä ainoa jolla ei ole top aquarelleja ja se on surullista:( Ne on aina kaikkialta loppu kun haluaisin tilata ja kerkiää mennä koko hype ohi ennen kuin ehdin mukaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mi Nailsilä oli kyllä ainakin paria noista vielä jäljellä, kyllä sä vielä ehdit :)

   Delete
 6. Aivan ihanat kynnet. :3 Tykkään todella paljon. <3

  ReplyDelete
 7. Tiäkkö mikä tästä jäi nyt mun mielestä puuttumaan - videotutoriaali äänineen kaikkineen tosta leimasimen pamauttamisesta. Jos sais sun pamautustyylillä parit Models Ownin Colour Chromet nouseen laatalta kun eivät tunnu muuten nousevan.

  Kynnet on ihan priimat. Melkoine herkkupinkki toi Glam Polish ja vesivärijuttu on pelkkää hienoutta :).

  ReplyDelete
 8. Joo, se video ois ollut sellanen lyhyt ja ytimekäs PAM! En oo vielä kauheesti vehdannut kun Chrome Goldin kanssa joten nähtäväksi jää kuinka paljon niiden parissa paukkuu :) Kiitos kehuista Tintti :)

  ReplyDelete
 9. haha pitääkin koittaa tota nyrkki pöytään -taktiikkaa seuraavalla kerralla kun leimaus takkuaa :D Ihanat kynnet, oon aivan koukussa värittämiseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on niin hauskaa! Nykyään kyttää laattoja sillä silmällä että josko niitä vois väritellä ja hakata :D

   Delete
 10. Määkin haluan värittää!! Miksei mulla ole mitään noita vesivärilakkoja, höh... Tosi kivat kynnet oot tehnyt ja kiva, että tuo hieno leimakin lopulta nousi vaikka väkivalloin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tee leimadecaleja, niissä voi käyttää tavis kynsilakkoja. Tulee hienoja!

   Delete
 11. Tosi nätit! Mulla kävi toi Glam Polish mutta swatchasin sen tikulle ja totesin "meh". Ja myin eteenpäin. Mutta sulla se näyttää kyllä oikein sievältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mie tykkäsin kyllä tästä eikä oikein ollut vastaavaa laatikossa joten ehdottomasti keep osastoa. :) Tänks Papu Papunen!

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!