2015-04-15

Mies meni mihin?

Hey,

Where did Suzi's man-go? Kah kun en tiedä!

OPI:n Brazil kevät/kesä 2014 kokoelmasta tuttu keltaisen oranssi creme on kuitenkin kynsilläni kahtena kerroksena. Ensimmäinen kerros hieman raidottui mutta toinen vetäisy tasoitti homman laakista. Tykkään tästä kivasta ja pirtsakasta pehmeän oranssisesta sävystä joka ei ole liian persikkainen.



Leimat syntyi MoYouLondon Fashionista -05 laatalta Rican Whiteoutilla. Kerrassaan mainio valkoinen leimauslakka! Peittää kivasti ekä jää kirkkaankaan värin päällä läpikuultavaksi.


Tykkään näistä tämän laatan kuvioista ihan pupuna ja höpönä ja olen ikuisesti kiitollinen hassullle pupu-tytsy Mallelle kivoista vaihtokaupoista. Omistin nimittäin erään laatan jossa kuviot olivat niiiiiin suuuuret että niillä olisi saanut leimat meikäläiselle kolmiin kynsiin ja ehdotin Mallelle että lähetän sen hänelle. Vaihturi tuli yllärinä mutta ihan iloisena sellaisena ja nyt se on ehdottomasti tämän hetkinen lempparini punk-laatan kera! Kiitos Malle!


Pikkuriikkiset reijät leimoissa ei menoa haitannut, olen niin sokea etten näe niitä ennen kuin valokuvissa, so sue me!



  • Rica Whiteout stamping polish
  • OPI Where Did Suzi's man-go?
  • HK Girl top coat
-------------------------- <-<-------------------------------------------------->->-----------------------------------

Where did Suzi's mango? I don't relly know but the polish it self is on my nails today. Two pretty and easy coats made my day. The stamps are from MoYouLondon's Fashionista collection -05 which has become one of my favorite plates with the Punk one. 

Stamped with Rica's Whiteout, IMO it's the best white stamping polish. Covers with the brightest colors and works really well. I like it and wouldn't change a thing. 




17 comments:

  1. Ihana lakka ja ihana leima! Ei muuta tarvi! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitän Fania kohteliaasti kivasta kommentista :)

      Delete
  2. Hmm. Pitäisköhän mun ostaa testiin myös nuo Rican leimauslakat... Mundot edelleen haisee laatikon pohjalla, joten jotain pitäisi keksiä! :D Ihanat kynnet! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä olen kyllä tykännyt ja harkitsen parin muun värin hankkimista. Mundot haisee vaan niin karseelle ettei niillä viiti leikkiä. Kiitos :)

      Delete
  3. Hihii! Mä olin heti ihan, että onpa ihana liema, missä laatassa tää on. Hyvä minä! Ehkä mun pitää hankkia tää laatta isoilla kuvioilla sitten kuitenkin. Toi otsikko on muuten ihan paras :). Mulla alkaa olemaan antipatioita tuota OPIn Suzia kohtaan, kun se pomppailee esiin milloin mistäkin. Muija on hukannut äijänsä ja järkensä jo monta kertaa! Mutta lakka on kyllä namu, siitä ei pääse mihinkään. Just niin kuin sanoit, ei liian persikkainen. Pitäiskö munkin ottaa testiin tää Rican valkoinen? Olis niin kiva joskus leimata valkoisellakin, vaikka jotain pitsiä pinkin päälle (just joo :D).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanki ihmeessä se iso, on niin kiva! No helkkari Suzi shoppaa ja hoppaa ja sen ukko on hukassa ja vaikka mitä, ihme muidu. Suosittelen Ricaa, peittää mun mielestä paremmin kuin Konadin valkoinen. Eli teet seuraavaksi pinkit pitsikynnet! :) Tiäkkö muuten persikka oli joskus vuonna -90 mun lempivärejä :D

      Delete
  4. Ooo, ihanat kynnet, raikkaat ja hienot! Man-goa oon himoinnut ja harkinnut mutta en vielä hankkinut - nää sun upeat kynnet ei kyllä ainakaan sitä toivetta poista, päinvastoin...

    ReplyDelete
  5. Tämä lakkaus on herkkupala, oli sitten Suzin mies hävinnyt mihin tahansa. Voi tuota ihanaa leimauskuviota ja vielä valkoisena, oranssi ja valkoinen on niin raikas väriyhdistelmä! Ihan nappiin taas lakattu :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzi unohti sen varmaan johonkin saarelle... Rai-rai-raikasta, kiitosta vaan Tintti, värit oli kivat, leimat ei täydelliset mutta kaukaa katsottuna jees.

      Delete
  6. Aivan mielettömän kauniit lakkaukset ♥

    ReplyDelete
  7. Jee miten raikkaat ja iloiset! :)

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!