2015-03-30

Jane Doe on my nails

Haudi muidut,

Koska sininen nyt sattuu olemaanyksi lempiväreistäni ja olen jo jonnin aikaa halunnut testata Models Ownin Chrome Indigo lakkaa leimailussa niin mitä muutakaan sitä ihminen kynsilleen sutii kuin China Glazen pullossa asustavaa sinistä lakkaa jolla ei ole nimeä?Vaikkakin tuo suhmuraisen harmahtava kuluneen farkun sävy ei ehkä ole sitä sähäkkää sinistä jota niin ihailen, on tämäkin sävy yllättävän mieluisa. Olen löytänyt lakan muistaakseni Tallinnan Ilu-messuilta jostain euron laarista. Hyvä löytö, lakka oli todella iisi ja ihana levittää, kaksi kerrosta jo haipakkaa kasvaneisiin kynsiini ja peittävyys oli taattu ja ihan yllättävän nopea kuivumisaika!Leimaksi päätyi punkkilaatalta kunnon anarkia leimat ja Models Own ei pettänyt, leimaaminen oli helppoa ja nopeaa, mitään väkivallan tekoja ei tarvittu eikä edes uhkailuja vaan kerralla maaliin. Hienoa! • China Glaze
 • Models Own Chrome Indigo
 • MoYou London Punk Collection -03


Koko hässäkkähän oli pakko peittää vielä mattalakalla koska nyt satun olemaan ihastunut tähän mattaamiseen! Nih!

Pitäkää ittenne ihmisinä!

Hi lovelies,

Today I wanted to paint my nails blue. Not the kind of bright lue I usually like but this shady and soft blue in China Glaze bottle. The polish is "Jane Doe" because she has no name, the text has worn out and it was like this when I bought it from beauty exhibition in Tallinn, Estonia and cost like a whole euro! Sounds like a bargain, right? 
The quality was good and drying time was very fast, no complains at all. 

The other reason for blue nails was the Models Own Chrome Indigo I wanted to try for stamping. It worked just fine and everything was easy and worked very well with MoYou's Punk Collection -03 plate. Staying busy here, have an awesome week! 
16 comments:

 1. Olisko tuo Chinan lakka Secret peri-winkle? Ihanat sinikynnet ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiiä sitten mikä mahtaa olla mutta ihan kiva lakkahan se on ja saa jäädä mun luokse :) Kiitos!

   Delete
 2. Mä oon nyt ihan hurahtanut SOA-sarjaan, joten luulen, että joudun hankkimaan tämänkin laatan :). Leimasitko muuten ihan superlöllöleimasimella vai millä? Mä olen saanut harmaita hiuksia näiden kromien kanssa MoYoulla ja Creative Shopilla, kun ei nouse mitään mutta sitten tavallisella löllöllä toimii (esim. Cesarsin XL-leimasin kaksipäinen). Ja siis nää kynnet on mahtavat leimojen ja värin puolesta. Periwinkle on niin mun rakkausväri <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä vaan en jaksa keskittyä mihinkään sarjoihin, en leffoihin en kirjoihin enkä yhtikäs hiton mihinkään oikein ärsyttää. Sillä samanlaisella Cesarsin kakspäisellä lölleröllä mä leimaan aina js se toimii parhaiten enkä edes omista Creative shopin enkä myöskään MoYou:n stampperia koska mulla on jo tarpeeksi kaikkia höttöjä ja aina vaan palaan saman vanhan hyväksi havaitun pariin :)

   Delete
 3. Sievät! Musta toi lakka näyttää Electric Beatilta. Kaikki China Glazen cremet eivät tunnetusti ole mitään älyttömän hyviä koostumukseltaan, mutta Electric Beat on tosi hyväkäytöksinen ja värikin täsmäisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks! Hyvinkin vois olla sellanen, ei vaan tiedä kun ei ole mitään tarraa, ei tekstiä tms. but who crea, it works :)

   Delete
 4. Toivottavasti tämä kommentti ei nyt taas kerran tuplaannu... mutta siis asiaan! Ihana CG mikä sen nimi ikinä onkaan ja aijai mitkä Indigo-leimaukset oot saanut aikaan :). Upeeta!

  Mulla pyörii nyt samat colourchromeleimauskysymykset mielessä ku Mallella, niin en viitti lähtee toistamaan niitä tässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juujuu, siis sellasella tavis leimasimella joka on musta varreltaan, toinen pää valkoinen pikkasen löllö ja toinen pää punainen ja pienempi ja kiinteä, luottoleimasin, sitä en vaihtaisi mistään hinnasta mihinkään Creativeihin ym. upeisiin uutuuksiin jotka toimii miten tykkäävät.

   Delete
 5. Onpa upeen värinen toi China Glaze!

  ReplyDelete
 6. Aivan ihanat lakkaukset! Mattaus kruunaa kokonaisuuden <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mattaus on nyt niin pop meikäläisen mielestä :)

   Delete
 7. Todellaki mattaus on pop! Hienot!

  ReplyDelete
 8. No voi hittolainen sentään! Pitääkö se miulla nyt alkaa hamstraamaan näitä Models Own:n lakkoja jos ne kerta näin hyvin leimaa? o.O
  Jälleen vallan upeat kynnet! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toiset sanoo että kuivuvat niin nopsaan että vaikee leimata mutta nää mitä olen nyt kokeillut niin ihan mainioita ovat olleet :)

   Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!